- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
odusszeusz
csendes tag
válasz
scream24 #1940 üzenetére
Orion HS 280-as hangfalami vannak. Nem is tudom, hogy ez megfelel-e a 'Large' típusnak, amit a beállítás megkövetel.
Large = a 80 Hz alatti hangokat kéres e megszólaltatni.Akinek van még 1306-os erősítője az segíthetne a tökéletes beállításokbanban. Hogyan lehet 2 csatonán beállítani, hogy a legtökéletesebb hangzást hozza ki. Minden más csatornát kiiktattam már. A használati útmutató nem ír egyértelmű dolgokat bizonyos beállításokhoz.
-
odusszeusz
csendes tag
Mint írtam tegnap megvettem a MM-ban 48e Ft-ért a Denon 1306-ost. Eleddig nincs vele problémám, de valaki írta, hogy nem egy erőgép. Ez mit takar, nem mozgatja meg igazán a hangfalak membránjait? Eddig még csak hallkan hallgattam, mert a gyermekem aludt.
-
odusszeusz
csendes tag
Tegnap megvettem a Media Marktban a Denon 1306-ot. Még nem volt időm végigprobálgatni, de nem rossznak tünik első hallásra. Szerencsére ki lehet iktatni a subot, a menürendszeren belül, amit eleddig még nem tettem meg, de ami késik nem múlik.
-
odusszeusz
csendes tag
Sziasztok!
Egy sürgős kérdés.
Leárazták a Media Marktban a Denon 1306-os erősítőt. Érdemes e megvennem, mert nem sokáig tartják meg nekem? Direkt üzemmódban (2 csatornán), ugye az összes jelet a frontra küldi???? Subra semmit se, ugyi? -
odusszeusz
csendes tag
Ismét itt vagyok!
Még mindig 5.1-es erősítő vásárlás előtt állók, ami 2.0-án (sztereo, direkt üzemmódban, zeneileg) is jól szóljon. Maximum 70.000 HUF van rá. Talán (?) a Denon jöhet így szóba. Azon belül is a 1306-os típus, hiszen lehet kapnék ennyiért 15.. -öst is már, de nem lesz jobb a zenei hangja, csak 7.1 csatornakiosztás.
Igaz-e amit itt írok.?
Ti miket ajánlotok? (5.1-es akarok mert szívesen néznék vele DVD filmeket is)ui.: Ja egyenlőre 2 db Orion HS 280-as hangfalaim vannak, amit majd idővel cserélnék le. De az majd a jövő kérdése lesz,
Segítsetek!
-
odusszeusz
csendes tag
Ismét köszönöm a válaszaitokat!
Hallottam már jót is az említett erősítőről és rosszat is. Most légy okos odi?
Igazából hallgattam már többet hifi studióban és nekem a Denon jött be legjobban eleddig. -
odusszeusz
csendes tag
válasz
odusszeusz #1895 üzenetére
Továbbra is várom a reagálásokat, fontos lenne!!!!
-
odusszeusz
csendes tag
Sziasztok!
Erősítő vásárlás előtt állok. Szeretném, ha az erősítőm 5.1 csatornát is tudna, de ezen felül 2.0-s, direkt üzemmódban is szépen, tisztán szólajanak meg a dalok. (Ákos, akuosztikus, Mike Oldfield, Enya, Csajkovszkij).
A Denon AVR-1306-os típusra gondoltam elsősorban, mert úgy tudom az igényeimnek talán az felelne meg.
Egy olyan információt hallottam hifista ismerőseimtől, hogy a házimozi rendszer és házimozis erősítő sose fog szépen szólni két csatornán, zeneileg. Nektek mi erről a véleményetek?Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Opel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest