Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem egyszerű műfaj ez az EKG
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
proly01
őstag
Próbálkoztam mindennel!
Átállítottam a színt automatikusról 8 bitre 10 bitre minden beállítással szórakoztam semmi sem segített ezen a "túlszaturáltságon".Teljes képernyő esetén ugyan ez van minden esetben,ha a film nem 4K HDR!
Ha jól értem abból amit írsz te is hasonlóan jártál és nem tudtad használni a madVR-t?!
Amúgy ez elég gáz.Szerintem ideje lenne megváltoztatni ezt a leírást mert igaz,hogy a 4K HDR-re úgy ahogy jó (bár vannak fenntartásaim ott is a képminőségben stb),de konkrétan semmi másra sem.Bármi mást szeretnél lejátszani ott mindig valamiféle problémába fogsz ütközni.Valami nem fog klappolni.Tényleg a legjobb megoldás erre a Plex vagy valami streamer program. -
proly01
őstag
-
szasanyi
félisten
-
Joshi
titán
Dolby Vision, olvasgasd és próbáld értelmezni.
-
Joshi
titán
Az a gond, hogy te kijelentő módban azt írtad hogy van DV holott tudjuk hogy nincs, mert ami van az nem az aminek lennie kéne. Az meg hogy mi lesz megoldva azt nem tudhatjuk. Szóval ne vitatkozzunk a semmin. Majd ha lesz akkor beszélhetünk róla. A lényeg hogy fizetős/licenszelt dolog ma már nem nagyon megy PC-én. Ez a tendencia.
-
Joshi
titán
"(#28240) Bodz"
Erre gondolsz? Mert nincs megoldva, és semmi ígéret nincs rá hogy meg lesz oldva. Szóval eddig csak te nem érted.ui.: csak hogy értsd is, a DV fizetős szóval PC-én nem valószínű hogy elterjed, mert PC-én nem nagyon mennek a fizetős dolgok. Egy asztali BD lejátszót csak úgy lehet piacra dobni, ha kifizettek minden jogdíjat és az benne is van az árban. Teccik érteni?
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Erről beszélek. A Netflix elődekódolja a DV-t azért megy PC-én és pl Sony tévéken. Szóval még1x mondom hogy nincs teljes DV kezelés PC-én és sok más külső eszközön sem. Jelenleg csak az Oppo lejátszók kezelik teljes mértékben a DV-t. A lényeg, hogy a DV profile 7 menjen, ha ez megy akkor kezelve van a DV.
-
Joshi
titán
Nem értem miről beszélsz. Most akkor milyen Dolby Vision lejátszás van megoldva PC-ről? Írj egy konkrét példát. Te egy olyan notebookot linkeltél, aminek a Dolby Vision támogatott kijelzője van. Számodra ez hol jelenti azt, hogy PC-ről lejátszható a DV? Igen talán Netflixes alkalmazáson keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
A Lenovo ThinkPad X1 Extremenél írják, hogy a kijelzője Dolby Visiont támogatja, de gyanítom hogy ez a Netflixhez jó csak. Lejátszószoftvert nem tudok ami támogatná a DV-t mondjuk egy ISO fájlból lejátszva. A Power DVD-nél se tüntetik fel csak a HDR10-et.
-
Formaster
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Futás, futópályák
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Fiio m15s dap hordozható zenelejátszó
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával