- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
FlameBox
csendes tag
Hali!
Lenne egz kérdésem.
Mi a különbség az Onkyo HT-S3305 és az Onkyo AVX-380 között?Ha igen, mi és melyiket ajánlanátok inkább?
Előre is köszi szépen a választ!
FB
-
FlameBox
csendes tag
válasz
Vidala #29900 üzenetére
Köszi a választ mindenknek!
Én belenéztem az online megtalálható kézikönyvbe, de nem láttam ott Pro Logic II-t, csak Dolby® TrueHD, DTS-HD Master Audio™ és Dolby® Digital Plus-t.
Ezt néztem: http://www.eu.onkyo.com/products/HT-S3305.html
Tutira biztos vagy benne, hogy tud Pro Logic II-t?
Köszi mégegyszer! <3
-
FlameBox
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, össze szeretném kötni a gépem egy TV-vel és egy házimozirendszerrel úgy, hogy a TV-n tudjam nézni a számítógépen lejátszott filmeket és, hogy a hang a házimozirendszerből szóljon. Reggel van még bocsi, lehet, hogy bonyolultra sikeredett...
Elvileg ez a ketyere jó hozzá:
http://www.eu.onkyo.com/products/HT-S3305.htmlMi a véleményetek róla?
Illetve a leírásában nem látom a Pro Logic II-t, nem tudja a cucc? Illetve mennyire fontos? Vagy tudtok ajánlani valami jó házmozifelszerkót max. 100.000-ig?Illetve 100%, hogy működik ez: Sz.gép -> HDMI kábel -> erősítő -> HDMI kábel -> TV ?
A hang nem fog rosszabb minőségű lenni illetve a TV-ből is szólni?Előre is nagyon köszi a segítséget és bocsi a sok kérdésért!
<3
Üdv.:
FB
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- iPad topik
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest