- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
sulep
senior tag
Igaziból lehet vitatkozni, hogy mennyi meg milyen de nem nekem lesz szóval nekem mondtak egy összeget amennyiből vegyem meg a legjobbat. Nekem van, csak hát az más kategória az nem fér 40-be. És mivel nem ismerem annyira ezt az olcsó kategóriát ezért tettem fel itt a kérdést.
-
sulep
senior tag
válasz
Vidala #32426 üzenetére
Persze érthető a dolog, mert mindenki szeretne szép fadobozos hiper szuper hangfalakat venni csak hát sajnos nem Monacoban élünk így vannak határok. Sőt mondhatjuk azt, hiába veszel most egy jónak mondottat fényévekre lesz a 20 évvel ezelőtti minőségtől. Azért köszönöm a hozzászólásokat.
-
sulep
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Philips HT3520 házimoziról? Ha jól tudom ez már tudja az 1080P-s felkonvertálást ill 600W-os igaz? 40 ezer Ft-ba kerül most és ha jó akkor megvenném. Vagy max 40-ig tudtok jobbat ajánlani amit érdemes megvenni? Ezen mondjuk nem tudom van-e optikai csatlakozási lehetőség, az mennyire fontos? HDMI kimenet van ha jól tudom és TV-vel ha összekötöm az jó lehet nem? Vagy miért jobb az optikai?
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós kamerák
- Tőzsde és gazdaság
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest