- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
vlaho
aktív tag
válasz
FlameBox #30125 üzenetére
Az erősítő mindkettőben ugyan az, a hangfalakban van némi különbség, abban is csak inkább a méretek.
Mire szeretnéd használni? Zenére mindkettő alkalmatlan, legalábbis szerintem.
Nekem 3305-ös van, kisebb szobába filmre elmegy, de egy idő után kevés lesz. Többre fogsz vágyni. Én is most rendeltem egy hangfalszettet, kíváncsi vagyok mennyire tudja majd meghajtani ez az erősítő. -
Vidala
senior tag
válasz
FlameBox #29896 üzenetére
Belenézve a kézikönyvébe (tudom ajánlani) a következőket látom:
- Jó az összekötés módka, működni fog (Itt egyet jegyeznék meg halkan: olyat nem tud, hogy más, tehát nem HDMI-ről származó képet a HDMI out-on továbbítson)
- Tudja a Pro Logic II-t (furcsállottam volna, ha nem)
- A hang nem lesz roszabb minőségű, mint a TV-n (legalábbis igen valószínű), és beállítás kérdése, hogy szóljon-e a TV. Alapesetben csak a képet továbbítja, a hangot nem (azt az erősítőre csatlakoztatott hangfalakon szólaltatja meg). Tehát az már mindegy, hogy a TV-n mit állítasz.
-
Brandys
tag
válasz
FlameBox #29896 üzenetére
Amit leírtál a Sz.gép -> HDMI kábel -> erősítő -> HDMI kábel -> TV lánc működik. Kép tévén, hang erősítőn keresztül a hangfalakon, ha az erősítő leszedi a hangot HDMI-ről, ezt kell megnézni. Ha TV-n HDMI bemetet van beállítva akkor a TV hangszóró nem szólnak normális esetben.
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest