- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
nézelődtem még erre-arra szárítógépet illetően
ez mennyire mondható jónak?
"sok" gari miatt ill. elég sok frankó funkciót véltem felfedezni benne
-
zsolt19900
őstag
akkor köszönöm szépen
sajnos még ilyen a rendszer, olcsóbb fajtát vennénk, mivel néha-néha lesz használva hetente többször -nem naponta- és akkor elég lenne a kondenzációs is gondolom, de annak minimum 2x akkora a felvétele bármelyiket néztem
de akkor köszönöm a megerősítést, hogy jó értéket lesek
aztán akkor várom a pénteket, hát ha lesz valami akció ezekre valahol
-
zsolt19900
őstag
látom vívódunk itt a villany ill. gáz tűzhellyel kapcsolatban
elég sokat és jókat is főz mind Édesanyám és Édesapám is, a a húsételeket meg ilyesmi féléket általában mindig a gázos sütőben sütik meg -mivel ott jött be nekik jobban, a sütiket pl. általában a villanyos tűzhelyben szokták elkészíteni
szóval részemről 1-1 mindkét termékre, mivel eddig ahogy gondolkoztak a dologról bevált
nekem viszont kérdésem lenne, ill. vívódom én is -persze topik erre vonatkozó részének elolvasása után, már 1-2 termék kikristályosodott számomra
szárítógépet nézegettem, mivel kell itthonra
nekünk nincsen sem helyszűke, nem kell semmire sem felpakolni stb. stb. viszont ami fontos, hogy az adatok szerinti fogyasztása ne haladjon meg egy bizonyos értéket....
ez az érték pedig nem más mint a "Energiafogyasztás: 2.xx kWh" nos ennek nem szabadna 2.1-2.3 fölé mennie, mivel -sajnos még ilyen a rendszer a házunkban- nem bír többet a vezeték stb.
ahogy néztem a kondenzációsok egyből ki is estek, visszaolvasva láttam itt 2 típust, hőszivattyúsak és az áruk is eléggé elfogadható + a gari is elég jó rájuk
várnék még jövő hét péntekig.... hát ha
ezt a kettőt szűrtem le úgy mint a topikot olvasva és úgy mint a mi pénztárcánkat és igényeinket összevetve
ezekkel a masinákkal mennyire foghatnék mellé?
-
zsolt19900
őstag
mennyire ajánlott ez a tűzhely?
-
zsolt19900
őstag
ha már a kolléga felhozta
ez a bosch porszívó vagy ez az electrolux porszívó az ajánlottabb darab?
-
zsolt19900
őstag
bosch porszívó kínálat az MMnél a bgl3a230 as típust néztem, az megfelelő lenne alapvető felhasználásra?
a ti javaslatotokra néztem körbe a boschok között és a 2+3év gari is nagyon kecsegtető lett
jön a kari, lenne ajándék a szülőknek
(vagy esetleg az olcsóbb 25k-ig terjedő sávban is vannak vállalható darabok?)
-
zsolt19900
őstag
válasz
zsolt19900 #21101 üzenetére
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
jön a karácsony -és már amúgy is aktuális- szeretném meglepni Édesanyámat egy frankó porszívóval.
Annyi volt a kitétele amikor beszélgettünk róla, hogy porzsákos legyen, szóval ne ilyen nélküli meg ilyesmi dolgok én pedig hozzá szeretném tenni azt, hogy frankó legyen, halk de azért tudjon is ezt azt.
Nagyon nem értek hozzá, de van valami bb mondjuk úgy 20-30k kategóriában? felőlem lehet alatta is, csak most úgy vagyok vele, hogy 10k környékés dolgot használunk sok-sok éve és szeretnék valami sokkalta jobbat venni nekia segítségeteket előre is köszönöm
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
a mosógépünk kiöregedni látszik
szeretném a segítségeteket kérni, nagyon maximum 100e a keret rá, elöltöltős legyen, és A+++ legyen.
Mit ajánlotok? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Saeco Gran Baristo Avanti HD 8977 I FRISSEN SZERVIZELVE I VÍZKŐTELENÍTVE I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Corsair TC100 RELAXED gamer szék jóformán új
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest