- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kínai tech-túra összefoglaló
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
brickm
üzenetére
A másik topikban javasolt adatmentés volt itt a legfontosabb, ami ezek szerint sikeresen megtörtént. Ha Windows alatt a HDS nem ismeri fel, akkor a meghajtó állapotát Linux alatt is meg lehet nézni. Az alábbi logout cikkben van többféle megoldás említve. Bár Linux alatt nem minden USB 3.0 chip támogatott teljes mértékben és lehet azért nem tudott minden adatot kiolvasni az ottani HDS.
Amúgy milyen külső HDD ez pontosan?? Csak mert a fórumtárs által linkelt formázó a gyári kompakt modellekhez készült, mint pl. a D3 Station. A tiéd meg a modellszám alapján egy 3,5" | 7200 RPM | 250 GB HDD, ami gondolom egy külső házban van. A Samsung kompakt típusai meg általában 5400 RPM-esek és (jóval) nagyobb tárkapacitásúak.
Linux alatt többször formáztam már Disks | GParted programmal NTFS-re külső merevlemezt és eddig mindig kezelte a Windows probléma nélkül. Windows alatt meg egy korábbi hozzászólás 3. pontjában foglaltak szerint szoktam újrapartícionálni a lemezt. A
diskparthasználatakor viszont figyelni kell, hogy a megfelelő lemezt (Disk 0/1/2 stb.) válasszuk ki és azt töröljük!Másik gépen, másik Windows alatt amúgy próbáltad? Csak mert a legutóbbi Win10 RS1 upgrade kapcsán panaszkodtak egyesek különféle hibákba. Viszont a tiszta telepítés után már kevésbé. Én is utóbbi szerint raktam fel és semmi problémám nem volt a külső merevlemezek kezelésével. Illetve írtad magad is, hogy korábban a TH1 / TH2 alatt még megfelelően működött. Szóval, esetleg egy tiszta telepítést is meg lehetne próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung A30S zöld 4/64GB / 12 hó jótállás
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest