-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Kb 140 cm magas (lehet kicsit magasabb, de mikró menne rá, amit el is kellene érnem, szóval 160-nál nem lehet több), max 55 cm széles szabadon álló, alulfagyasztós hűtőt keresek.
Fő igény a megbízható működés (hosszú garancia), semmi extra nem kell, valamilyen jó ár / érték arányú készüléket keresek. Valami ilyesmire gondoltam, árban jó lenne 100e alatt maradni, de nyomós érv esetén lehet több is.Van ajánlott márka / típus / bolt ezekkel a paraméterekkel?
-
Sz_Imre
senior tag
Sziasztok!
Új hűtőszekrényt szeretnék vásárolni, mert a mostani már eléggé szűkős a hely (benti tér) és már nem is zár már rendesen.
Nem igazán vagyok jártas ebben, de amit tudok, hogy inox legyen és min 300 liter legyen az űrtartalma, de inkább több. Sima hűtőszekrény kell, fagyasztó nélküli.
Ár: kb. 130.000 ft +/- -
pjen
félisten
válasz
üzenetére
Nem is irtam,hogy olajos.Pont azt írtam,kell a tartály leválasztnak.Egyébként ha megnézel egy kompresszort és egy porszivot,Te is láthatod a kilépő levegő különbségét.lehet a tartályosban porzsák,motor védő szűrő,kilépő levegő szűrő.hol van ehhez egy kompresszor szűrője.
-
törölt tag
A flakonos sűrített levegő nem olajos, ezt nem tudom miért írod.
Milyen porszívó szűrőjétől? Most nem arról van szó, hogy 4A-s porszívót keres a kolléga a legjobb HEPA szűrővel, csak annyi, hogy tudjon fújni is, az olcsóknál meg nem lesz még HEPA se, csak egy szivacs a motornál vagy még a kifújt levegőnél is. -
Vici
csendes tag
Mi a véleményetek erről a Gorenje mosógépről?
GORENJE WEI723
[link]
Igazából, Electrolux és Bosch mosógépet nézegettem de annyira kevés a garancia.
Megéri már csak a 3 év garancia miatt is inkább ezt venni? Bekora 5 év van, de azt nem szeretnék :/ -
pomk
őstag
Bosch SPV46IX07E mosogatógépet ismeri valaki? Vélemény, tapasztalat?
Ajánlott / nem ajánlott?Köszi!
-
pjen
félisten
válasz
üzenetére
A drága és tiszta sűrített levegőt egy kompresszor nyomja.Abemenő szűrő alapesetben egy olajos fém szita,a jobbakon egy légszűrő paplan.Viszont mindkettő messze elmarad hatékonyságban a porszivó szűrő rendszerétől.Porzsák,motor védő szűrő,esetleg még kimeneti hepa is.
ZEKI36886:A kompesszor kevesest fúj,alapvetően légtartály kell,már az olaj leválasztás miatt is.Tudom van olaj mentes is.A porszivó rengeteg levegőt szállít nagy sebességgel,ha nem kell nyomás,pont ideális.
-
mzso
veterán
válasz
peppe79
üzenetére
Kösz a tippet. Egyébként a cikkszámot/méreteket honnan szedted?
"Ha minden igaz, a Te lengéscsillapítód 170/260 mm-es, de célszerű lenne leellenőrizned a hosszát, és a furatátmérőt."
Ha nem muszáj, nem szednék szét egy amúgy használatban lévő mosógépet. Megpróbálom megérdeklődni inkább.
Szerinted jobb, ha nagyobb N-osat veszek mint ami benne van? Többet/jobban csillapítana?
-
törölt tag
A Rakéta inkább porfújó volt sajnos a gyenge szűrésű textil zsákjával. Nemrég éppen láttam PC tisztítást, ott inkább porszívózták, esetleg a leragadt koszt egy kis kefével fel lehet lazítani, hogy könnyebben menjen a dolog. A szösz meg a kosz szétfújása nem túl praktikus a PC-nek se, de felőlem nyugodtan csinálja mindenki, ahogy akarja.

Goblin12 Ez így elég érdekes módszer, de te tudod. Nézz be egy MM vagy Euronicsbe, talán valamelyik olcsóbb Samsungnál láttam, hogy lehet csatlakoztatni csövet a levegő kimenetre.
-
peppe79
senior tag
Tökéletesen megfelel a helyettesítő alkatrész is, az eredetit is úgy gyártják a Bosch részére. Én is egy olcsó típust vettem a Bosch mosógépemhez.
Ha minden igaz, a Te lengéscsillapítód 170/260 mm-es, de célszerű lenne leellenőrizned a hosszát, és a furatátmérőt.
Elvileg a 1000028119-000 cikkszámú lengéscsillapító passzol a WFD2060-as mosógéphez. Annak 173/242 mm a hossza, és 8 mm a furatátmérője. Érdemes rákérdezni a Sini-nél, esetleg az Orczy-nál, hogy be tudják-e szerezni. -
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Lehet én keresek olyat amit ma már nem gyártanak vagy nem jó kifejezéssel keresem.
Volt egy LG takarítógép, amit szimpla porszívóként használtam, na de nem is ez a lényeg, hanem ahol a motor kifújta a meleg levegőt ide rálehetett kötni a gégecsövet, és akkor olyan helyekről kifújni a port vele ahova a szívó ereje egy gépnek se érne be.
Létezik még ilyen porszívó ami tud fújni, vagy hogy hívják ezeket szakmailag?

-
mzso
veterán
Helló!
Lengéscsillapítóra Bosch (WFD 2060) mosógéphez van valami tuti tipp?
Egyébként hogy derítem ki, hogy mi a kompatibilis? Méretet nem tudok. Szétszedve nincs. (De ha szét lenne akkor sem tudnám a hosszat hogy mérjem le valaminél aminél változik.)Ilyen felirat van rajta:
Dis.5420003411 80+-15N
20/09/2002 T1 00748Törekedjek eredetire? Van értelme? (Már ha találok mert nem igazán látok) Vagy jó bármi amire azt írják, hogy Bosch kompatibilis?
Egyébként ha több mint 80N-osat veszek az nekem jobb? (mondjuk többet csillapít) Vagy csakis az az optimális ha megfelelő ugyanakkorát veszek?
Amúgy ilyet csak webáruházból tudok majd beszerezni, vagy esetleg helyileg is vannak üzletek amik ilyennel foglalkoznak? (Miskolc)
-
StarZ3r0
tag
Új konyhát rendeznénk be, ehhez keresünk mikrót.
Az alábbi típust néztük ki:
Samsung FG87SUB
Ez tud minden szart, mint pl. grill, mi főleg csak melegítésre fogjuk használni, de az ezirányú extra nem gond, nem volt még ilyen mikrónk, lehet megszeretjük.
A kérdés az, hogy ez ajánlott típus-e?
Illetve pár egyéb dolog:
- mennyire könnyű átszokni az ilyen nyomógombos verzióra, nekünk tekerős volt eddig, meg máshol is olyat szoktunk használni, az alapból jobban bejönne, de emiatt nem akarunk másikat keresni?
- beépítésnél mire érdemes figyelni?Márkákban nyitottak vagyunk, nekem saját preferenciám a Samsung / Electrolux, de nyugodtan ajánlhattok más márkát is. Szoros keret nincs rá 70-80-ig körülig belefér.
Köszi a segítséget előre is.
-
canniball
nagyúr
-
ribarszki
őstag
Sziasztok srácok!
Kibéreltem hétvégére egy Karcher Puzzi 100 takarítógépet a szőnyegekre. Meg kell mondjam, sokkal-sokkal jobb mint amit vártam. Gyorsan lehet vele dolgozni, a szőnyegek pedig teljese tiszták lettek. Mintha új szőnyegek lennének. Aki gondolkodik ilyenen, hajrá! Évente nem nagy pénz bérelni egy ilyen gépet. Penta Lux folyadékot kaptam mellé. Pöpec.. (Csak két példa. Levettem a méretet a mobilnetesek miatt
)

-
mmdms
addikt
Sziasztok!
Mosógépet szeretnék venni, ha lehetséges 70ezer alatt.
Heti 2-3 mosásra nálam egy olcsóbb gép is sokáig kitart.
Amire szükségem lenne:
-minél kisebb mélységű, olyan 40-42,5 cm maximum,
-azért 1000-es centri legyen rajta,
-mosson.
Kb ennyi.
Ha van valami ajánlott, vagy épp aktuális jó vétel légyszi osszátok meg velem, előre is köszi! -
tobias40
veterán
válasz
ribarszki
üzenetére
Csak a hazai képviseletek jöhetnek szóba?
Többen írták hogy 300 ft/db-ért tudnak hozzá venni porzsákot.
Én legolcsóbban is 2000 ft/5db-t találtam de erre még rájön a szállítási költség 1300ft. és így már nem annyira kedvező a dolog.
Ezért kérdezem hátha lenne valós boltban és akkor nem játszik a posta költség...
Euronics,Spar-ok Tesco kipipálva... -
Voice24
őstag
Ha már így fel lettek sorolva típusok, e kettő között mi lehet a különbség a színükön kívül? Elvileg minden jellemzőjük ugyanaz, megegyeznek a tartozékok is, a fehér (amit én is vettem) viszont egy picit olcsóbb,igaz, csak az euronics forgalmazza, legalábbis más bolt-találatot nem nagyon ad. A markabolt.hu-n sincsen, pedig az ugye a hivatalos magyar electrolux kereskedés.
-
ribarszki
őstag
Ó már hiányoztatok, olyan sokáig állt a fórum

-
HKorn
veterán
Ez mennyire lehet jó porszívó, 80%-ban járólapra/laminált padlóra lenne használva, 20% szőnyeg?
-
-
ribarszki
őstag
válasz
Real_Necro
üzenetére
A szülei nem egy műhelyben laknak..

-
ribarszki
őstag
Sógornőm kidobásra ítélt egy Shaggy szőnyeget. Tele volt a fekete hosszú hajával, és mindenféle apró dekorkaviccsal, stb. A sima porszívófeje csak húzta a hajszálakat, gusztustalan volt. Kértem, hogy hozza el hozzám. A Miele turbókeféje csodát tett vele. Nem akadt el egyáltalán, viszont megdöbbentő mennyiségő mocskot kiszedett. Szinte lett egy új szőnyege. Köszönte és visszavitte.
De ha lelassul a kefe, akkor kicsit felemeled, felprög, újra leteszed. Nem vészes. Nyilván az elektromos jobb, de az ára is brutális..
-
ribarszki
őstag
válasz
meander
üzenetére
A műanyag kancsó. Minden megy flottul. Anyu 20éve! vette az első MUM gépet, azóta is hibátlan.
Mi sokat dagasztunk vele, használom a szeletelőjét káposztareszeléshez, a turmixot is sokszor. Mondjuk jeget pont nem próbáltam, amúgy korrekt gép, nagyon szeretem. Ha van rá keret, akkor veheted az erősebb változatokat is. Van üveg turmixos is, de az zsebbenyúlós.. -
-
meander
tag
válasz
ribarszki
üzenetére
de-de ilyesmire gondoltam köszi. Néztem a MUM-t, kicsit nagynak tűnik a pultomhoz. Bár az általam linkelt sem túl kicsi. Egyébként éppen a turmix része volt fura a MUM sorozatnak, én meg azt elég sokat használom. Melyik modell van nektek? Üveg a turmix kancsó, vagy műanyag. Bármi negatív tapasztalat, vagy minden úgy működik , mint a reklámban ígérik?

-
ribarszki
őstag
válasz
attiati
üzenetére
Ja értem! Vannak olyan szőnyegek, melyek mint a tépőzár, úgy ragasztják magukhoz a szöszt. De erre tökéletes a turbókefe. Olyan modellt nézz, amihez adnak turbókefét. A szüleid is nagyon hálásak lesznek érte. Azt hiszem, hogy a Sencor Tizio géphez adtak gyári turbókefét. Valamint az Electrolxnak is
vanvolt egy barnaa porzsákos gépe, amihez jár turbókefe. Nem tudom mi lett az utódja, rá kellene keresni.Vagy vegyél egy alap gépet, és hozzá egy turbókefét. Menalux és a DirtDevil is árul ilyet.
Itt is van, erre a Sencorra gondoltam.
-
attiati
veterán
válasz
ribarszki
üzenetére
Szuleim ugy porszivoznak, hogy leveszik a szeles fejet es a vekony csovel mennek vegig a szonyegen. Nagyon hosszu es eros szálak vannak a szonyegben. Persze ebben lehet egy rossz beidegzodes is, mert mindig rossz minosegu volt a porszivo. De a szonyeg sem egy atlagos padloszonyeg, az is biztos.
-
ribarszki
őstag
válasz
attiati
üzenetére
Ezt nem értem. Mit jelent az, hogy vastag szőnyegen elkopna a csöve?
Olyan porszívó ahol nem a vékony csővel kell szőnyeget porszívózni hanem a széles fejjel? Segíts dekódolni az üzeneted 
Mi mással lehetne szőnyeget porszívózni, mint a gyári, széles, átkapcsolható kombi kefefejjel?
-
attiati
veterán
Porszivobol 30e alatt mi most a bestbuy vastag szonyegre?
Nekem electrolux zpfp-m van parkettára. Elegedett vagyok vele, de vastag szonyegen elkopna a csove. Vagy nagyon vastag szonyegre van olyan porszivo, ahol nem kell a vekony csővel szenvedni es lehet a szeles fejjel is porszivozni?
-
veze
őstag
válasz
YAS-dude
üzenetére
nem hittem, komolyan gondoltam
egyik előnye pont
ha a gyerek összemaszatolja kakaóval a fehéren jobban ordít mint a feketén
Ha még belül is fekete lenne kiváló lenne olyan háziasszonyoknak akik évente 1x takarítják ki a hűtőt.
Még mielőtt hörögnétek, hogy húúú meg ha.. igen, vannak ilyenek, én is ismerek a látókörömben ilyet :xD
Nekik jó lenne a fekete belsejű, csak a gyártók nem gondolnak az ilyen igényekre
-
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Ance már megválaszolta a kérdést és valóban ennyi a dolog, adnak hozzá egy "védőcsíkot". Egyébként nálunk 1 éve üzemel, nem látszik semmi a pulton. Mielőtt kinyitja magát, áll 10-15 percet és hűl az egész belseje, meleg, de nem forró a gőz ami kijön, és nem is csapódik le a pult alján nálam.
-
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Akkor a konyhalapoddal van a baj, mert elvileg bírnia kéne. Nálunk bírja több, mint 10 éve. De hogy ne aggódj, úgy oldják meg, hogy kapsz egy széles csíkot, amit oda fel kell ragasztani a mosogatógép betolása előtt. Ez védi alulról a lapot.
Egyébként nem azonnal nyílik, hanem kb. 10 perc után.
-
mr.tamasbiro
őstag
-
Csabroncka
addikt
Kicsit takarítottam, de legalább kiadták a gőzt a fiúk

-
spidersoft
senior tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
A Miele mosógépem (mégha a legolcsóbb típus is) jóval csendesebb, mint apám Electrolux gépe... nem is annyira a hangereje más, hanem ez simán, erőlködés nélkül megy, amaz meg zötyög, nyög, mintha fájna neki kimosni... végülis hogy egy gép hangos, az az Aqua Vac porszívóm mellett nem lehet szempont
Tévét nem lehet annyira felhangosítani, hogy érteni lehessen mellette, amit beszélnek... Tényleg hangos, kb. mint egy flex
No, ha ez van olyan hangos, akkor télleg hangos. Amúgy ahogy nézem, 42-44dB környékén vannak a csendes gépek (normál üzem mellett), a hangosak meg 46-48 környékén, szóval nem a hangnyomás lesz itt sem a különbség, hanem hogy mennyire flottul mennek benne a dolgok... kiegyensúlyozottak-e a karok, beremegnek-e, milyen a szivattyú, milyen a motor, milyen mindennek a rezgéselnyeletése. Szóval ez ~120k, valamivel drágábban van hasonlóan nagygyomrú aeg, de sokkal kisebb tálcavariálási lehetőséggel, viszont invertes motorral. Ami biztosan jó, de plusz egy hibaforrás az elektronikát illetően. Hasonló kaliberű Siemens, ahogy nézem, 160-180k.Lehet az lesz, hogy megveszem a lentebb taglalt Gorenjét, és majd megtapasztalom, hogy mire van valójában szükségem... első gép lesz, biztosan nem fogom eltalálni elsőre a háztartás igényeit

-
válasz
spidersoft
üzenetére
A márkabolt az ez. Én innen vettem az általad választottal egyenértékű totál beépíthetőt (GV64161), csak az ott írt árnál olcsóbban. Nincs bajom vele, pár hónapja megy naponta, az eddigiek alapján ajánlom. Itt meg tudod nézni rendesen a képeken, hogyan néz ki.
Real Necro: Eddig egy eléggé minőségi Fagorunk volt (11 éve volt 150k) aminél a Gorenje halkabb. Mondjuk a totál beépíthető asszem a leghalkabb.
-
Real_Necro
veterán
válasz
spidersoft
üzenetére
Akkor jövök egy kis kavarással.
Én meg a Siemenst ajánlom. Korábban panelban egy 9 terítékes teljesen beépíthetőt használtunk, most egy 13 terítékes van családi házban. A többiekhez hasonló, ellenben pl egy Bosch géphez képest halkabb működésű.
Nekem a Gorenjével is csak az a bajom, hogy a spórolás megmutatkozik a másodlagos anyagokban, emiatt sokszor hatékonyak, de hangosak is. Motorikusan, vezérlésben jó, arról szó sincs, én ezt tapasztaltam. -
Zeki
nagyúr
válasz
spidersoft
üzenetére
Az a """"márkabolt"""" NAGYON NEM AZ!
Szóval azokat hagyod a fenébe.
A Médiában amúgy 117889Ft
Mint legolcsóbb, ott megveszed.
-
spidersoft
senior tag
válasz
BB9000
üzenetére
Nálam egy legegyszerűbb teszkós (JK1) húzza a rabigát már 8-10 éve... lehet több. Igaz, csak heti 4-5 alkalommal van belefűtve, de eddig még semmi rendellenességet nem tapasztalok... asszem 3.000Ft alatt volt az ára. Tökéletesen fapados készülék: se gombra ajtónyitás, se szűrő, se rejtett fűtőszál, se forgatható köcsög, cserébe működik... kinézetre valami ilyesmi. Egyedül az angol működésű kapcsolója nem tetszik: ha lenyomom hátul a gombot, akkor kapcsol be, ha felhúzom, akkor meg le. Szóval ha valamit ráteszek, akkor bekapcsol üresben
Emiatt ki szoktam húzni, végzett... -
spidersoft
senior tag
Például a GORENJE GS 65160 W? A sok garit hangoztatja mindenki, de nemtom megéri-e... a.) megveszem a médiamárkban 121.198 kreditért, kapok mellé három év garit. b.) megveszem a márkaboltban 140.900-ért, kapok mellé plusz két év garit, de ahhoz, hogy ez érvényes legyen kétszer ki kell hívnom a szerelőjüket, hogy ránézzen, ami 2x7500Ft, tehát a plusz két év gari összesen 34702 pénzbe fáj... szerintem ennyit már nem ér meg, ez a gép árának 28,6%-a...

-
válasz
spidersoft
üzenetére
A felső evőeszköz tálca az egyik legjobb dolog a világon.
Az automatikus ajtónyitás a második.
A gyártók honlapján mindig vannak termékfotók, használatik stb.
A felső evőeszköz tálcás Gorenje-k a legnagyobbak belül az én kereséseim alapján így azt vettünk. Belefér a legnagyobb edényünk is alulra. Az összes tartó lehajtható. Külön mosó van az evőeszköz részén, de egyébként a középső tálcán a poharak is 2 szintben rakhatók és azokat is elmossa. Én sem értem hogyan, de megteszi. Ez 16 személyesnek hívják.
Nem a legolcsóbb Gorenje-t kell venni és akkor jó lesz. 5 év garival adják.
-
spidersoft
senior tag
válasz
üzenetére
Úgy látom, hogy a több terítékeseknél nincs kosár, hanem külön tálca van az evőeszközöknek, ami nem tudom, hogy jó-e vagy sem. Az electrolux/aeg gépeket leszámítva nemigen vannak még termékfotók sem, így látatlanba kell vásárolni, ha nem az említett család gépeit akarom... még az se derül ki, hogy mely gépnek műanyag a kabinja és melynek inox.
Nálunk tányér van kevesebb, kis tálak, műanyag tárolóedények több, illetve főzőedények... talán emiatt lenne érdemesebb a több terítékes: nem foglalja a helyet a kosár, helyette elfér egy plusz tál. Igazából az a kérdés, hogy ebben a harmadik fiókban mennyire szárad jól, mennyire pakolható az evőeszköz (macerás-e beleszúrdosni), illetve a sok kicsi műanyag tüske mennyire bírja a strapát, nem ropog-e el pár év alatt... ami ilyen háromfiókos, az ugye egyben három karos is, nem csak a középső tálcán átevickélő víz éri az evőeszközöket? Gondolom a nagyobb edényeket nem érdemes gépbe tenni (pl. 8-10 literes fazekak), de ez majd kiforrja magát.
(ha vótmá, akkor bocs, de találtam egy korrekt beépítési ötletet az egyik facebook csoportban)
-
meander
tag
Sziasztok, az alábbi felhasználásra keresek konyhai gépet.
Turmixolás, italok készítése, jég aprítása - sokszor
Aprítás, pürésítés (pl avokádókrém, hummus) - közepes
Kenyérhez, pizzához tészta dagasztás - közepesAzon töröm a fejem, hogy vajon ezek a kombinált gépek [pl] alkalmasak lehetnek-e a feladatra, vagy túl szép, hogy igaz legyen és minél többet mondanak róla annál rosszabb az eredmény? Az is lehet megoldás persze, ha mondjuk turmix, püré egy gépben tényleg működik, de a dagasztás nem és azt külön kell megoldani.
Van valakinek tapasztalata ilyesmivel? Konkrét típus javaslatokat is szívesen veszek. -
törölt tag
válasz
spidersoft
üzenetére
Nekem Whirpool ADH 7570 WH van. Ami tetszik benne: alul az összes tüskesor lehajtható, így semmi zavaró nincs, ha nem tányérokat akarok beletenni. Van power funkció, ami egy külön spriccrendszer hátul-alul, a nehezebben eltávolítható szennyekhez, van gőzmosás funkció, higiénikus szárítás, a tüskesor felül is lehajtható és evőeszközöknek külön fiók. Ami nem tetszik, hogy nincs 70–75, csak 60 °C-os program, így ha meleget akarok, akkor a gőzöst kell használni.
A terítékek nyilván a tányérokra vonatkoznak, hogy most ezekből és a kiegészítőkből 12, 13 vagy 15, igazából akkor számít, ha kifejezetten sokszor van nagy vendégség, mert az egyéb edényekből nem fér be 25 %-kal több egy 15-ösbe, mint egy 12-esbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)