- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok
Ma vettem egy Samsung Spinpoint T166 HD501LJ tipusu hdd-t, ez az első SATA-s lemez a gépemben, izgultam is hogy ne legyen gond, de lett.
NForce3-as lapom van, - a többi cucc az adatlapomon - tudom hogy ez csak a SATA I-et támogatja, kerestem is a jumpert a dobozban, de nem volt.
Elinditottam a gépet, minden simán ment, windows is felismerte, inicializáltam, majd elkezdtem a formázást. Kb 2% ig jutott, amikor elkezdett kattogni és a HDSentinelben jöttek a weak és a bad sectorok. Azt hittem rossz a kábel, kicseréltem a másikra, amit szintén az alaplaphoz adtak. Semmi eredménye, aztán végigpróbáltam az összes portot, ugyanaz. Gondoltam biztos 3GB/s-en megy, nem állitotta vissza automatikusan SATA I-re. Letöltöttem a Samsung oldaláról a SATA1.5G.iso-t, ami elvileg erre való, de ez nem ismerte fel. Elkeseredésemben leteszteltem a Hutil-el, ami különféle crc errorokat és lemezproblémákat irt. Itt tartok most, mindent kipróbáltam a jumperelést kivéve; szerintetek van érteleme kipróbálni, vagy rögtön vihetem vissza? Bármilyen tanácsot szivesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Villanyszerelés
- Automata kávégépek
- Nintendo Switch
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest