- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
Aktív témák
-
scream24
senior tag
válasz
Icewind #2054 üzenetére
A garinak tényleg semmi köze a hangzáshoz, nem is azért irtam. És ha tényleg hetek, honapok ota olvasgatsz, és feltünik egy erösitö amiröl eddig semmit, vagy keveset lehetett hallani és gipsz jakab azt mondja, hogy cool akkor egyböl elhiszed?? Vagy több százan irták? Természetesen a te döntésed, de azért megfülelném mielött pénzt adnék érte.
bajnokpityu Ez is egy nézöpont. De ahol a piora 1 év garit adnak, ott valami suskuss lehet. Ha meg nem számitana a gari akkor fekete import, de akkor cirka fél ár. szvsz
-
scream24
senior tag
válasz
Icewind #2050 üzenetére
Nentom miböl gondolod, hogy ebben az árban akár a pio, akár a yamaha gyengébb lenne? Nem tom milyen termék lehet az, amelyre csak egy év garit adnak. Még a gyárto sem bizik a legyártott cumojában? A pio a legolcsobb erösitöire ugyan ugy 3 éves garit ad, mint a fél millásra. Azért ez elgodolkottato!!
-
-
scream24
senior tag
Nem tom miért akarsz minden képpen használtat venni? Általában tulárazzák a használt cumot, vagy ha nem az meg gyanus.
Ez egy picit a megadott ár felett van És csak egy sony és öszintén megvallva nem hallottam szolni, de mégis csak egy új darab és nincs rajta más keze "munkája".
De majd megcáfol egy nagy guru.
-
scream24
senior tag
válasz
#75781632 #1979 üzenetére
Ezt nézted, nem tul drága és elég jol szol. magnat monitor Mondom ezt ugy, hogy nekem jbl szett zörög.
De sok helyen favorizálják. Jelentem én nem hallottam zörögni.
-
scream24
senior tag
válasz
odusszeusz #1939 üzenetére
Szerintem az erögép arra irányulhatott, hogy a gyárto szerint 75 w képes ami a valoságban joval kevesebb lehet. Nahát az nem egy erögép. szvsz Nem tom milyen hangfalaid vannak, de nagy valoszinüséggel nem csapja a falhoz a membránokat, ergo a dinamikus filmnézéshez szükséges egy aktiv kocka.
Csak röviden.
-
scream24
senior tag
válasz
bajnokpityu #1921 üzenetére
Neked se lenne könnyü erösitöt ajánlani.
-
scream24
senior tag
-
scream24
senior tag
Uff emberek. Mi a vélemény erröl[link]
? Esetleg tapasztalat? És ez hány ohmos erösitö, mert azt nem irják.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest