Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TriX2010

tag

válasz Fandango #25395 üzenetére

Folyt: ...BSPlayer, Zoom Player Max, Shining Blu-ray Player...(Volt amelyik jobban vitte, volt amelyik kevésbé) Próbáltam minél több progival, hátha valamelyik tud valamit amit a többi nem...
    A hardver... Tulajdonképpen logikus is lenne mindezek után, hogy az nem birja.., csak éppen nehezemre esik elfogadni, hogy egy elég drága üzleti HP ne tudjon 4k filmet lejátszani, főleg úgy, hogy pl az Intel oldalán is a 6300u-nál egyértelműen ott van a 4k támogatás... Egyszerűen ha elvi szinten nézzük a dolgot, akkor lényegében KELL tudnia akadás mentesen játszani az UHD-t... Persze, a gyakorlat ettől eltérhet nyilván, de első körben én még bizom benne, illetve úgy vélem, hogy talán szoftveresen ez orvosolható. Megfelelő lejátszó, codec pack, driverek és jó beállitások... Csak ahhoz meg nem értek eléggé, hogy tudjam, hogy egy UHD esetében mik is lennének a jók ezek tekintetében... :F

[ Szerkesztve ]

\"Életem legnagyobb üzlete lenne, ha embereket vennék, annyiért amennyit érnek és eladnám őket annyiért, amennyire tartják magukat\" NE használj AdBlock-ot a prohardver oldalain!

Új hozzászólás Aktív témák