- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
ANDROID??? #30599 üzenetére
Anyagminőség, zaj, szívóerő, használhatóság, tartozékok... ilyen különbségek vannak...
Ez pl egy tervezési zsákutca, egy használhatatlan szar, takarítson vele az, aki kitalálta. Majd anyázik ő is.
-
ANDROID???
addikt
Nem védeni akarom a porzsák nélkülieket, de logikusan gondolkodva, ha nem akar valaki "tuningolni" a szűrőkből megvesz +1 szettet mellé, és már le is van tudva a dolog. Nem kell a száradásra várni, csak kicserélni, és a kimosott szűrő ráér száradni, de erre garantáltan nem gondol senki
Az tök jó, hogy javasolnak 40+ porszívókat, de mivel jobb egy 45-60k electrolux mint a 30-35k más márkájú porszívó? A arról nem is beszélve, hogy a 20-30k közötti kategória meg sincs említve.Pl. ha van 4 típus megemlítve, nem ezek közül fog kapni az ember infót, hogy ez a 4 közül, hanem vegyél electroluxot...
(Igen, az jobb, mert legalább ahhoz csak 1 év gart adnak, és vagy fogja jó esetben 3-4 évig bírni vagy besz@rik egy gagyi hiba miatt) -
mexel
veterán
válasz
Dluinet #30578 üzenetére
Köszi, de ez valóban nem konkrétum
Tudom arra gondolsz amit leírtak hogy jobban szűr ( valóban igaz vagy csak mérhető - itt olyan poros a környék hogy porszívózás és törölgetés után fél nappal látszik a por ráadásul a porzsák nélkülieken is van jó szűrés főleg ha az ember házilag tuningol rajta és az olcsóbb kategóriás porzsákos sem jobb - ne a csúcs porszívókról beszéljünk csak)
A másik ok mi? A takarítása? Kis lakásban nem kell minden nap takarítani a gépet, ez pár perc előny max és nem nehéz a porzsák nélkülit sem tisztán tartani szerinem. Mi a többi ok?
Én a samu porzsák nélkülibe tettem a gyári szűrők elé még egy szivacsot, hátul ott a gyári hepa ami elé megint lehetne még valamit tenni, de pár év után sem igazán poros a hátsó kimenetnél. -
ribarszki
őstag
válasz
st6969 #30591 üzenetére
Egy sima AA-méretű tölthető Ni-Mh elem van benne. A legegyszerűbb, ha veszel az IKEA-ban AA LADDA elemeket. Ugyanis azok az elemek made is Japan elemek, s a mérések szerint, átcímkézett Eneloop akksik. (Én is ilyeneket raktam az Egorapido porszívóba)
A szétszedésről kismillió videót találsz a neten. Egy kis forrasztást igényel a művelet.
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
A következő kiépítésű elektromos ruhaszárítókkal van tapasztalata valakinek?
Dry Baloon akasztó, Comfy Dryer maxKöszi
-
st6969
őstag
Cserélt már valaki sikeresen Oral B vitality fogkefében akksit (tartaléknak megmaradna ez is a Philips mellett).
Milyen akksi való bele és hogyan kell cserélni? -
ANDROID???
addikt
Bosch porzsákos porszívók közül van ajánlott (szőnyeg/kő burkolatra)?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Ha már,ennyi szó esett a zsákos és nem zsákos porszívókról...
Van egy Tesco VCBL1612-es porszívónk, nekünk eddig teljesen bevált. Egy gondom van vele, s az a szűrő. Vagyis, hogy nem találok hozzá szűrőt.
Nekem megfelel, hogy alkalmanként eltotojázzak a filter ecsetelgetésével, kifújkálásával, de örülnék, ha lenne (legalább) egy cseredarabom, melyet tisztán tartok s szükség esetén tartály ürítéskor csak lecserélem és a "csak öt perces" porszívózási művelet nem tartana akár ... percbe is.
Van-e ötletetek, hol találok hozzá filtert? Se a Tesco, se az eddigi kereséseim (porzsakbazis.hu, mindenporzsak.hu ...) nem hoztak eredményt. -
ribarszki
őstag
válasz
st6969 #30584 üzenetére
Ha nem szereted a keményebb sörtét, vérzik az ínyed, kopik tőle, stb.. akkor ne vedd a Xiaomit. Már 2 hónapja nem lehet kapni a puha sörtéjű keféjüket, ami nagyon elszomorítő.
A Philips feje anatómialilag sokkal jobb. Jobban illeszkedik a fogakra, jobban tisztítja a fogközöket. Sajnos a Philips hiába nálunk 4 fogkeféből 3-nál előjött. 3éves kora körül elöregszik a tömítés, beázik a fogkefe és ennyi volt.
A Xiaomi fogkefe teste nagyon masszív, nagyon erős szerkezet. De a fej sajnos jócskán elmarad a Philips fejétől..
-
st6969
őstag
válasz
ribarszki #29627 üzenetére
üdv
Oral B vitality elhasalt. 2 naponta kéredzkedik töltőre...
Továbbra is úgy gondolod, hogy érdemes ezt a Xiaomi Soocas-t választani? Rendelés előtt állok.
De van ez a Xiaomi is, ez valami újabb?Philips Sonicare hasonló árban elérhető. Miért ne ezt vegyem?
Ketten használnánk, fejcserével. -
törölt tag
Hogyan növeljük a mosógép élet hosszát[link]
-
mexel
veterán
Köszönöm a kimerítő válaszokat porzsák nélküli témában
Igaz 2 db-ot használunk évek óta gond nélkül ( egy samu egy electrolux), ezért is keresnék még egyet egy kis lakásba, de annyi féle van már hogy nem tudom melyik a használható és melyik a kuka verzió. Van egy bosch porzsákosom is, kellett is volna anno at 5 év mert épp a gari idő után megállt, és semmivel sem volt jobb mint a porzsák nélküli, legfeljebb szívtam amikor elfogyott a zsák és porszívózni kellett volna. Mindegy, ha itt nincs ajánlat muszáj lesz élőben megnézni párat.
Azért írtam olcsót mert nem akarok oda ahová kell 40-100e ft -os mieléket venni.Elhiszem hogy az tökéletes, de szerintem azokon kívül is van élet a porszívók között
Egyébként mi az az ok ami annyira pária szintre emeli itt a porzsák nélkülieket? -
dm1970
aktív tag
válasz
Csabroncka #30574 üzenetére
Köszi szépen! Szétnézünk.
-
dm1970
aktív tag
válasz
Csabroncka #29770 üzenetére
Szia!
A kávésban már kérdeztem, de nem nagyon sietnek a válasszal. Használt kávéfőző vásárlásához, nem tudsz valami bevált boltot ajánlani? Pest és környéke előnyben. Vásárlásnál mire érdemes odafigyelni? Főzések számát meg lehet valahogy tudni? Ha igen, mennyi az, ami még elfogadható?K dm
-
blattida
nagyúr
válasz
#40553216 #30562 üzenetére
Nekem is miele volt/van, de azt a fajta finom dobmozgást egy kefés motor nem tudja produkálni, mint az inverteresek, programozás ide vagy oda, ez szimpla fizika. Ám, ahogy írtam is, kellő vízhasználat mellett, nincs szükség az inverteres képességeire (de az újabb miele mosógépek motorja is már inverteres).
-
törölt tag
válasz
blattida #30518 üzenetére
A különböző dobmozgás csak programozás kérdése. A 10 éves Mielém inverteres motor nélkül is tudja.
(#30521) tecsu
De, van. 270e-ért már kapsz olyat.(#30537) harry
Finoman szólva is őskori ismereteid vannak a porzsákokról.Frissítsd!
(#30542) ribarszki
Én is ezt írtam az indexes fórumon, a válasz az volt, hogy a kiállított darabra vonatkozik. Ahogyan valóban a Szetei oldalán is látszik.(#30545) pjen
Én a tavaly szeptemberben vett gép porzsákját februárban cserélte, 955 grammos medicinlabda volt, de a szívóerő csökkenését jelző piros izé még alig mozdult ki. Őszintén szólva engem cseppet sem zavar a szaga, porszívózás után kiszellőztetek és annyi. -
Arni9010
aktív tag
Hát kaját pl. nem porszívózok össze
Kenyérmorzsa, ilyesmi meg szagtalan ami "száraz".
A darált kávé mondjuk pont nem, de az elég extrém
ribarszki
Ilyen porszívóm van -
Grande Ale
őstag
válasz
blattida #30554 üzenetére
Vot mikor teljesen elsötétült, kikapcsoltam, szívta a vizet.
Inditáskor nullára ugrik az idő, sipol, mintha vége lenne a programnak. Az ajtot csak ugy tudtam kinyitni, hogy nagy nehezen engedte szivattyuzásra tenni, persze a program annál sem futott, de az ajtó kinyilt legalább... -
blattida
nagyúr
válasz
Grande Ale #30535 üzenetére
Szia!
Az összevissza ugrál a kijelző mit jelent, mit látsz rajta?
Amúgy biztosan szerviz.Az aeg már régóta az electrolux márkája, semmivel sem jobb, mint a többi, csak drágább.
-
pjen
félisten
-
ribarszki
őstag
A zsáknélküli drágán is szar. A Dyson életképesebb, de az meg már pofátlan sok.
Nem próbáltál normális zsákos gépet, azért írsz ilyeneket. Textil? Kirázni? A múlt században esetleg. Szintetikus eldobható zsákok vannak, amit 3-4 havonta cserélsz, havi 200ft költséggel. Cserébe olyan tiszta a porszívód, és olyan steril a porzsákcsere, amiről a zsáknilkülivel csak álmodni lehet....
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Szerintem már nincs textil zsák, meg annak kirázása az új gépeknél.
Speckó szövet zsák van, amit kidobsz ha megtelik. Ennyi. Cserébe sehol egy porszem. Se a gépben, se a szűrőkben. Sőt, soknak önzárós nyílása van, tehát amint kinyitod a porszívót, máris lezár a porzsák, és amikor kiveszed sem jön ki belőle semmi.Persze vannak multichamber jellegű gépek, de ezek bizony drágábbak. És hangosabbak is.
-
tucsok.
senior tag
Sziasztok!
50-60 közötti tartományban melyek az ajánlott porszívók? Parketta, kő burkolat, és közép szőnyeg a takarítási feladat. Kötelező olvasmányt letudtam.
-
harry
veterán
Én pl. biztos nem vennék porzsákos porszívót, nagyon régóta használok nélkülit, és nekem nagyon bejött. Nem akarok azzal molyolni, hogy textil esetén kitornásszam belőle a koszt valahogy (ez tuti jobban belélegzed, mint amíg a tartályost kiöntöd), papírt meg kissé pazarlónak érzem / folyamatos utánpótlás kell. Nyilván van, akit ez nem zavar, sőt, lehet tényleg jobb is egy ilyen porszívó (teljesítményben úgy tudom igen, sőt olcsóbbak is).
Az, hogy porzsák nélküli, egy kényelmi szempont, ennek viszont meg is kell fizetni az árát, és ezt nem akarják sokan. Egyet használtam ismerősömnél, és van egy saját, mindkettő ilyen 35-40k közötti gép, ezek szerintem egész jók. A gond ott van, ha valaki olcsón szeretné ezt megúszni, ott sajna lehetnek gondok... Meg aztán nyilván ezek között is van sokféle, 1-2 kamrás, ilyen-olyan szűrős stb. De úgy általában azért szerintem erős azt mondani, hogy semmiképp se vegyen valaki zsák nélkülit, csak legyen tisztában azzal, hogy valamit valamiért. -
zoltan6
addikt
A porzsák nélküli porszívó az ipari hulladék,miért lennél saját magad ellensége? nem is értem miért merül fel ebben a topikban hetente egyszer,hogy valaki konkrétan porzsák nélküli porszívót akar venni? kollégám 3 naponta hordja be a munkahelyünkre sűrített levegővel fújatni,meg mosogatni a szűröket,én meg 3-4 havonta leviszem a kukába a porzsákot.ennyi.
-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Az AEG mosógépünk sajnos ma megadta magát. (L76485FL)
Nem indul el, össze vissza ugrál a kijelző, a programválasztó, ha startot nyomok 0-ra ugrik a perc és csipog, ennyi. Nincs 3 éves... Mi lehet ez?
Megmondom őszintén, soha többet AEG-et. A mosogatógépünk kb négyszer volt szervizelve, el is adtam gyorsan, ahogy tudtam... A szárítógépünk is AEG, a mosógéppel együtt vettük, remélem az nem mondja fel a szolgálatot...
Az ember megpróbál nem olcsó gépet venni, az AEG azt hittem jó, hát nem. Óva intek mindenkit a márkától, bár tudom, van akinek nincs vele gondja, de én már két géppel is megjártam.Mit érdemes venni ha javíthatatlan? Én már AEG-et nem veszek, az biztos.
A mosogatógépet MIELE-re cseréltem, de megmondom őszintén, abban sem bízok, drága, meg jónak mondják, de nyilván az is elromolhat, és a formámat ismerve el is fog...Bocsi, ha kicsit hosszúra sikült, de most olyan mérges vagyok, hogy ezt ki kellett írnom maganból. Itt a hosszúhétvége, és egy halom mosnivaló, hogy rohadna meg!
-
Zeki
nagyúr
Az ember ne szopassa magát direkt, előre megfontoltan. Szóval olcsó porzsákost keresel, Elextrolux , vagy Bosch ( 5év gyári garancia).
-
NEM AKARSZ PORZSÁK NÉLKÜLI PORSZÍVÓT
-
mexel
veterán
Sziasztok! Olcsó, porzsák nélküli porszívót keresek, kis lakásba. A lényeg, a levegőt ne hátrafelé fújja, lehetőleg állítható szívóereje legyen és olcsó is legyen
A kis méret nem akadály
Van ezekből valami ajánlott típus most? Esetleg drágább márkásból ami ajánlott? Mindenképpen porzsák nélkülit keresek. -
sb
veterán
válasz
idegen lény #30526 üzenetére
Ott is olvasgattam. Megnéztem a tiéd, 30 fok valóban van, de a rövid program csak 30 perces itt is és csak 6.5kg. Az a gond, hogy a nagy részükben nem láttam amit írtam pedig már 150k körülieket is néztem.
@Teaway
Főleg a pakolható, ill. nem felnyitandó felső felület miatt.
Amúgy a felültöltősnek az ajtaja gyakorlatilag szétrohadt. Csukva nyilván nem szárad ki, nyitva meg valószínűleg lógott vizesen (vízbe?) az ajtó sarka. Whirlpoolból rengeteg ilyet olvastam, de ha jól rémlik más típusról is. Praktikusabbnak tűnik az elöltöltős, hajolgatás, ilyesmi nem nagy gond. -
Songo
senior tag
Viszont hülye módon körülnéztem és így dilemmába kerültem és a tanácsotokat kérném.
Ugye megkaptam az árajánlatot Mosógép, Szárítógép, hűtő, fagyasztó és egy szeletelő gépre.
Na most ha EZ tényleg úgy van ahogy értem. vagyis az ott szereplő online árból jön még le a 10%
akkor a hűtő és a fagyasztó még a kapott kedvezményes árhoz képest is 40.000ft-al olcsóbb (Lista árhoz képest 63.000ft). Viszont így már a BSMnél nincs meg a 3 nagyháztartási gépem (ergó ugrott a kedvezményes ár).
A szárítógép náluk van a legjobb áron az 5 év garancia mellett. akárcsak a szeletelőgép.
Viszont az általuk ajánlotthoz képest a mosógép is további 12000ft-al olcsóbb az EMAGnál.
Viszont ha így össze vissza vásárolok meg mindent figyelve arra hogy a kínált maximális garanciákat megtartsam (nagygép esetén 2+3év a kisgép esetén 3 év) akkor összesen 37.000ft-al jövök ki olcsóbbra mint ha 1 helyen venném meg.
Mit javasoltok?
A) ne foglalkozzak vele és vegyem 1 helyről
B) Vásároljam össze onnan ahonnan olcsóbb
C) próbáljak meg még egy 2-3% kedvezményt intézni? De ugye egy ilyen esetben a másik oldalt is figyelembe kell venni hogy nem tűnik-e ez nagyon sz**rágásnak? Esetleg belealkudni hogy ne 1 hónapig hanem mondjuk karácsony előtt 1 hétig tárolják nekem a termékeket?A BSM melett szól (nem tudom kinél van még ilyen lehetőség?), hogy 1 hónapig díjmentesen (utána havi 5000ft (/gép???) tárolják a gépeket és nem indul el a garancia. Továbbá ingyenes kiszállítás (bár szerintem ilyen értékű és méretű gépeknél ez kb mindenhol így van) (Szerk: az mmnél pont nem
náluk 3000ft a kiszállítás)
most van 2 napom dönteni a történséről. így kérném a tanácsotokat is.
Köszönöm szépen.
-
idegen lény
addikt
A mosógépes fórumban elég alaposan kiveséztük az LG-ket.
-
sb
veterán
Sziasztok!
A jelenlegi Whirlpool felültöltős ajtaja kezd szétesni a rozsdától.
A helyére keresünk új gépet:
- elöltöltős
- 7-8kg töltősúly
- lehetőleg inverteres, jó lenne ha minél halkabb lenne
-minél több garival, bár úgy látom, hogy gyárilag elég keveset ad minden gyártó így valószínűleg vmi bolti/biztosítós kiegészítés lenne rá, vagyis kb. mindegy.LG-ket néztem amik szimpatikusak, jókat is olvastam róluk.
Ami zavar: a gyors program 30 perces, csak a drágább modelleken van 14-15 perces mosás. ?
20/40 fokos mosások a "normál" 30/40 helyett. Ez nem gáz a 30 fokos cuccokhoz, gyanítom kevésbé jó cserébe némi energiamegtakarításért.Esetleg valami más, megbízható márka/típus ami a fentieknek megfelelne?
Ill. még egy kérdés:
Amit még itt és máshol is olvastam: a normál programok is (jóval) hosszabbak lehetnek a jobb energetikai besorolás miatt. Ez mennyire igaz? -
harry
veterán
-
harry
veterán
válasz
blattida #30518 üzenetére
Köszi az infót!
Üst: oks, viszont csak van olyan, aminél az első-hátsó rész csavarozva van, nem? Vagy már ennyire mind 'egyben' készül?
(Aztán eszembe jutott, hogy a dob anyagára gondoltam, régebben mintha itt is láttam volna valami variálást valamelyik márkánál, de manapság talán ez sem akkora különbség).Beállítva a fontosabb paramétereket kb ez a lista jött ki nekem (inverter -re keresve): link Innen vegyem meg ami nekem szimpatikus, s ennyi...?
-
blattida
nagyúr
Szia!
Ma már a legtöbb üst az olcsó árkategóriában (a bő százezres is az!) műanyag, a csapágyak ragasztottak, ezért minél olcsóbb gépet érdemes venni, minél hosszabb garanciával. Ma már semmivel sem tartósabbak a felültöltősek.
Az inverteres motorok két valós előnye a halkság és a képesség több féle dobmozgatásra, ez utóbbinak azért lehet jelentősége, mert a mai mosógépek kevés vízzel mosnak és a különböző dobmozgások ezt valamelyest kiegyenlítik. A felár minimális, azt neked kell tudnod , hogy neked mennyire éri meg.
A mostani gépek eleve folyékony mosószerre optimalizáltak.HoTaZo
A hőszivattyúsak kevesebbet fogyasztanak, ám drágábbak és rövidebb az élettartamuk, így akkor érik meg, ha sokat lennének használva (naponta, akár többször is). A sima kondenzációs olcsóbb, halkabb és tartósabb, ellenben, többet fogyaszt.
Egyik miatt sem kell fúrni, mivel a saját tartájukba gyűjtik a kondenzvizet, amit el is lehet vezetni a csatornába, csak bekötés kérdése. -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Szárítógép vásárlást tervezünk.
Már eljutottunk a kondenzációs és a hőszivattyús változatokig. Ma egy boltban a kondenzációs készülék jobb mibenlétét ecsetelgették. Sok helyen viszont a hőszivattyúst javasolják.
Ti, miként látjátok ezt? Nagyon laikus vagyok a témában.
Miért jobb az egyik vagy a másik rendszer?
Annyit tudok, nem akarok elvezetést, lyukat a falba. -
Gabesz87
veterán
válasz
Teaway #30512 üzenetére
Ja értem. Hát mindegy, e nélkül talán még elvan.
Mi most voltunk az Euronics-ban, megnézni a hűtőket, mert azt akarunk venni. Eddig a Bosch KGN 36 NL 3 A volt a befutó, csak a feleségemnek most megtetszett egy Whirlpool BSNF 8152 OX. Belülről mondjuk nekem is jobban tetszik, Boschnál nem szimpi hátul a nagy kezelőegység. Elég sok helyet elfoglal. Másrészről a Bosch mint márkanév, és az 5 év gari miatt azért szimpatikusabb. Meg a Whirlpool-ról ovlasgattam, hogy elég hangos. Szóval dilemmázunk.
-
harry
veterán
Sziasztok!
Az 5-6 éves Indesit mosógépünk döglődik, talán csapágy, de mivel öntött/összeforrasztott üsttel szerelt, ezért igen körülményes cserélni (bár némi barkácsolás árán elvileg megoldható). Ez a B terv.
Viszont szeretnék körülnézni új gépek terén is (ha megdöglik / nem sikerül a javítás).
Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni? Mekkora felárat ér meg egy inverteres motor / miért / mennyivel jobb ez? Az üst anyaga számít? Szempont, hogy szerelhető / javítható legyen, pl. az üst valamilyen oldható kötéssel legyen összerakva... Meg persze a garancia, bár itt a gyári megáll 1-2 év körül többnyire, kiterjesztett meg nem tudom mennyit ér (eleve ez inkább biztosítás mint jótállás). Ja meg lehessen folyékony mosószert használni. És elöltöltőset keresek (bár tudom a másik jobb konstrukció, ez praktikusabb).
Energiafelhasználásban sok különbséget már nem látok, ruhatöltet, centri fordulat, programok stb szintén elég hasonló. LCD kijelző sem érdekel, sőt minél egyszerűbb (javíthatóbb) a vezérlés, annál jobb.
Gyártók terén kiszórnám a Whirlpoolt, Indesitet, többit passzolom, nekem Elektrolux szimpatikus. Árban nem látom miért mennék 100 fölé, de szerintem már 80k körül van olyan gép, ami megfelel, de ha indokolt lehet szó más árkategóriáról is.
-
Laox
aktív tag
Üdv mindenki, létezik olyan keskeny mosó-szárítógép, ami hatékonyan képes ellátni a feladatát? A panel helykínálata erősen korlátozott.
-
Zeki
nagyúr
Nem tudom mennyire háztartási gép, de olyan automata szappanadagolót keresek. Ami érzékeli is a kezet, meg a szappant is kipréseli magából.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Teaway #30489 üzenetére
Én első körben a Bosch HGD745350H-t néztem. Elég jó vélemények vannak róla, úgy látom. Gorenje-kre van 3 év gari, de mint márkanév, nekem nem annyira szimpatikus. Bár tapasztalatom nincs vele, szóval ez inkább csak amolyan előítélet. Esetleg erről a Bosch-ról valaki valamit?
-
dh66e
veterán
válasz
Master_Pubi #30486 üzenetére
Igaz nem ebben a topikban ,de egy fórumtárs nagyon dícsérte a Sharp légtisztítót.Egy korábbi modellje van.
-
Master_Pubi
csendes tag
válasz
Csabroncka #30500 üzenetére
Köszi, akkor szerintem a Sharp lesz.
A BlueAir vételára eleve magasabb, és a szűrőt is fél évente kell benne cserélni, ami az 5-600 -as sorozatnál kb. 45.000 forint! Persze, lehet, hogy annyival jobb is, fene tudja.Még egyszer, köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged