Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
ph2012
üzenetére
Az összes mosógépes leírásban a víz elzárására vonatkozó tanács, pusztán az esetleges vízkár megelőzése miatt, de nagyin ritkán okoz gondot a nem elzárt sarokszelep.
Viszont, az általatok vásárolt whirlpool mosógépben nincs vízkár megelőző megoldás, ezért is ajánlják az elzárást. -
bigdee888
tag
válasz
ribarszki
üzenetére
Abszolut egyetertek, nalunk is egy ilyen dolgozik egy eve, nagyon szeretjuk! Az ara sajnos tenyleg horror, de nem bantam meg, sot ha kellene most vennem, ujra ezt vennem. Nalunk lenyegeben kivaltotta "a nagy" porszivot.
(En sem teljes aron vettem, de sajnos 100e Ft felett volt igy is...) -
veze
őstag
válasz
Teaway
üzenetére
én se zárom el a vizet sosem. Egyedül a mágneskapcsolós szelep találkozik a nyomással kikapcsolt helyzetben, a mosogép többi alkatrésze nem. de azok is olyanok hogy alapbol ha nem kap áramot lezárt állapotban vannak és mindegyiknek van névleges nyomásra méretezett paramétere, ami azt jelenti hogy addig állja a nyomást. ez kb 10 bar szokott lenni a hálózati nyomás meg 3 körül van ( 10emeletesekben a negyedik szint felett 5,5 bar)
-
ph2012
senior tag
Most vásároltunk egy Whirlpool AWE 66710 új mosógépet. Ennek a leírásában meg azt olvastam, hogy a mosás után zárjam el a vizet. Eléggé macerás művelet minden mosás után elzárni a vizet.
Kérdésem, hogy mekkora gond, ha én nyitva hagyom a mosógépre kötött vizet? Nem okoz kárt a gépben? Az álló, kikapcsolt mosógép alkatrészei elbírják a folyamatos víznyomást?Köszönöm a választ!
-
Davidkoma
tag
válasz
Bacusuz
üzenetére
köszi szépen még egyszer!
Most olvastam vissza a topik összes hozzászólását "elszívók"-ra szűrve, láttam az említett Gorenjét is, linkelted korábban.
Az általam kinézett típusnál 71dB-es zajt írnak, ez nyilván legnagyobb fokozaton mérve.
Mondjuk a többi, hasonló felépítésűnél inkább a hatvan-egynéhány dB virít, bár hajlok arra, hogy hasonló motorteljesítményhez hasonló zaj párosul, eltekintve a szuper csendes (és ezért jóval drágább) modellektől.Még rágódok rajta, igazából ha ~60k helyett ~100k lenne egy ismertebb gyártótól (plusz 25 a falfúrás, csövezés), az is beleférne, ha tudnám, hogy az sokkal tutibb lenne, de hát ez mindig csak utóbb derül ki.
-
veze
őstag
ez a mikro Goldstar ER535MD tipus
[link]
1988 szeptemberében lett vásárolva, azóta nem romlott el, a mai napig rendszeresen használatban van.
A jobb felső sarka véletlen meg lett ütve ( pár költözést is átélt) és megrepedt a műanyag, de csak a színén , nem az egész káva, gyakorlatilag szépséghiba , az ajtó működését nem befolyásolja. ennyi az összes baja. Gyanítom volt benne valami feszültség, mert akkora ütést nem kapott, ami indokolta volna ezt, de kiváltotta.
Tudtak azért régen is rendesen megcsinálni valamit..
-
Bacusuz
őstag
válasz
Davidkoma
üzenetére
Nálatok, illetve a testvérednél kivezetitek vagy átkeringetitek a konyhában filteren keresztül?
Kivezetjük mindketten
A nálad kevésbé hatékony (gondolom max.-on) az szívóteljesítményben mennyit jelenthet kb.?
6-700 m3/h kétmotoros
További kérdés, hogy a kivezetett megoldásúaknál ott a masina mennyire takarítható belülről?
Még nem takarítottam, csak a fém mosható szűrőbetéteket -
Ga3rieL
senior tag
Na, megjött a mikró . marha kíváncsi vagyok. de ha sz@r lesz, akkor oly cirkuszt levágok,hogy olyat az ég nem látott.!
-
Davidkoma
tag
válasz
Bacusuz
üzenetére
Köszi szépen a segítséget!

Az a nagy
büdöshelyzet, hogy igazából a sütéskor keletkező zsírpárát, olajszagot kellene a lehetőségekhez mérten mindjobban kivonni.
Mivel gyakran sütök, így ez rendszeres probléma.Nálatok, illetve a testvérednél kivezetitek vagy átkeringetitek a konyhában filteren keresztül?
A nálad kevésbé hatékony (gondolom max.-on) az szívóteljesítményben mennyit jelenthet kb.?
További kérdés, hogy a kivezetett megoldásúaknál ott a masina mennyire takarítható belülről?
Elnézést a béna kérdésekért, de ez a Klarsteinek is még az idén akciósak...
-
Stehe
aktív tag
válasz
ribarszki
üzenetére
Köszönöm a választ!
Igazából kb. 80nm-ről lenne szó, 95%-a laminált padló és csempe járólap. Egy kisebb szőnyeg van, illetve a kanapét azért jó lenne ha ki tudná takarítani. Kb. ennyi az igény, viszont ha nem kellene mindig hajolgatni és a vezetékkel bajlódni az nagy segítség lenne.
Kommentjeitek alapján akkor a fentiekre még jó is lehetne a porszívó. Jelenleg egy porzsák nélküli Samsunkg porszívónk van, a legolcsóbb típus. Electrolux 2in1 és Ultrapower típusok között lehet érdeni különbség a szívás erősségére vonatkozóan? Erre vonatkozó infókat sehol sem találok...
-
tennis
tag
Sziasztok!
Erről a porszívóról valakinek tapasztalata vagy véleménye?
https://edigital.hu/porzsak-nelkuli-porszivo/rowenta-ro6853ea-x-trem-power-porzsakos-porszivo-p525505
Ezen az akciós áron nem tűnik rossz vételnek.
Előre is köszönöm segítségetek! -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Sziasztok, esetlegesen erre kaphatnék választ? Aszaló gép

-
Bacusuz
őstag
válasz
Davidkoma
üzenetére
Szia
Nekem egy teka van ami sima kihúzhatós, sokat szív el, mégsem nevezném hatékonynak.Mikor leveszem a fedőt, akkor megy minden irányba a gőz.
Tesómnak döntött kürtős Gorenje van, és nagyon szereti, a fedőnél levételnél is jobb, valamint a fejét sem veri bele mint én.
Sajnos ennél több infóm nincs. -
ribarszki
őstag
Az Electroluxok valóban nem váltják ki. Szőnyegen harmatosak. Viszont 2 hónapja van egy Dyson V8 absolute akksis gépem. Erről viszont bizton állítom, hogy bőven helyettesít egy hagyományos porszívót. Megdöbbentő, hogy a C3as Miele után mit szed ki a szőnyegből, matracból. Ugye ez egy teljesértékű elektromos hengerkefe. Viszont az ára is brutális. Csak akartam jelezni, hogy van olyan akksis ami helyettesíti a vezetékest, csak horror áron. (Kb a fele a reális érte) De azt el kell ismerni, hogy ez a Dyson elképesztő szerkezet. Egy feltöltéssel végigmegyek a lakáson, bútorokat is ezzel szívom stb. A multiciklon olyan jól működik, hogy a mosható szűrőn 2 hónap után szinte nem volt por. Teljesen tiszta maradt a víz. Nagyon jó minőségű a Fluffy keménypadlós fej, amibe igen tekintélyes elektromotort rejtették. Na mindegy, nagyon szeretem a Miele C3as gépem, de el kell ismernem, hogy ez a V8as Dyson elképesztően átgondolt szerkezet, rengeteg mérnöki munkával. Az anyagminőség, kidolgozottság pedig kiváló. (Mondjuk ennyiért ez a minimum.) Ha az árától eltekinteni, akkor 9,5/10es-re értékelem. Egyedül egy középső fokozatot hianyolok a min és a max között.
-
Davidkoma
tag
Üdv!
Konyhai szag/páraelszívó vásárlása került a célkeresztbe.Kis, 5nm-es panelkonyhába lesz, gáztűzhely fölé.
Az elszívási hatékonyság miatt falon kívülre vezettetném ki, falátfúrással.Döntött fali kürtős kivitelben gondolkozom, használaton kívül így "nincs útba".
Anyagi szempontból az alsóbb árszegmensből választanék (<70k.)Használ valaki ilyen döntött elszívót a fórumból?
Ha falon kívülre lesz kivezetve, mekkora elszívóteljesítmény (m3/óra) kell minimum?
Nagyobb fokozaton az ilyen kürtős masinák "kéményei" nem kezdenek "berezonálni" ?
Vagy a szívómotor visításától úgy sem lehet hallani? :-)Egy ilyet néztem ki, de ezt nem hogy élőben sem tudnám boltban megsasolni,
de embert sem tudok, aki ilyen, vagy más típusú Klarsteint vett.
[link]Köszi szépen a segítséget!
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Akksis állóporszívókat használ valaki? Kb. 6-8 éve jártam utána a témának, akkor elég kezdetleges állapotban voltak. A mostani nagy választékot tekintve, illetve az árukeresőn írt tapasztalatok alapján már jónak tűnnek.
Én az alábbi típust néztem ki, most minden Electroluxhoz adnak egy pár Oral-B elektromos fogkefét is, amit szintén tervezek venni! :-) Litium akksis, 80 perc üzemidő leggyengébb fokozaton, legerősebben is biztos bírja negyedét, ami nekem már elég.
A legnagyobb kérdés az, hogy erősségben hozzák-e egy 1600w-os porszívó teljesítményét. Sajnos sem teljesítmény, sem szívóerő Watt adatot nem látok sehol, csak az akkumulátor teljesítményét Voltban, ami inkább arra utal, hogy meddig bírja, nem pedig azt, hogy milyen erős. Próbáltam keresni normál porszívóval összehasonlító teszteket is, de sikertelenül...
Ha valakinek van vele tapasztalata, írna róla pár szót? Főleg az Electrolux 2in1 és Ultrapower modellek érdekelnének...
-
-szabi-
addikt
Sziasztok
Ezen három mikrohullámú sütő közül van valakinek tapasztalata, melyiket érdemes?
Electrolux EMS21400
Samsung ME732K
Samsung GE732Küdv
-
blattida
nagyúr
válasz
Csabroncka
üzenetére
Sütőben ugyanaz, mint az átlag, tömegben is, nekünk is whirpool sütőnk meg főzőlapunk van, semmi gondjuk. A mosógép más tészta, de ott se rosszabbak, mint az átlag, az más kérdés, hogy manapság milyen az átlag...
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Szüleim szeretnének egy jó aszaló gépet venni.
Kinéztek egyet használtan egy tribest sedona sd-p9000-et 70k-ért, aminek egy másod változata sokkal többe kerül: [link]Teljesen kezdők vagyunk, és szeretnénk hozzáértők segítségét kérni.
Köszönöm szépen!
-
forten
aktív tag
Sziasztok.
Ötletet,tapasztalatot,szeretnék kérni.
Szeretnénk venni egy szárítógépet,használtat,mert arra van keret ,jelenleg.
Mit kell figyelni ezeknél,van -e kialakításbeli különbség,tárhely nagyság,akármi?
Néztem Bosch,Goranje,neve nincs németeket,de most egyelőre infógyűjtésbe vagyok.
Köszi,ha van hasznos ötleted. -
choco01
addikt
válasz
Csabroncka
üzenetére
És amit írtam 3 márka?(Gorenje, Beko, Candy)
Vagy akkor mit tudnátok ajánlani melyik márkát? Csak a Bosch?
Itt van egy Bosch 5 év garival, nem tudom milyen ez a +3 év gari..

-
choco01
addikt
válasz
Csabroncka
üzenetére
+Zeki:
Igen erre számítottam, de a Boschra meg csak 2 év gari van..nincs semmilyen promó rá ahogy látom.
Gorenje, Beko, Candy van még, Gorenje 3 év garis többi 5év, de azt olvastam hogy a Bekora lassú az alkatrész szállítás, Candyt Gorenjét nem tudom milyen a garija..

-
atirag
őstag
Ugyan ebben a dolgoban vagyok jelenleg. Nekem fáj a pirolitikus minden szinten. Amennyi áramot dobok ki az ablakon az nekem nem tetszik. És nem az ár miatt hanem a pazarlás miatt.
Úgy döntöttem,hogy katalitikus lesz mert amiben nincs panel azokban nincs tudás sem. És ha elhasználódik a katalitikus panel akkor leveszem és nem teszek másikat hanem tisztítjuk átlagosan😊
Mert gondolom sima zománc van mögötte. -
Peetta14
tag
Szinten porszivot vennek, de eros megkotes, hogy csak MM uzlet johet szoba, mert oda van egy kuponom. 40-60 kozott keresek porzsakost, de a honlapjan szinte minden Electrolux porszivora az van irva, hogy nincs az uzletben. Sajnos az utalvany, ha jol tudom, nem bevalthato online rendelesnel.
Milyen konkret tipus lenne, amit ajanlanatok? 150m2 haz, vegig ko es laminalt parketta, par szonyeg, allat meg nincs, de lesz. -
veze
őstag
válasz
Elemental
üzenetére
Nem értem, a gyártók nem próbálják ki soha ezeket? Így nem lenne szabad árulni sem, Az ember kedve is elmegy így a használatától. persze akkor nem is fog semmi kosz a beljesére égni. és már meg is óvta a sütőt az elkoszolódástól, elérte a célját

Mikor sütőt cseréltem gondolkodtam katalitikusban is de elvetettem, mert azt írták rá hogy néhány év után cserélni kell az oldalán a betétet, mert "elhasználodik" és húszerez a csere ( amit megint cserélhetek pár év mulva ha rendszeresen használva van.) Hozzáraktam inkabb az első csere árát és pirolitikus lett belőle
Beko lett, tudom az is az alja..de adtak rá 5 év garit,és hát ez van... Eddig jó, pedig majdhogynem naponta használva van.
Ez a lefolyik az alatta levő ajtó élzárására probléma az előző Zanussi sütőnél nálunk is volt, cserélni is kellett emiatt az alatta lévő kis elemdarabot a butorban a sok használat miatt. Ez most megszünt, a beko ajtó több rétegből áll és jobban szigetel, mert használat közben is a külső üveg nem melegszik annyira fel -
-
Elemental
addikt
Katalitikus sütőre.
Ez egy szabadon álló bosch tűzhely volt. Az oldalán volt a bevonat, azon a részen is, ahol a tepsi hozzáért. A gyógyír az volt rá, hogy 13 éven keresztül erővel kellett betolni a tepsit. A kihúzáshoz még nagyobb erő kellett, mert a melegtől egy kicsit deformálódott a tepsi, szóval még jobban szorult
-
xmad
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
köszi

tudom hogy egyik se olyan nagy eresztés, de nem találtam ilyen gépet más gyártótól
vagy klarsteinről hallott már valaki?
-
Zeki
nagyúr
-
Jól gondolod: a bolt "adhat" /vagy inkább adhatna/ számlamásolatot, de ez nem szokott simán menni.
Nekünk a kávégépünk romlott el gariidőn belül. Az eredeti számlát elhánytuk. A bolt az előző évi vásárlásunk bizonylatának másolatát sem tudta kiadni. Megvolt a jóindulat az eladók részéről, de a számla az nem lett meg.
Lehet, hogy neked több szerencséd lesz. -
Zeki
nagyúr
válasz
junior11
üzenetére
Volt nálam egy 40 ezres phlips egy tesztre, aztán eladtam gyorsan. nem volt bejövős.
Mondjuk Etát még nem próbáltam.
A megbízhatóság meg a mai világban egy lutri.
Ha nem eleve gyárilag elbaltázott szar hibás széria vagy konstrukció, akkor sem lehet megmondani semmilyen kommersz márkáról, hogy az meddig bírja majd hiba nélkül. Még ha két ugyanolyan termék áll a polcon egymás mellett, akkor sem tudhatod, hogy a jobb vagy baloldali lesz az, ami nálad tovább bírja. Mert aligha nyiffan ki a kettő pont ugyanakkor. -
Phobion
addikt
Lecsavartam ezeket a katalitikus, öntisztító béléseket hátha fordítva lettek felszerelve, de sajnos nem, készítettem róla képeket:
arra gondolunk még, hogy lehet nagyobb rácsokat (2db) és tepsit (1db) adtak hozzá

két ünnep között lehet felhívjuk a márkaszervízt
(#32425) Teaway - beépített, ellenőriztem a sütőben lévő csavarokat, plusz ki is csavartam és vissza, de nagyon nem illenek ezek össze
-
junior11
veterán
Sziasztok. Boldog karácsonyi ünnepeket mindenkinek. Porzsákos porszívókkal kapcsolatban lenne kérdésem, már régóta nem követem őket jobban, úgyhogy anyuméknak kellene a régi LG helyében, mely tönkrement. Háziállat nincs, többnyire szőnyegre, heti 2-3x porszívózással. Milyen márka ajánlott manapság? Mi a vélemény az Electrolux, Philips, Eta és Rowenta cuccokról? Megbízhatóság tekintetében hogy állnak? Ár kb. max 100-130euró. Tudnátok ajánlani pár modellt? Köszi minden tanácsot.
-
veze
őstag
válasz
Phobion
üzenetére
jól áll benne az a panel? (a rögzítése csavarozása stb, nem tudom hogyan van beépítve, mert nekem pirolitikus van, annál nincsen ilyen. Elvileg a gyári tartozékokkal ( tepsi meg rács ) nem szabadna szorulnia, ha jól áll benne ez az elem, mert ezt figyelembe véve határozták meg a méreteit. Elképzelhető ha más sütőből származik a tepsi az szorulhat ( de gondolom, most nem ez a helyzet)
-
cotag
senior tag
Srácok, ha elveszett a garipapír és a számla, de tudom hol vettem a terméket, akkor a bolt adhat új számlát? Öt év a garanciám és most meghibásodott a Nodor indukciós főzőlap

HELP -
choco01
addikt
Hali.
Beepithető sütőbol max 70 ezerig milyen márkák amik ajanlottak? 66ert van Bosch, alatta csak Whirpool, Electrolux, Zanussi nem tudom azok mennyire jók..

-
Phobion
addikt
Sziasztok!
Candy sütő tulajdonosokhoz, vagy akik tudják ennek a jelenségnek az okát, azokhoz lenne a következő kérdéseim:
A sütő jobb és bal oldalán mik azok a szürke panel elemek? És mitől lehet az, hogy a sütőhöz kapott tepsi, rács irgalmatlan módon szorulnak és karistolják ezeket a szürke oldal elemeket?Előre is köszönöm!
-
xmad
őstag
sziasztok
6 teritékes mosogatógép kellene nekem, de azokból elég szűk a kínálat.
Orion vagy a Candy? ha a kettő közül kellene választani
-
Csabroncka
addikt
A lapcsalád és a topik nevében kívánok mindenkinek, békés és boldog ünnepeket!

-
mike1334
veterán
válasz
ribarszki
üzenetére
Én gyakran veszek tescoban farmert...általában akciósan 3-4e forint, normális anyaga van, és hagyományos szabású (ami egyre ritkább...szeretem magamnak kikoptatni, meg felhasogatni, a vékony szárúba meg nem tudom ki fér bele, de én nem
ja és nem vagyok 100 kiló, sőt, most még 70 sem, stressztől lefogytam rendesen). Semmi extra, de 2 évig simán bírja és a színét is tartja úgy is hogy hetente/kéthetente mossuk (télen általában 2x veszek fel egy farmert mire mosásba kerül, irodában dolgozok, nincs kosz, nem izzadok annyira). -
ribarszki
őstag
Köszönöm a sok visszajelzést farmer témában
Tehát nem a szárítógép a ludas, hanem már a farmer sem a régi. Valahogy pörgetni kell a piacot... 
-
Ed_007
aktív tag
válasz
ribarszki
üzenetére
Nekem két márkás farmerem szakadt szét az első héten; igaz, nem a combján, hanem a fenékrészen. Egyiknél leguggoltam cipőfűzőt kötni; a másiknál csak feltettem a lábam egy korlátra, szintén cipőfűző miatt. Tíz-tizenöt centis hasadások lettek...
Az első nadrágnál még próbálkoztak a (skandináv) márkaboltban, hogy biztosan a mosógép súrolta ki (még nem is mostuk, a negyedik napon történt), a második esetnél már utaltak rá, hogy ha egy anyagot 10-15 évig tárolnak, majd utána szabják és varrják, előfordulhat, hogy... -
Csabroncka
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Mivel Pjent is érdekli sztem még belefér:
Mi a Camponaba járunk évek óta, pár éve felkötöztek a második emeletre (miután felköltöztünk Budára pár évig voltak a Westendbe is, de az megszűnt).
A nadrágok nagy átlagban 12e körül kaphatóak, idén vettem először zoknit is arról is pozitív a vélemény minőségre és szagra is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
10%-os törzsvásárlói kártya kötelező
, kabátban Wellenstein, tudom horror, de 10 évre vehetsz egy jó kabátot 
-
polonic
félisten
válasz
Csabroncka
üzenetére
Nekem is thomas az a két régi farmer. A drága tom tailor meg szart sem ér. Undorító....
Thomast akartam most is, de nem nagyon találtam. Milyenek az árak most náluk és hol találni ilyen boltot?
Pü is lehet, hogy ne itt offoljunk. -
pjen
félisten
válasz
Csabroncka
üzenetére
Pólusban meg van még?
-
Csabroncka
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Én Thomas Jeans farmereket hordok elég rég óta. Amióta jött a gyerek és a házas élet max kihíztam
, szétnyúzom őket,de bírják vagy 5-6 évig.Ősszel 5 év után ismét bevásároltam, elég minőségi az anyaghasználatuk - sajnos nem sok bolt maradt nekik, pedig még a jó magyar ipar féle....
-
Mr.Csizmás
titán
-
polonic
félisten
válasz
ribarszki
üzenetére
Nekem szárító nélkül is kikopott a farmerom egy év alatt.
Pedig nem egy olcsó darab volt. De úgy látszik, hogy a minőség nagyon silány lett mostanság a ruháknál. Hiába drága.
Van 2 7-8 éves farmerem, 5 ezer ft volt akkor darabja. Azóta is tökéletes, sehol sem kopott ki. Na mégegy ilyet biztos nem fogok tudni venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Hővezető paszták
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ja és nem vagyok 100 kiló, sőt, most még 70 sem, stressztől lefogytam rendesen). Semmi extra, de 2 évig simán bírja és a színét is tartja úgy is hogy hetente/kéthetente mossuk (télen általában 2x veszek fel egy farmert mire mosásba kerül, irodában dolgozok, nincs kosz, nem izzadok annyira).
Tehát nem a szárítógép a ludas, hanem már a farmer sem a régi. Valahogy pörgetni kell a piacot...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)