Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolt19900

őstag

látom vívódunk itt a villany ill. gáz tűzhellyel kapcsolatban

elég sokat és jókat is főz mind Édesanyám és Édesapám is, a a húsételeket meg ilyesmi féléket általában mindig a gázos sütőben sütik meg -mivel ott jött be nekik jobban, a sütiket pl. általában a villanyos tűzhelyben szokták elkészíteni :)

szóval részemről 1-1 mindkét termékre, mivel eddig ahogy gondolkoztak a dologról bevált :)

nekem viszont kérdésem lenne, ill. vívódom én is -persze topik erre vonatkozó részének elolvasása után, már 1-2 termék kikristályosodott számomra

szárítógépet nézegettem, mivel kell itthonra

nekünk nincsen sem helyszűke, nem kell semmire sem felpakolni stb. stb. viszont ami fontos, hogy az adatok szerinti fogyasztása ne haladjon meg egy bizonyos értéket....

ez az érték pedig nem más mint a "Energiafogyasztás: 2.xx kWh" nos ennek nem szabadna 2.1-2.3 fölé mennie, mivel -sajnos még ilyen a rendszer a házunkban- nem bír többet a vezeték stb.

ahogy néztem a kondenzációsok egyből ki is estek, visszaolvasva láttam itt 2 típust, hőszivattyúsak és az áruk is eléggé elfogadható + a gari is elég jó rájuk

várnék még jövő hét péntekig.... hát ha

Beko

Bosch

ezt a kettőt szűrtem le úgy mint a topikot olvasva és úgy mint a mi pénztárcánkat és igényeinket összevetve

ezekkel a masinákkal mennyire foghatnék mellé?

Új hozzászólás Aktív témák