- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
Vidala
senior tag
jer1cho-nak is:
Akkor bocsánatot kérek, hogy utánanéztem és fontosabb pontokat kiemelve ajánlottam az LG-t, megértve azt, hogy 40K a keret.
Azt viszont ne várjátok el, hogy boldogan tapsolva áradozzunk ezekről, és ne hívjuk fel a figyelmeteket a gyengeségeikre.
Az sokkal rosszabb szerintem, mikor hasonló cuccok tulajdonosai jönnek segítséget kérni, és csak ennyit tudunk tanácsolni:Én is szeretnék egy szép, nagy, erős családi kombit, de csak 300K-m van rá! Én is hőbörögjek az autókereskedőnek, hogy miért csóválja a fejét, mert 6 misi alatt esélyem sincs?
-
Vidala
senior tag
A többiek az én véleményem nagy részét már előrevetítették. Két fő gond van ezekkel:
1) A beharangozott "tökéletes" hangélménytől messze vannak
2) Ha valami elromlik benne (pl. DVD olvasó igen esélyes, ráadásul elég hamar), akkor egyben mehet a kukába, mert a javítása kb. egy új készülék árával vetekszik.Viszont ma épp ráértem ebéd közben, ezért a neten megnéztem a specifikációkujat:
- A hangot már kiveséztük, mindegyik szól valahogy
- Az LG a "legjobb" a három közül, mert van rajta (a) optikai bemenet is, amivel egy másik lejátszó ráköthető később (pl. ha besz**t a DVD olvasó) (b) ismeri a DTS-t is, ráadásul (c) Mark Levinson úr által továbbfejlesztett hangrendszerrrel !!!!reklámozzák (a Mark Levinson készülékek valóban kíváló minőséget képviselnek, de nem így néznek ki, és nem is ennyibe kerülenk)
- A Samsung nem tud DTS-t
- A Philipset feletsd el, mert semmit se tud az előzőekhez képest (optikai be sincs rajt)Megjegyzés: A kp korlátot megértem, de a nyugdíjjassat nem. Én nyugdíjas koromban sem szeretnék ilyen HM rendszert, egy "igazi" Mark Levinson-t viszont annál inkább!
Ezen azóta is röhög a vakbelemaz LG-vel kapcsolatban, de hátha tényleg jelent egy hangyaf*****i pluszt a többihez képest.
-
BBéci
legenda
Ez házimozi erősítős topik, amiket felsoroltál, azoknak semmi közük ehhez a témához, hiába nevezik őket házimozinak. Sajnos nem tudunk segíteni, mert az olyan bögreszettek hangjáról, képességeikről nincsenek aprólékos információink, tapasztalataink, amik a választáshoz, döntéshez szükségesek.
Valami ugyanannyiba kerülő sztereó rendszerrel sokkal jobb hangminőséget kapnál, de az is fényévekre lesz az igazán jótól.Senior tag létedre ismerhetnéd a fórum szabályait, nem kellene 5 percen belül 3 hozzászólást írni, hanem az elsőt szerkeszteni.
-
törölt tag
Börgeszett... és a 600 Wattból mindössze kb 200-at adhat le folyamatosan.
Nincs rajta optikai csatlakozó,ennyiért Samsung házimozikon már van.
Tévével valóban a HDMI-vel kell csatlakoztatni. Az optikai másra szolgál
Ara jó az optikai hogy más fórrásról Dolby Digital vagy DTS hangokat megjelenitse. pl ha a tévédbe bedugsz egy USB -t vagy veszel médiajátszót vagy BD-t, akkor annak a hangját 5.1-ben m leadja. Nélküle néma marad pl az USB-n levő DTS hangja vagy pedig a DVB tuner csatornáit sem lehet némely tévékről analóg módon továbbitani.
. -
robi-k
őstag
Bocs, de ezen olcsó szettek nem tudnak rendes hangot produkálni, és egy idő után a tulaj szembesül azzal, hogy nagyon megbánta a vásárlást.
Ha visszaolvasol, egy másik fórumozó hozzád hasonló kérdést tett fel egy "bögreszett" választása ügyében, több posztban kapott is választ (ami összegezve annyi, hogy jobban jár, ha kicsit gyűjtöget egy komolyabb házimozi erősítő készülékre és hangfalakra).
Javaslom, olvasd el ezen posztokat
Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest