- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bela22
tag
Nekem a Ghost 9-el működik!
Bővebben: link
Ja, ha sikerül, írd meg, hogy milyen!
[Szerkesztve] -
Imy
veterán
Valaki tudna segíteni?
-
Imy
veterán
Sziasztok!
nekem is az előzőekben leírt problémám lenne!
Ha Image-t szeretnék csinálni, de nincs kislemezmeghajtóm, akor hogyan lehetséges?
És a visszaállitás?
Nincs valami amivel ez megy? -
mh197
őstag
Ghost hivatalos letöltése :
Bővebben: link -
mh197
őstag
válasz
Zoli bácsi #16 üzenetére
''to bela22 :
Sajnos a dos-os dolog nem megy Ugyanúgy nem látja a raid kötetet, mint a pqdi. Mindenesetre köszönöm a segítséget! Úgy néz ki, hogy le kell töltenem a ghost9.0-át, de még azt nem tudom, hogy honnan?!
Valahogy meg kellene oldanom, ha dos-ból akarok menteni, hogy lássa a raid kötetet, vagyis betöltse az intel 82801fr sata raid drivert, hogy a ghost lássa a partícióimat rajta.
Ezt vajon össze lehet hozni? Tehát vhogy be lehet töltetni dos-os boot esetén a raid drivert?
A dos-os dolog nem működik, mert nem lehet összehozni a raid-et. A rendszert sokan emiatt is teszik külön meghajtóra, hogy az menthető legyen egy sima dos-os progival!
''to Zoli bácsi :
Szóval, a NG 9 az szerintem is tudja a win alóli lementését a partíciónak. A raid-et pedig tudomásom szerint dos alatt nem , vagy csak nagy nehézségek árán lehet összehozni, hogy működjön.
A ghost 8-as pedig tölthető vhonnan a netről, de mindjárt nézek linket!
Amúgy érdekelne engem is a kérdés, hogy valaki be tudja -e ''indítani'' az intel raid vezérlőjét dos alatt?!
P.S. : Na végre sikerült megírnom rendesen ezt a hsz-t. Sorry, kicsit már fáradok!
Up!
[Szerkesztve] -
mh197
őstag
válasz
Zoli bácsi #16 üzenetére
Sajnos a dos-os dolog nem megy
Ugyanúgy nem látja a raid kötetet, mint a pqdi. Mindenesetre köszönöm a segítséget!
Úgy néz ki, hogy le kell töltenem a ghost9.0-át, de még azt nem tudom, hogy honnan?!
Valahogy meg kellene oldanom, ha dos-ból akarok menteni, hogy lássa a raid kötetet, vagyis betöltse az intel 82801fr sata raid drivert, hogy a ghost lássa a partícióimat rajta.
Ezt vajon össze lehet hozni? Tehát vhogy be lehet töltetni dos-os boot esetén a raid drivert? -
bela22
tag
válasz
Zoli bácsi #16 üzenetére
Sajnos a dos-os dolog nem megy
Ugyanúgy nem látja a raid kötetet, mint a pqdi. Mindenesetre köszönöm a segítséget!
Úgy néz ki, hogy le kell töltenem a ghost9.0-át, de még azt nem tudom, hogy honnan?!
Ezt vajon össze lehet hozni? Tehát vhogy be lehet töltetni dos-os boot esetén a raid drivert? -
bela22
tag
válasz
Zoli bácsi #16 üzenetére
Up. már megint 2x ment
[Szerkesztve] -
Zoli bácsi
őstag
válasz
Cathfaern #15 üzenetére
Igazad lehet, nekem az újraindításos ghost a 8.0, vagy 8.5-ős lehetett. Azért emlékeztem a 9-esre, mert azt is föltettem, de csak azért, hogy azt a kis fájlt egy flopyra kivegyem, aztán uninstalláltam. Milyen jó volt a win98-as időkben, ezzel a kis ghost.exe fájllal lehettett a működő op. rendszert menteni. Na meg vissza is kellett állítani sokszor.
-
bela22
tag
válasz
Zoli bácsi #13 üzenetére
Fájl megjött! Köszönöm, és ma este kipróbálom, amint lesz időm!
-
Zoli bácsi
őstag
Elküldtem, de most nagy dilemmába vagyok. Ma volt a lányom 6 éves szülinapja. Megártott volna az a két üveg sör....meg vagyok győződve, hogy az adataidnál az imént bela555-ös kezdetű címet olvastam...most meg bela444. 130kg-osan két üveg sör így megárt, többet nem iszom, csak ásványvizet.
-
bela22
tag
válasz
Zoli bácsi #11 üzenetére
Elküldenéd még egyszer a fájl-t, mert nem jött semmi mail-en?!
Címem : bela444@freemail.hu
Köszönöm!
Oks, várom!
Ez a freemail néha elég lajhár. hmhm...
[Szerkesztve] -
Zoli bácsi
őstag
Nem véletlen hogy kilépnek, amíg mentik a rendszert, az változhat. Beteszel egy üres flopyt win xp alatt, és formázásnál beteszed a pipát hogy ''rendszerindító lemez készítése''. Készítesz egy másik flopyt, azon legyen a command.com az első flopyról, meg a ghost.exe. Az első lemezről indítassz, aztán lemezcsere, és ghost+enter
szerk: elküldtem, csak a freemail kicsit lassan reagál.
[Szerkesztve] -
bela22
tag
válasz
Zoli bácsi #7 üzenetére
Biztos elküldte, mert mail nem jött?!
-
bela22
tag
És akkor nem is lép ki a win xp-ből egyáltalán, mert nekem ez a problémám a dologgal, hogy a legtöbb image kreáló progi kilép, és csak dos-os módban menti a partíciót!
?
Ha tudsz esetleg vmi linket, ahonnan le tudnék tölteni egy próbaverziót, azt megköszönöm?!
[Szerkesztve] -
bela22
tag
válasz
Zoli bácsi #4 üzenetére
El tudnád küldeni nekem ezt az 1 mb-os fájl-t?
Nekem csak az a gondom ezzel a dos-os indítással, hogy a raid0 nem biztos, hogy működik, és rendesen látja a partíciót, mert ugye ahhoz kell vmi driver. De megpróbálnám, ha elküldöd a fájl-t?!
Ha kipróbáltam, megírom a tapasztalatot! -
Zoli bácsi
őstag
Én is Norton Ghostot használok. Valszeg le tudja menteni win xp alól is. Nekem a bevált módszer, hogy a ghotból csak a kis 1mb-os ghost exe fájlt használom. Elindítom rendszerlemezről a gépet, elindítom a ghost.exe-t, ez már ezután látja az ntfs partíciókat. Lementem a C: meghajtót egy másikra egy fájlba, reset, és a gho fájlt kiírom dvd-rw-re. Visszaállítás is hasonlóképp. Bevált.
szerk: Igen, már emléxem, egyszer ghosttoltam winxp alól, azthiszem a 9.0-s ghosttal. Újraindította dos módban a gépet, addig ideiglenes fájlokat tett a gyökérkönyvtárba, és gondolom a boot szektorba. Miután lementett, normálisan újraindult az xp. Visszaállításhoz két floppylemezt készített.
[Szerkesztve] -
BullSoft
tag
Norton Ghost-ot probaltad?
-
bela22
tag
Arra lennék kívácsi, hogy ki mivel menti le image fájlba a ''c'', azaz a rendszerpartícióját?
Legfőképpen ntfs, és raid0 esetén érdekel a dolog, mert nálam a PQ drive image lementeni lementi, de vissaállítani már nem tudja. Mivel nem win alatt csinálja a lementést, és így nincs betöltve a raid driver, ezért gondolom, hogy emiatt lesz hibás az image!
Mindenféle progi érdekel, amivel lementhetem a ''C'' partíciómat image-be, de legfőképp azok a progik, amik ezt úgy végzik, hogy nem kell kilépni az XP-ből!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest