- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
válasz
2thletme2day #91420 üzenetére
A csirkemellnek sok is a 220 fok! Így nekem az nem fontos, viszont az, hogy mindkét lapot lehessen használni, már igen.
-
oszy
veterán
válasz
2thletme2day #91403 üzenetére
Közben én megrendeltem a nagytesót.
-
oszy
veterán
válasz
Ha most vennék biztosan valamelyik Philipset választanám. Az teljesen szétnyitható! A másik és az ajánlott nem.
-
válasz
Szia!
Tavaly óta van meg, nagyon szeretjük. Megrendelésre van, de ennyiért nagyon jó vétel.
TEFAL GC712834 Optigrill+ grillsütő 2000 W
37.999Ft
Nincs összehasonlítási alapom, a többit nem ismerem. -
farkas-j
őstag
válasz
2thletme2day #51266 üzenetére
Mi 3,5 éve nyúzunk egy Beko WMY 81483 LMB2 mosógépet (5 év garis). Maximálisan elégedettek vagyunk vele. Ilyen a programkiosztása.
-
Viszlát
addikt
válasz
Bosch kiterjesztett garancia akció - mondjuk a 130-as keretbe épp csak beférsz náluk. De egyébként szokott lenni 2+3 éves akció is náluk (szintén regisztrációhoz kötött ingyenes kiterjesztés).
Náluk meg épp 7 éves szerviz garancia akció van, magával az üzlettel jó a tapasztalatom (két hűtőt és egy fagyasztót vásároltam náluk eddig és nagyon korrektek voltak minden alkalommal), de azért rákérdeznék, hogy konkrétan mit is takar ez az ajánlat.
-
Zeki
nagyúr
válasz
2thletme2day #51268 üzenetére
Gyártók oldala.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Eluxnal most járt le a 4 éves gari akció, de boschnál is szokott lenni, lehet érdemes várni vele, ha tudsz.
-
ribarszki
őstag
válasz
2thletme2day #37258 üzenetére
Ennyiért olyan Electroluxot javasolnék amihez adnak turbókefét. Ez nagyban megkönnyíti a szőnyegen a kutyaszőr felszedését. De olyat nézz, amihez normál méretű turbókefét adnak, nem csak minit ami ülőgarnitúrához való. De az Electrolux normál turbófeje is eltörpül a Miele gyári turbófeje mellett. (Próbáltam mind a kettőt, nem egy kategória) Vagy vesztek egy Miele C3 Cat and Dog modellt, emihez jár alapból turbókefe (de ez 95k) vagy egy C1/C2 Mielet, amihez vesztek pluszban 18k-ért gyári turbókefét. Ez megúszható 60k környékén.
De ha rászánnátok komolyabb összeget, akkor nem is kérdés, hogy a Sebo Felix1 Premuium gépét vegyétek elektromos kefével! A turbókefe és az elektromos kefe hatékonysága ég és föld. Ha sok szőnyegetek van, és 1x rászánnátok 90k körüli összeget, akkor mindenképpen az akciós Sebo! Össze sem hasonlítható egy elektromos kefefej hatékonysága máséval, mintha minden alkalommal kiporolnád a szőnyegeket. Ráadásul 4év garit kapsz! Én köztudottan Miele párti vagyok, de gondolkodás nélkül a Sebot venném! (Az elektromos kefefejes Miele 200k.. de nem rosszabb a Sebo semmivel. Sőt, független német tesztgyőztes.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen házat vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest