Hirdetés
- iPhone topik
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple Watch
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam89
csendes tag
Üdv!
Tegnap vettem egy 3 terabájtos Toshiba HDD-t (HDWD130UZSVA). Beüzemeltem, telepítettem egy trial HD Sentinelt és egy CrystalDiskInfo-t. Elkezdtem rá másolni, aztán egyszer csak a raw error rate felugrott (mindkét alkalmazás szerint) 65536-ra majd egy újraindítás után 0 lett. Ma megint elkezdtem használni reggel, 0 volt az érték. Pár perce ismét bekapcsoltam a gépet, aztán mintha nem akart volna felpörögni a lemez, érdekes hangot adott, le is nyomtam a gépet, következő indításra elindult rendesen.
Itt egy picit megijedtem, elkezdtem lementeni róla az eddig átmásolt adatokat. A programok ismét 0-t jeleztek raw error rate-re, majd hirtelen felugrott 5-re, majd picivel később egy nagyon magas számra, nem tudtam elkapni, 6-7 jegyű is volt talán, majd hirtelen megint 0 az érték. HD sentinelben decimálisra van állítva a szám. Közben látom hogy a seek error rate is felugrott 1-re.
A lementett adatok idáig hibátlanok, igaz 4-500 GB-ról van szó csak.Mi lehet a lemez problémája? Mit érdemes vele tenni, hogy kiderüljon van-e baja?
update: seek error rate 65536 (HDS)
Új hozzászólás Aktív témák
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ Steam Deck ready
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Western Digital WD Purple 8TB - WD82PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi