- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Aktív témák
-
p_milan
aktív tag
válasz
Sickboy25 #6909 üzenetére
Ez itt pl árban megfelelő lenne szerintem. Nem mondom, hogy mai, full dizájn, stb, de szerintem még ez is sok ahhoz, amire neked kellene.
Egyébként van egy csomó használt cucc a neten, szerintem találni fogsz egy párat, amelyek közül még válogathatsz is.
(8ohmos az erősítő, de szerintem ezek a hangfalak nem fogják megenni, bár tény, hogy jobb lenne egy 4es avr .
Ez pl már 4ohmos...)
-
Diplomata
aktív tag
válasz
Sickboy25 #6909 üzenetére
Lehet találni a neten régebbi tipusú,tehát nem dolby/DTS dekóderes,pro logic erősítőket,technics,kenwood stb.,ezeket meg tudod venni 20k alatt simán.Teljesítményben bőven túlszárnyalják a hangfalszettedet,tehát vigyáznod kell a hangerővel,és meg kell nézned hogy az erősítő amit veszel bírja e a 4ohm-ot.Késöbb ha lesz több pénzed,vehetsz hozzájuk nagyobb hangfalakat.De a legnyerőbb az lenne,ha tudnál még gyűjteni kicsit,és 25k körül találni már dts dekóderes,digitális bemenetű erősítőket is.
-
Renesanz
csendes tag
válasz
Sickboy25 #6900 üzenetére
Igazabol egy 4x3as szobaba enis inkabb egy minosegibb PC hangfalszettet preferalnek jobban mint ahigy Vikhtor is javasolta, de mivel irtad h karacsonyra kaptad gondolom mindenkepp meg szeretned tartani. Egy konkret tipus azonban tenyleg sokat segitene (Gyarto/Tipusszam) h valami bovebb informacioval rendelkezzunk a hangfalaidrol.
Egyebkent mint mondtam minden gyartobol boven eleg/sok is a belepo kategoria, csak ugye 20k eleg szukos keret egy 5.1es erolkodonek. Mivel mondtad h fokeppen filmre kellene en regebbi tipusu Yamaha-k, Pioneer-ek, Harman Kardon-ok Onkyo-k kozott neznek szet ha egy kicsit zenebaratibb erositore vagysz akkor Denon, ha az o nevukkel talalkozol az egy minosegibb kategoria. (egyebkent a szobadba majdnem hogy mindegy milyen tipus mellett dontessz mert 12nm nem sok akkusztikai lehetoseggel rendelkezik, igy nagy val. szinuseggel majdnem mindegyiknel "kis tulzassal" ua hallanad) Az a problema h ezek hasznaltan is NAGYON MIN. 40k korul cirkalnak jo esetben. De addig hiaba mondd itt barkit barmit amig nem igazan tudjuk mit bir a hangfalszetted.
Bocs a kisregenyert,
Üdv,
Renesanz
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest