- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
Ghost hivatalos letöltése :
Bővebben: link -
mh197
őstag
válasz
Zoli bácsi #16 üzenetére
''to bela22 :
Sajnos a dos-os dolog nem megy Ugyanúgy nem látja a raid kötetet, mint a pqdi. Mindenesetre köszönöm a segítséget! Úgy néz ki, hogy le kell töltenem a ghost9.0-át, de még azt nem tudom, hogy honnan?!
Valahogy meg kellene oldanom, ha dos-ból akarok menteni, hogy lássa a raid kötetet, vagyis betöltse az intel 82801fr sata raid drivert, hogy a ghost lássa a partícióimat rajta.
Ezt vajon össze lehet hozni? Tehát vhogy be lehet töltetni dos-os boot esetén a raid drivert?
A dos-os dolog nem működik, mert nem lehet összehozni a raid-et. A rendszert sokan emiatt is teszik külön meghajtóra, hogy az menthető legyen egy sima dos-os progival!
''to Zoli bácsi :
Szóval, a NG 9 az szerintem is tudja a win alóli lementését a partíciónak. A raid-et pedig tudomásom szerint dos alatt nem , vagy csak nagy nehézségek árán lehet összehozni, hogy működjön.
A ghost 8-as pedig tölthető vhonnan a netről, de mindjárt nézek linket!
Amúgy érdekelne engem is a kérdés, hogy valaki be tudja -e ''indítani'' az intel raid vezérlőjét dos alatt?!
P.S. : Na végre sikerült megírnom rendesen ezt a hsz-t. Sorry, kicsit már fáradok!
Up!
[Szerkesztve] -
mh197
őstag
válasz
Zoli bácsi #16 üzenetére
Sajnos a dos-os dolog nem megy
Ugyanúgy nem látja a raid kötetet, mint a pqdi. Mindenesetre köszönöm a segítséget!
Úgy néz ki, hogy le kell töltenem a ghost9.0-át, de még azt nem tudom, hogy honnan?!
Valahogy meg kellene oldanom, ha dos-ból akarok menteni, hogy lássa a raid kötetet, vagyis betöltse az intel 82801fr sata raid drivert, hogy a ghost lássa a partícióimat rajta.
Ezt vajon össze lehet hozni? Tehát vhogy be lehet töltetni dos-os boot esetén a raid drivert?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest