- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Aktív témák
-
torma1981
veterán
Sziasztok!
Voltam ma a pécsi Sony centerben. Láttam a Mission szettet. Kicsit futurisztikus.
Kérdeztem milyen kábeleik vannak. Csak Somogyi féle volt.2,5-ös 260ft/m
1,5-ös 160Ft/mEzek milyen kábelek? Kicsit olcsó nem hogy jó minőségű legyen nem?
-
exile
tag
Sziasztok! Ezekről mi a véleményetek?
2x4mm hangfalkábel 540 Ft/m
2x2,5mm hangfalkábel 360 Ft/m
Előre is köszönöm a válaszokat! -
törölt tag
válasz bajnokpityu #37306 üzenetére
A másfeles arra is gyenge..
-
Dorian
félisten
válasz robi0604 #37271 üzenetére
Szerencsére a tegnapi rékatornából kimaradtam egy hosszú telefon miatt
Szóval sok tesztelgetésre nem volt időm, így fél füllel elsőre inkább a frontok tűntek ki, hogy sokkal jobban szólnak. Hétvégén igyekszem kipróbálni néhány variációt.
A banánokat a kábelen majd mindenképp cseréld le, ha kiépíted az új rendszert![ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
Úgy döntöttem, ma délután progresszív rock és metál teszten fog átesni a rendszerem.
Fear Of The Dark iszonyat jól szólKétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
robi0604
őstag
válasz Dorian #37313 üzenetére
Megszerezted? Mondtam, hogy nagyon durva.
Bocellit se felejtsd el!
A banánokat szerintem nem cserélem le a kábelen, csak a centeren az aljzatot, ahogy beszéltük. Mire gondolsz egyébként? Annyival jobb lenne az új csati?
[ Szerkesztve ]
Minek veszel Ferrarit, ha 50-nel közlekedsz...
-
Dorian
félisten
válasz robi0604 #37314 üzenetére
Ja, még nem, csak sztereóban azt a számot hallgattam épp.
Szerintem Exc. anyagáron (kb. 4x350 Ft-ot megér) is kicseréli. Az új nagyon jó, de a Nakamichi "Z" banán is jobban illeszkedik. Nem tudom, hogy hangban számít-e valamit, de számomra fura, hogy nagyon könnyen csúszkál az aljzatban.Most Dream Theatertől a kedvenc albumom (Scenes From a Memory) van soron
[ Szerkesztve ]
-
jos3ph
tag
Nem tudom szokás e, vagy szabad e mások hirdetését ide belinkelni. De szó esett több alkalommal a hangelnyelő szivacsokról, és én találtam egy jó vételt ITT. Akit érdekel, annak hajrá!
-
kasee
aktív tag
Összeállt az 5.0 rendszerem Jbl es80,es20,es25
Automata mérőmikrofonos beallitasnal a hk255 igy vágja:
front : large
center :large:
surround: 40A frontot értem hogy a sub hianya miatt large, de centernek miért large? illetve a surroundnak a 40 az jó?
kösz
[ Szerkesztve ]
-
zozo 0011
csendes tag
Sziasztok! Ti melyiket választanátok ezek közül? Denon AVR 3806 vagy Marantz SR8101. A Marantz a két HDMI kimenet miatt szimpatikus. Használtan kb egy árba vannak. Amúgy "Denonos" vagyok szeretem a hangjukat. Mekkora és milyen különbséget hallanék köztük? Köszi!
-
robi-k
őstag
válasz zozo 0011 #37329 üzenetére
Elég régi modellek, sajnos nem ismerik a legújabb szabványokat (pl. DTS HD-MA).
Amúgy egy érdekesség: a Marantz nem más, mint a Denon "luxus" kivitele (mint pl. a Toyota és a Lexus esete), mindkettő ugyan annak a cégnek a márkaneve. Általában a legújabb dolgokat a Denon-on próbálják ki, és ha bevált, akkor megy a Marantz-ba is, emiatt a Marantz egy-két generációval később kapja meg a hasonló kategóriájú Denon-ok újítását (ami nem biztos, hogy láthat a felhasználó, pl. ez sok esetben az alkalmazott elemekben és kapcsolási technikában nyilvánul meg). -
D.Dani
tag
válasz jos3ph #37300 üzenetére
Na ezért (is) igyekszünk különálló családi házba. Laktam panelben én is, ahol a fűtéscső volt, "ami minket összeköt" függőlegesen és nem a ....-Mobile.. Most lakóparkban lakunk, ami annyiban jobb, hogy minden szebben néz ki, és igaz nincs ami függőlegesen "összeköt", de az áthallás itt is katasztrófális (szomszéd fürdőszobák, felső gyermek-"futó-/síróversenyek". brrrr.
Utólagos hangszigetelést állítólag nincs sok értelme csinálni, mert elsősorban a falak csatlakozási pontjainál kellett volna "gyárilag" rendesen megoldani.Apropó, valaki tud valami hatékony, ha nem is tökéletes megoldást erre a problémára a (el)költözést leszámítva?
Nem szeretek stresszelni, amikor jobbra tekerem a volume-t.....[ Szerkesztve ]
-
jos3ph
tag
válasz D.Dani #37332 üzenetére
A lakóparki házakkal az a baj, hogy ott is a profit a fontos, hogy lakásnak látszó dolgot adjanak el. Az, hogy mi van a falakban szigetelés gyanánt az csak később derül ki, mint a te esetedben is, és feltételezem zsebbenyúlós összeget kellett kifizetni érte.. Sajnos utólagos szigetelés nagyon sokba kerülne, más megoldást pedig nem tudok. Nekem tanyára kellene bútoroznom, mert az idősebb korosztály nem nagyon szeret engem ebben a házban
-
D.Dani
tag
válasz jos3ph #37333 üzenetére
Ja, szerintem senki nem szereti, ha a szomszéd erősítője zöldebben, akarom mondani HALLHATÓAN szebben szól (hangosan). Illetve könnyen megeshet hogy nem azonos a zenei ízlésünk, más-más stílust kedvelünk. Tehát marad akkor a tanya...
Vagy egy bunker valahol... pl.: [link] [link]
Fejhallgatóval meg nem olyan mint hangfalakkal, illetve 5.1-et hogy hallgassak fejhallgatóval? -
jos3ph
tag
válasz D.Dani #37336 üzenetére
A Zalmannak van 5.1-es fülese. Nem hallottam szólni, de akkor is csak egy fülesről beszélünk.
Felhangosítottam a zenét, és lementem a banyához hallgatózni, hát... tisztán kihallottam, hogy mi megy fent nálam, csak annyi hogy ugye lemaradnak hangok, és több a mély, de tényleg nagyon áthallatszódik. Én tekintettel vagyok rá, mert nem sokat hallgatom nagyon hangosan. Csak néha elkap a gépszíj és akkor csapatom, ami kifér a csövön, ami tart max 1 óráig. De arról ne is álmodjon, hogy sose hallgassak zenét és, hogy lesegessem mikor nincs itthon. Szóval ez a lakótelepi dolog ez hifi ügyileg szívás. Ritkák a toleráns szomszédok.
Ha sok pénzem lenne, akkor a föld alá betonból épített bunkert, csinálnék, ami mozira lenne kialakítva, berendezve, és arra lenne felhúzva a ház. Maximum a gilisztákat zavarnám[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Dorian #37340 üzenetére
na, ha az megvan, akkor zsír, mert sajnos pont, hogy nem alap, pedig annak kéne lennie
mázlim van nekem is, ma nem tudnám, hogy hol vennék kecót bp-en, ami minőségi... hihetetlen hogy miket árulnak és mennyiért. egy rakás ipari hulladék. tényleg döbbenet.joseph: kapaszkodj meg, még jóval többért is kapsz gipsz kartont, de itt már a tulajdonos inkompetenciája is besegít a történetbe sokszor, meg az, hogy rengeteg a látszat ember és nem tudnak helyesen gondolkodni.. voltam 600e ft/m2-es lakásban, szó szerint mindenhol gipszkarton fal volt, wc, konyha, még a szoba elválasztó falak is azok voltak. kérdem hol a tégla? ki az a hülye aki ilyen lakást készít? munkás azt mondja, jó ez.... tulaj meg sehol, ifjú titánunk azzal foglalkozik hogy 300ezerért vegyen zuhanyrózsát, de a téglát már lespórolja, illetve a vízvezeték szerelvények is olasz meg kínai hulladékok a mofém helyett, mert az már nincsen szem előtt.. igénytelenek az emberek és meg is veszik a hulladékot.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz jos3ph #37341 üzenetére
akinek komoly cuccra fussa, annak vagy fussa hangszigetelésre, vagy akkora telken van, hogy a családi házban a dizsi nem zavarja a szomszédot (vagy mindkettőre). nem kell bunker, arra ne költs, inkább pincézd alá az egész házat, ha a talajszerkezet engedi, hosszútávon megétrülő befektetés, még ha drága is az elkészítése
-
jos3ph
tag
-
python1
veterán
Vagy ha már adott pl egy panel vagy társasház akkor a zene,moziszobának szánt helységbe kell még egy helységet kialakítani.
Szoba a szobában,az még olcsóbb megoldás.Van rá példa is ,sőt formatervek és méretek is.
-
Dorian
félisten
válasz bajnokpityu #37347 üzenetére
Lakáselválasztó falnak a mészhomok tégla nagyon jó, mert nagy a léghanggátlása, mivel nehéz, mint a dög.
-
Integra
titán
válasz bajnokpityu #37347 üzenetére
barátaid a legjobb helyre mentek melyik negyedben vettek amúgy? mekkora alapterület? mennyi lett a vége? ha szabad tudni privátban szívesen meghallgatnám.
ott lesz a következő kecóm nekem is, most már az a projekt indul jövőre.
ja és NUR DER HSV!!![ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest