Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Musk és az xAI elhozták a ChatGPT és a DeepSeek riválisát
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zmav
csendes tag
x86 az annyit jelent, hogy 32bites, Windows 11ből nincs is 32bites, tehát x86, csak x64.
De windows alatt, tehát PC-n biztos, hogy van DV, hiszen pl. a Netflix app is windows alatt fut nálam és megjelenik lejátszáskor is a dolby vision logo, meg vszínű a laptopra se viccből tették rá a dolby vision logot, hiszen csak windowsal megy, gyárilag is az van rajta.. -
Balerik
aktív tag
-
DrDoktor
senior tag
Igen olvastam_És igen érint mivel én egy problémámra kerestem megoldást és a kolléga teljesen más dolgokat Kért. rajtam számon.
Nem gond kinek a divx kinek nem
DTS meg lehet akármilyen konténer ilyen HD olyan HD a klasszikussal nem találkoztam régen .Minden más számomra releváns hang formátumot tökéletesen kezel a tvém ami tartalmat nézek.NEM hiányzik a DTS támogatottság semmilyen szinten .[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
-
huskydog17
addikt
Akkor nagy valószínűséggel az van, hogy egy kis melót kap a CPU is, mert nem mindent bír el az IGP. Majd ha lesz időm és nem felejtem el, megnézem szombaton, hogy mekkora CPU használatot eredményez a HD2500. A Trial ugyanúgy megy, mint a teljes verzió, itt csak időlimit van, nem feature limit.
Tehát akkor végül is működik, így felesleges játékokat nézni. Az a gond ugye, hogy az IGP a rendszermemóriát használja, míg egy dVGA-nak sajátja van, így IGP esetén elkerülhetetlen a jóval magasabb CPU usage.
Ha van kedved és időd, tehetsz még egy próbát a PotPlayer-rel, de szerintem hasonló eredményt kapnál.
[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
Ez kimaradt az előbb:
Ha szürke a kis háromszög, az azt jelenti, hogy nincs GPU/IGP támogatás. Ha piros, akkor az adott GPU/IGP nem rendelkezik elengedő nyers teljesítménnyel.
Ezen felül MPCHC-ban próbáld meg a sima EVR kimenetet, mert az a legkevésbé erőforrás-igényes leképző, vagyis a leggyorsabb.
-
huskydog17
addikt
Milyen lejátszóval és milyen beállításokkal? DXVA be van kapcsolva a lejátszóban?
Film indítása után megjelenik a zöld kis háromszög az értesítési területen?
PuMbA: Vagy Intel driver bug. Amúgy nem biztos, hogy leállt a fejlesztés, nézd meg a verziók között eltelt időt! Jó lenne tudni, hogy egyáltalán minden más (DXVA és DX11 játékok) gond nélkül működik-e nála! Amúgy HD2500-as IGP-vel is ment nálam a Dmitri, ami ráadásul gyengébb, mint egy 4600-as.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Milyen Windows? N-es verzió? Legújabb VGA driver fent van az Intel honlapjáról?
Egyébként simán lehet, hogy nem bírja, mert az ilyen műveletekhez baromi nagy memória sávszélesség kell, ami integráltnál nincs meg, hiszen még dual channel RAM-mal sem brillíroznak igazán. 1 db memória modullal meg a használhatatlanság határát súrolják
[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
Nem, egyáltalán nem.
A HD 4600 IGP-vel próbálod? Legfrissebb driver van fent, DX frissítve van?Csináltam egy gyors mérést, nálam egy 12,6 Mbps bitrátás FullHD filmet alatt a Core i5-3470-est átlagosan 20%-on járatta, jelenettől függően 10-30% között ugrált. Na persze nálam egy Radeon 6850 számolja a legtöbb dolgot, viszont egy HD 4600-nak még egy alacsony bitrátás 720p-t vinnie kéne. Itt úgy van, hogy minél gyengébb a VGA/IGP, annál több melót kap a CPU.
Én valami driveres bibire gyanakszom nálad.Letöltöttem YT-ról egy 360p minőségű videót, nálam az átlagos CPU használat ekkor 2,5 %.
A lényeg, hogy a film elindításakor az IGP-nek/VGA-nak fel kell ugrania 3D órajelekre. 6850-nel nálam akkor volt gond, amikor felraktam a Crimson-t, mert ott nem működött a 3D gyorsítás, nem kapcsolta fel az órajeleket, így a film sem indult el Dmitri-vel. Már csak ezért is tippelek arra, hogy nálad is talán driver gond lesz.A System Requirements részt mindenképp át kell nézned, hogy mindennek megfelelsz-e. Bár ha a DX11-es játékok mennek, akkor ennek is mennie kéne.
[ Szerkesztve ]
-
gerzsol
aktív tag
-
gerzsol
aktív tag
Minden display módban állítsam be hogy 1920 x 1080p 24?
Frissítve
Hülye kérdés volt. Gondolom minden FPs rate közé a hozzá illőt kell beállítani.. ugye jól gondolom?És ez amúgy miért jó? mit befolyásol ezzel? Vagy hogy van ez sajnos a technikai hátterét nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése