Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Cathfaern #15 üzenetére
Igazad lehet, nekem az újraindításos ghost a 8.0, vagy 8.5-ős lehetett. Azért emlékeztem a 9-esre, mert azt is föltettem, de csak azért, hogy azt a kis fájlt egy flopyra kivegyem, aztán uninstalláltam. Milyen jó volt a win98-as időkben, ezzel a kis ghost.exe fájllal lehettett a működő op. rendszert menteni. Na meg vissza is kellett állítani sokszor.
-
Zoli bácsi
őstag
Elküldtem, de most nagy dilemmába vagyok. Ma volt a lányom 6 éves szülinapja. Megártott volna az a két üveg sör....meg vagyok győződve, hogy az adataidnál az imént bela555-ös kezdetű címet olvastam...most meg bela444. 130kg-osan két üveg sör így megárt, többet nem iszom, csak ásványvizet.
-
Zoli bácsi
őstag
Nem véletlen hogy kilépnek, amíg mentik a rendszert, az változhat. Beteszel egy üres flopyt win xp alatt, és formázásnál beteszed a pipát hogy ''rendszerindító lemez készítése''. Készítesz egy másik flopyt, azon legyen a command.com az első flopyról, meg a ghost.exe. Az első lemezről indítassz, aztán lemezcsere, és ghost+enter
szerk: elküldtem, csak a freemail kicsit lassan reagál.
[Szerkesztve] -
Zoli bácsi
őstag
Én is Norton Ghostot használok. Valszeg le tudja menteni win xp alól is. Nekem a bevált módszer, hogy a ghotból csak a kis 1mb-os ghost exe fájlt használom. Elindítom rendszerlemezről a gépet, elindítom a ghost.exe-t, ez már ezután látja az ntfs partíciókat. Lementem a C: meghajtót egy másikra egy fájlba, reset, és a gho fájlt kiírom dvd-rw-re. Visszaállítás is hasonlóképp. Bevált.
szerk: Igen, már emléxem, egyszer ghosttoltam winxp alól, azthiszem a 9.0-s ghosttal. Újraindította dos módban a gépet, addig ideiglenes fájlokat tett a gyökérkönyvtárba, és gondolom a boot szektorba. Miután lementett, normálisan újraindult az xp. Visszaállításhoz két floppylemezt készített.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy ruhás topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged