- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
odusszeusz #1941 üzenetére
Én úgy tudom a large 40-50 alatti, de mindegy, még jó hogy large-re állítsd!
Legjobb hangzáshoz adj neki digitális jelet és kapcsold direkt, pure vagy ami neked van módba. -
törölt tag
válasz
odusszeusz #1939 üzenetére
nalam igazi erogep...nemcsak a hangfalak membranjait, hanem a polcon a 3 kilos disztargyakat is megremegteti a szomszed fallal egyetemben...
igaz, kellenek hozza jo hangfalak is -
scream24
senior tag
válasz
odusszeusz #1939 üzenetére
Szerintem az erögép arra irányulhatott, hogy a gyárto szerint 75 w képes ami a valoságban joval kevesebb lehet. Nahát az nem egy erögép. szvsz Nem tom milyen hangfalaid vannak, de nagy valoszinüséggel nem csapja a falhoz a membránokat, ergo a dinamikus filmnézéshez szükséges egy aktiv kocka.
Csak röviden.
-
neduddki
nagyúr
válasz
odusszeusz #1934 üzenetére
HI!
a 1907es igenm bool kovetkeztetk, hogy a 1306 is tugya:- )
udv
neduddki
-
Geeco
csendes tag
válasz
odusszeusz #1925 üzenetére
Szia!
Ha a zene fontosabb mint a házimozi, és hm erősítőt szeretnél ebben az árkaregóriában, akkor szerintem megér egy meghallgatást a 1306-os denon...
Én 1906-os denont halgattam még, az nagyon szépen szólt, de az már a 100 ezer körüli kategória...
7.1-nek szerintem csak nagyobb térben van jelentősége, de ezt csak zárójelben jegyezném meg, nem szeretnék hülyeségeket írni.
Mondjuk én még 6.1-es dvd-t se láttam.
Még a Harman/Kardon avr-132-esét volt alkalmam kipróbálni, háát.. igényesebb zenére véleményem szerint nem valami nagy szám, de az tény, h mozira jobb mint a denon.
A lényeg szerintem az, h mindenképp halgass meg többféle erősítőt is mielőtt döntesz. -
bajnokpityu
félisten
válasz
odusszeusz #1925 üzenetére
70ezerért ujonnan még elég jó sztereot is épp csak lehet kapni...
-
Geeco
csendes tag
válasz
odusszeusz #1895 üzenetére
Szia!
A 1306-os denon szerintem nagyon jó választás, főleg a te által említett zenékre.
Nekem is ilyen erősítőm van, és nagyon meg vagyok elégedve vele.
Én is hasonló zenéket hallgatok mint te (Enya nekem is nagy kedvencem), + az utóbbi időben egyre több operettet is.
Azt viszont tudni kell róla h ez a létező legkisebb denon, tehát nem egy erőgép.
Emellett (ez nem hiba csak tulajdonság) steril, tiszta hangja van, ami izlésfüggő h kinek mennyire tetszik, mondjuk ez pl. egy klasszikus zenén kifejezetten előny szerintem.
Nekem bejön ez a hangzás, de h neked tetszik-e vagy sem, azt csak te tudod eldönteni.
Pl a yamahaának és a Harmann/Kardonnak dinamikusabb a hangzása, viszont a H/K sztereóba vokálisabb zenén nekem nem tetszett (yamahát nem hallgattam még voális zenén).
Ezért én nem akarlak rábeszélni semmire, max csak arra, h mindenképp hallgasd meg az általad kiszemelt komponenseket vásárlás előtt.
Egy házimozi erősítőt nincs értelme a sztereó erősítőkkel összehasonlítani, az egy más (magasabb) kategória.
Viszont a hm erősítők is tudnak szépen zenélni, csak olyan gépet kell választanod ami adott árkatba a legjobban adja vissza azt a zenét amit te hallgatsz. -
st81
tag
válasz
Ha főleg zenét hallgatnál, akkor inkább a sztereo erősítőt javasolom.
Jobban fog szólni. Én a denon 1706-osomat eresztettem össze egy 15 éves technics-szel, és vesztettem. Persze a technics már akkor került annyiba, mint most a denon.
Nagyobb, levegősebb tér, jobban pozícionált zenészek, szebb középhangok. Csak mélyhangok tekintetében volt elmaradása a technics-nek. -
törölt tag
válasz
Amelyik tudja az 5.1-et az tudja a 2.0-is!
Az ár függvényében vannak eltérések minőségben is. Amit kinéztél az talán a legalja a denonnál.
Az én véleményem az, hogy ez így baromság. A minőség relatív, illetve, az evides hogy a legjobb, ha egy csatornának teljesen különálló erősítése van tápostól. De vajon szükséges-e?
Az hogy elég szépen szól-e neked az csak te tudod eldönteni. Talán vesd össze egy sztereó denont az av-ival és akkor el tudod dönteni hogy elég jó-e(az av-t digitális jellel teszteld). Persze gondolhatod, hogy egy 50-60 rugós sztereó ellenfele nem egy 100rugó alatti av lesz. Én nem egyszerre néztem ezt az onkyonál és tényleg jobb a sztereó rádió erösítőjük mint az 503-om de nem nagyon sokkal.
Most már szinte csak digitálisan tárolt zene van, ha sztereót használsz akkor csak a fele fog azon múlni(legalábbis a hangfalon és a kábelein kívűl) -
odusszeusz
csendes tag
válasz
Továbbra is várom a reagálásokat, fontos lenne!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest