- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
Újabbfajta LG mosó/szárítógépem van. Az imént raktam be mosni a matrachuzatot, de elfelejtettem a szárítást. tudok olyat, hogy miután végzett csak simán szárítsa meg?
-
Kephamos
addikt
Üdv!
Candy cdcp 6 mosogatógépem megadta magát. Ha bedugom, akkor szivattyúz és sípol, mint az állat, semmire sem reagál. Érdemes lehet szerelőt hívni vagy kuka és vegyek egy újat?
-
Kephamos
addikt
No frost alulfagyasztós hűtőből mit érdemes? Van valami jóféle, ajánlott mostanában?
Mosógépet és lehet hogy mikrót is vennék. Adnak valahol kedvezményt az ilyen nagyobb tételekre? -
Kephamos
addikt
válasz
BB9000 #36485 üzenetére
Nekem Candy van vagy 2-3 éve. Tökéletesen működik. 1 embernek bőven elég, kettőnek kissé szűkösen, de elég lehet; jobb, mint keccsolni a mosogatótálca felett.
Anno ez 50-60 rugó környékén volt. Maximálisan elégedett vagyok vele, hibátlanul teszi a dolgát. Nem zajos, rendesen mosogat, van benne időzítő meg egy rakás program. Eddigi tapasztalataim alapján tudom ajánlani.
-
Kephamos
addikt
Évi néhány (10-15) szárításra volna csak szükségem és akkor sem feltétlenül teljes szárításra, csak kicsit rásegíteni a dolgokra, szóval nincs szükségem egy teljesértékű szárítógépre.
Mennyire tartósak ezek az Electroluxok? Nem vagyok nagy kedvelője az előltöltős konstrukciónak. Sokkal szimpatikusabb számomra a rendesen csapágyazott (felültöltős) kialakítás, de abból nem nagyon találok értelmes áron szárítósat.Más: no frost alulfagyasztós hűtőből van valami best buy? Ha jól láttam 120 környékén indulnak.
-
Kephamos
addikt
Én nem tapasztaltam, hogy jobbak lennének. Azt tapasztaltam, hogy tökéletes volt mindegyik. Anno még tabletta se volt csak por, de az is hibátlan volt.
-
Kephamos
addikt
Ezek a mosó+szárító gépek mennyire használhatóak a mindennapokban? Az alap szituáció az az, hogy mosógépet kell vennem a hetekben és télen praktikus volna számomra, ha valamennyire géppel tudnám szárítani a ruhákat. Nem akarom csontszárazra, csak annyira hogy ne két napig száradjon, illetve ne legyen gyen gyűröttek a ruhák. 150 ezres környékén már van Electrolux a mm-ban.
+1 az aldis mosogatótablettának. Tökéletes.
-
Kephamos
addikt
Üdv!
Whipool AWM 366 mosógép megadta magát, elvileg a napokban jön a szerelő, viszont áll benne a víz. Van valami program, amivel szivattyú segítségével le lehet üríteni?
-
Kephamos
addikt
Üdv!
Olyan csövet keresek, ami a videóban is látszik 1:15-nél.[link] -
Kephamos
addikt
Kisméretű mosogatógépből milyet érdemes venni? Godess márkájút nézem. Megbízható típus?
-
Kephamos
addikt
válasz
Csabroncka #15785 üzenetére
Ez elég rosszul hangzik. Olyan porszívó van, aminek legalább a kábelével nem kell szerencsétlenkedni?
-
Kephamos
addikt
Üdv!
Kis lakásba keresek robotposzívót. Milyet érdemes venni és mennyiért? Mennyire hatékonyak? (Annál biztosan hatékonyabbak, mint egy hagyományos az én kezemben
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik