- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
sirfer
aktív tag
válasz
xtremetuning #19136 üzenetére
Már nekem sem kell
Volt itthon egy gépem, amivel nem tudtam mit kezdeni.A Dune HD Max tényleg tud mindent
Tudom, hogy nem szabad tudni
, de nagyon jó cuccaid vannak.
Itt nem láttam még olyat,aki ezen problémázott volna. Itt mindenki annak is örül ha a másiknak bejön vmi, vagy vmit meg tud szerezni és ezt értékhatár nélkül... -
MaTTeS
senior tag
válasz
xtremetuning #19144 üzenetére
Nem történt semmi. Nem tudom miért probléma, hogy ki tudódott.
Senki nem fog megvetni azért, mert esetleg sokkal több pénzed jutott ilyen dolgokra, főleg nem egy házimozi topicban -
zozy84
senior tag
válasz
xtremetuning #19137 üzenetére
Kaposvári vagyok. Szóval nem tudom , hogy a Streamaudios srácok hány rendszert raknak nekem össze egy nap. Mert nem fogok 2 naponta 500km utazni oda vissza pest-kaposvár között. Jó lenne egy napot rászánni Pesten.
3 erősítő meg 2-3 hangfal szett remélem bele fér majd. (H/K 255, Denon 1911/2311 , Onkyo 608, Polk, Monitor Audio, "wederfedél") -
zozy84
senior tag
válasz
xtremetuning #19120 üzenetére
Igen az otthoni lakásom alaprajza ami most ki van adva de kb 1 év múlva remélem már otthon fogok lakni. Milyen ötleted lenne a berendezésére a nappalinak? Pana 42G20 a tv-m. Azért kérdezem mert butorokat is kell majd vennem meg ülőgarnitúrát , stb és akkor már jó lenne "megtervezni" a szobát.
Találtam neten egy csomó boltot ahol meg lehet venni vagy rendelni DE sehol sem lehet meghallgatni!!!!
Találtam 1911et 320 fontért, 2311et 550 fontért, H/K 255öt 410 fontért, Onkyo 608at 410-450 font.
Monitor Audio Bx 5.1et 1050 fontért, stb.
De nem veszem meg meghallgatás nélkül és sehol sem lehet meghallgatni!!!!Január végén megyek haza 3 hétre, lehet, hogy majd otthon elmegyek a streamaudiohoz és meghallgatom az összes kiszemeltet, majd vissza jövök és megveszem. (mondjuk ez bunkóság lenne
) Persze addigra a karácsonyi akciók már nem lesznek.
-
sirfer
aktív tag
válasz
xtremetuning #19122 üzenetére
Ez is ismerős
Elkezdtem keresni hibát, amit a HTPC-erősítő páros produkált, utána addig "csináltam", hogy lecseréltem mindent....
-
zozy84
senior tag
válasz
xtremetuning #19088 üzenetére
Cambrige-ben vagyok. Londonban 2x voltam 4 év alatt (tudod "nézzétek, parlament, Big-Ben"
)
MonitorAudio-kat néztem. BX 5.0 vagy 5.1et. Jövő héten talán meg tudom hallgatni őket, de azt mondták a boltban , hogy az egész rendszert nem tudják össze rakni nekem de a frontokat igen. Denon 1911 vagy Onkyo 608as erősítővel. Egy nappal ez elött az egyik eladó az Onkyót erőltette ma egy másik a Denont.
Majd meg hallgatom mind 2vel.Megérné inkább 5.0 venni viszont 2311el a1911 helyett vagy 1911et 5.1el?
Vagy a MA BX5 , BX c, BXfx-hez a 1911 is elég lenne? (és legalább a sub is meg lenne)
25% zene, 40% film, 35% ps3.És a szoba. Hát igen, azon már gondolkodok egy ideje, hogy hogyan fogom elrendezni.
Lenne ötleted? -
törölt tag
válasz
xtremetuning #19110 üzenetére
Nem ugy ismerem. -
törölt tag
válasz
xtremetuning #19103 üzenetére
Milyen cuccaid vannak?
-
sirfer
aktív tag
válasz
xtremetuning #19101 üzenetére
Az asszony, szőnyeg sztori ismerős....
Ma vettünk, ez kipipálva.
Tudsz (tudtok) esetleg olyan helyet ,ahol minőségi diffúzorokat lehet kapni, amelyek még jól is néznek ki?
Ezt a fekete kockát, amit kaptam, nehéz lesz rábeszélni az asszonyra... -
sirfer
aktív tag
válasz
xtremetuning #19098 üzenetére
Csupasz falak, a hangfalakkal szembeni fal üvegfal, oldalfalak is csupaszok. Parketta.
BBéci javaslatára próbálom a szobaakusztikát javítani.Fotók:
[link] -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #19083 üzenetére
Üdvözöllek dicső lovag!
Rajtad kívül, ebben a topikban - kevesen birtokolnak high-end cuccokat.
-
zozy84
senior tag
válasz
xtremetuning #19083 üzenetére
-
zozy84
senior tag
válasz
xtremetuning #19081 üzenetére
De most nincsen házi-mozi rendszerem csak egy Yamaha soundbar, az meg ugye nem 5.0.
A boltban csak KEF bögreszettek vannak meg MonitorAudio meg pár olyan amiről itt sem írt soha senki.
Zenét meg itt a laptopról hallgatok (eredeti CD-t is) JBL 2.1en.
CD-t majd viszek de filmet vigyek pendrive-on?Erősítő Onkyo 608 vagy Denon 1911 lesz mert nincs H/K a boltban. www.ssav.com
Monitor Audio Bx 5.0 néztem. Hátra BXFX helyett BX2 jobb választás lenne?
Aktív témák
Hirdetés
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Energiaital topic
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- SAMSUNG (QE85QN95DAT) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest