Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
válasz
King Unique #46900 üzenetére
Köszi, nem segített semmi, megfagytak a progik is, úgyhogy formáztam a Windowsszal, most fut a Recuva deep scan (kb. 8 órát ír ki), megnézem, hogy van-e rajta vmi fontos, de nem hiszem, mert én már erre a lemezre nem raktam semmi pótolhatatlant, max a családból vki esetleg, csak ezért futattom le. Ha lefut, ez a progi ingyen engedi is lementeni, ha mégis találok vmit? Aztán holnap lehet, hogy lefutattok rajta még a HDS-szel egy olvasás-írás felület tesztet, ha ez után is működik, lehet, hogy már befogom csak filmnézős HDD-nek, na de majd kiderül, milyen állapotban is lesz a végére...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest