-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
vasimnbt #88724 üzenetére
"zt mondják sokan,most már nem a magasfényű a divat."
Szerintem sosem volt divat, ellentétben a valódi fával, ami sosem megy ki a divatból. Nálunk 20 évvel ezelőtt is kizárólag az jöhetet szóba. Sajnos a rózsafa, ami leginkább tetszett piszok drága lett volna, így beértük olcsóbb fajtával, de még 20 év után is gyönyörű.#88729Jack72
Miért esett ki a Bauknecht? Ugyanaz, mint a Whirlpool csak más a címkéje, logója. -
F-ECT$
titán
válasz
vasimnbt #88716 üzenetére
Ez csak helyzetjelentés, vagy van kérdés is?
Ezek szerint sikerült gépeket nézni, az 500k-ba nem fértél bele, ahogy többen is tippelték innen.
A "2 millió alatt valamivel" csak a szekrényre és a gépekre vonatkozik, ugye? Mert a bontás, festés, lamináltozás, új csempék(?) biztos elvisznek még pár százezer forintot.
-
Gömbike
senior tag
válasz
vasimnbt #88677 üzenetére
Gondold át, 500 ezer harmada megy a levesbe, bocsánat, most forgalmi adó a neve, mehet akár ……..
A maradék pénzből legfeljebb egy db. valamire valógépet tud gyártani bármelyik gyártó.
Lehet, hogy részletekben, apránként kellene megoldani, ahogy előttem is írták.
Nem bántás, de a saját példám: a feleségem cukrász lesz ( nyugdíj előtt
), a robotgép és az nem az Ankarsrum, került 300-ba. Csak amit napi szinten lehet stabilan használni.
-
balojazz
aktív tag
válasz
vasimnbt #88683 üzenetére
500 ezres gépparkra nem lehet márkákat ajánlani. Én 2022 tavaszán vettem a gépeket: főzőlap, elszívó, sütő, beépíthető mikró, mosogatógép, kávéfőző, szárítógép, ezek 1 misi fölött voltak. Ha kicserélem a szárítógépet szabadonálló hűtőre, és kiveszem az elszívót meg a kávéfőzőt a listámról (a te gépeidre szabva), akkor is 1 misi lett volna. Azóta nőttek az árak, úgyhogy ma ez mondjuk 1.2M. Lehetetlenségnek tűnik 700 ezret lefaragni ebből. És itt jó szívvel nem tudunk ajánlani 100-150 ezres mosogatógépet, ugyanennyiért hűtőt stb., és szerintem ennyiért nem is lehet kapni belőlük. Ha mégis meg lehetne közelíteni felülről az 500-at, az nem a márkákról szólna, hanem a mindenből a legolcsóbbat, de leginkább használtat. De ilyet nem ajánl senki. Léteznek refurbished, csomagolássérült vagy karcos, horpadt új gépek is, olyan helyen biztos ki lehet fogni olcsó és jó gépeket, de nekem nem volt kedvem anno erre időt fordítani. De ha ezeknél elérhető 50% megtakarítás, akkor lehet esélyed.
-
vasimnbt
tag
válasz
Köszönöm! Ma jön hozzánk asztalos,aki felméri a helyzetet,s majd ad ajánlatot a kpl. bútorra.Én csak arra gondoltam,az elektromos gépeket mi választanánk ki,s vennénk meg a bútor készítése közben. Az,köszönöm jó ötlet,hogy bemennék " profikhoz", s kérek ajánlatot tőlük az ősszes gépre egyben. Még csak arra lennék kiváncsi,ki milyen Márkát ajánlana a gépek közül megvételre.
Üdvözlettel. -
balojazz
aktív tag
válasz
Ajjaj, ez nagyon sovány keret, már ha mindent meg kell venni, a beépíthető hűtőt is beleértve, de még anélkül is. Ha spórolnom kellene valahol, akkor pl lemondanék a beépíthető hűtőről, mert a használhatók is nagyon drágák. Főzőlap-sütő kombóból ki lehet fogni akciós párosokat, vagy ha mindent egy helyen veszel, egyedi árajánlatot kérhetsz. Körülnézhetsz az ikeás szettek közt is, vagy mondjuk nem minden gépet egyszerre veszel, hanem 1-2-3 hónapra elhúzva, addig megteszi pl egy kölcsön mikro, kézi mosogatás stb. Ha magad szereled a konyhaszekrényt, gondolom, az is olcsóbb. Inkább ilyen ötletekben gondolkoznék, mint mindenből alsópolcosat venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Windows 11
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged