- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron
Aktív témák
-
ricsik
őstag
Tippem szerint az új csipes modellek alfa változatai lesznek, amit csak karácsony környékén dobnak ki. Nem látom értelmét kihozni új játékosokat régi csippel, mikor az új a küszöbön kopogtat. Valószínűleg a Popcorn is az új csipekre hat, mivel nem mai az A/C-200, de semmi hír az újakról. Meglátjuk.
-
xtremetuning
addikt
Én is azt a pletykát hallottam, hogy új olcsóbb modellek jönnek a régi chippre építve.
Lefelé akarnak terjeszkedni. Pro verzió a kanyarban sincs
Mindegy én már nem sokáig dunézek, ha minden igaz... ma megyek megnézni az új csodafegyver képét, hangját. Holnapra minden kiderül....ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
TCr
veterán
-
cekkk
veterán
válasz xtremetuning #36055 üzenetére
Hm
Cinemaster-t veszel lemerem fogadni
Volumen fog nekik is számítani.
Nem tudom mennyi cinemaster-t adnak el, de közel 80% haszonnal szerintem, mér ha az alkatrészek bekerülését nézzük.
A Dune nem tud ekkora haszonnal dolgozni, és gondolom ők meg a mennyiséget helyezik előtérbe, a minőséggel szembe.TCr
Oppónak nincs itthon kereskedője, már mint csak Angliából veheted meg.
De lehet valakihez házhoz megy, és nem kereskedőhöz[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
Nem. Elvileg a CineMaster ellenfelének szánja a gyártó-fejlesztő, csak állítólag jobb tulajdonságokkal és szolgáltatásokkal, ellenben olcsóbban. Mára készül el az első 3 modell, azt vizslatjuk meg...
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
TCr
veterán
Ezek a Cinemaster kütyük mibe fájnak?
5, vagy 6 nulla?https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
xtremetuning
addikt
Sosem vennék szinemacit . Belőlem nem lesz gazdagabb S.Sanci.
Pedig az új verziója sokkal jobb lett, mint a régi. De akkor sem.
Ráadásul az hdmi-n működik, vagy analógon. (mármint a hang).
Ennél a szerkezetnél pedig figyelembe vették a kérésemet, hogy coaxon tegyen csodát. Valami 32 bites hangról halottam......ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
4-8000 euro, ha jól emléxem.
De Bbéci pontosabban tudja. Több verziója van ennek is.[ Szerkesztve ]
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
cekkk
veterán
válasz xtremetuning #36060 üzenetére
Milyen erősítőd van ami ezt feldolgozza?
Na csak ennyire nem szereted azt az embert?
Ki gyártja majd, ha nem publikus akkor jöhet privibe , kíváncsi vagyok mert gondolom magyar az illető
Bár mit jelent hogy olcsóbb, mert ha még fele a legolcsóbbnak, nekem jelenleg az is drága lenne
ricsik
Fogalmam nincs Tajvanon mennyiért dolgoznak a munkások
Nem akarok tippelni
Bár így belegondolva a Cinemasternél lehet az 90%is mert az sok ezer euró
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
Nem erősítő, SSP.
Egyébként kétszer találkoztam az emberrel.
Először melósruhában voltam - hozzám sem szólt, átnézett rajtam.
Másodszor az itthoni high-end shown tavaly - akkor öltönyösen érkeztem, egy mondhatjuk 'ritka' órával a karomon. Meglátta és nem lehetett levakarni rólam.Ezt rohadtul nem szeretem.
Amikor 13 évesen már dolgoztam, ez volt az első, amit megtanítottak nekem. Ember-ember, darab-darab. Ne látszat alapján ítélj. Én megtanultam és ami fontos : nem felejtettem el. Ő lehet, ezt nem tanulta, vagy ha igen, már elfelejtette azzal együtt, hogy honnan jött. Ne ettől legyek potenciális vevőjelölt.Hozzátenném, természetesen az öltönyt kölcsönöztem, a vekkert pedig kölcsön kaptam....
-
cekkk
veterán
válasz xtremetuning #36065 üzenetére
Őszintén bevallom nem tudom mi az SSP
Nekem is mindig ezt tanítja Apum.
De nagyon sok ilyen ember van és nem lehet mit tenni ellenük
De ők tudják, ha ettől boldogok akkor legyenek, bár ki tudja mit hoz még az élet, mert azért kiszámíthatatlan, és majd lehet jön valaki aki más normálisabb felfogással árul ilyeneket, akkor tőle veszik meg és nem Sancitól.
-
xtremetuning
addikt
SSP - SoundStageProcessor - Hang-TérProcesszor.
Keress rá erre : Lexicon MC12 Processor...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
robi0604
őstag
válasz xtremetuning #36067 üzenetére
Ehh...
Saját példával éltél?
Minek veszel Ferrarit, ha 50-nel közlekedsz...
-
bajnokpityu
félisten
válasz xtremetuning #36065 üzenetére
ideje rászoktam,h a buzukival járok ki terepre.
praktikus oka is van,nem féltem,h leér az alja,de általában jól jön.
akinél meg látom,h emiatt nem adna megbizást(ostoba), azt meg szakmai dolgokkal meggyőzöm,h nekem adja a melót.
köv alkalommal meg az asszonyéval megyek,az már vállalhatóbb jármű.1x meg szakérteni mentem. a CBRel
egyik régi épitész tanárom millével járt a határkörnyéki melókra.hátán meg a terveknek a hengermegjött a 935ös.kipróbáltam.hát izé,hajszállal jobb,mint a 840esem volt gyárilag,de jelentősen más a hangja.ez gyárilag is egész tűrhető,sztem a most kapható használt 40rugós erősitőket igy is veri.ellenben totál összetörte a posta.megyek értékbiztositást intézni hétfőn.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
cekkk
veterán
válasz xtremetuning #36067 üzenetére
Bocsi csak közben bicikli láncot szereltem
Megnyúlt neki a lánca szerintem mert már most dobta le magáról a héten másodjára és most kivettem belőle közben másfél szemet. De jó is volt ez a melegbenAha, én ezeket valamiért csak procinak hívtam
Neked Lexicon van? Bár nézem, hogy egy csak 24bit-et tud. Ezért elfogadnék egy ilyet, meg majd egyszer remélem lesz valami hasonlóm, de szigorúan csak gyári áram kábellel, hogy kötözködjek is egy kicsit
-
torma1981
veterán
Sziasztok!
Onkyo 508-as erősítőhöz milyen hangfalrendszert ajánlatok?
Kef C5 5.0
Mordaunt Short Carnival 1+6+5C
Mission Mv-8 5.0(Ár szerint csökkenő.)
Melyik éri meg ár/érték arányban?
-
nyunyu
félisten
válasz Silancer #36010 üzenetére
Onkyo TX-SR303E és 1 ilyet. megj.:Hibája, hogy a bal oldal olykor csak a ~2. percnél hajlandó csak bekapcsolni. Ez mit takar? bal oldalon 2 percet késik a hang?
ha nincs meg a távirányító az nem nagy érvágás gondolom, csak nincs azokon olyan opció amit ne lehetne a panelen magán belőni, ugye?Onkyokon a kijelzo fenyerejet, meg az elalvas kapcsolo idoziteset csak a taviranyitoval tudod allitani, magan az erositon nem.
Radiot hangolni ellenben csak az elolapi gombokkal lehet, taviranyitoval csak csatornat valtani tudsz.Legalabbis a mostani 508-am ezekben semmit nem fejlodott a tiz evvel regebbi 474-hez kepest.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
exile
tag
Ez milyen?
-
BBéci
legenda
válasz xtremetuning #36061 üzenetére
Jól emlékszel az árakra, ha igaz, az új 3D változatok sem drágábbak.
Analóg kimeneten is eszméletlen jó a hangjuk.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Turbo73
tag
válasz shouryuken #36041 üzenetére
A megoldás a dinamika kompresszor használata. Azt ugyan nem írtad, hogy milyen programmal játszod le a filmeket, de ez a fícsör szinte az összes lejátszóban megtalálható. (Szokták még hívni párbeszéd kiemelésnek/javításnak is)
-
exile
tag
Köszönöm építő jellegű válaszod!
Használtan szabad venni? -
törölt tag
Ez elég lesz hozzá: link
Nemrég volt alkalmam a 178-ast az első bejáratós percétől tesztelgetni kb 30-40 óráig. Eszedbe ne jusson azonnal véleményt mondani róla Engem is meglepett, hogy mennyit változik a hangja 30 óra után, a gyári kábel lecserélése is jót tesz neki. Stereora 30 évig is járathatod, akkor is alkalmatlan lesz, de egy kisebb szobába mozizni, annyi pénzért jó lesz. Tekerd maxra a vágást a SUB-on, az erősítőn állítsd be 120Hz-re small állás mellett (esetleg 100-ra, majd hallgasd meg) és élvezd :-)
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Pont azt próbáltam magyarázni, hogy a belépő erősítők és hangdobozok nem képesek kihasználni, megmutatni a HD előnyét, többletét.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
törölt tag
A HD hangok dinamika különbségét még az említett rendszeren is hallhatod. Pl egy Core 1536kbps dts vs Dolby TrueHD 5000kbs között lesz a 178-ason is különbség, hallod hangerőben ill. dinamikában. De! Ahhoz, hogy a valódi részleteket is halld, ahhoz mind erősítőben, mind hangfalakban alaphangon az ötszörösét kellene költened.
-
törölt tag
Sziasztok!
Elegem lett az egydobozos házimozikból, utálom, hogy nem lehet bővíteni, ráadásul a hangminősége is messze elmarad egy hm erősítő+hangfalak kombótól.
Szeretnék venni egy HD-s erősítőt, kezdetben 2 hangfallal.Mit tudnátok ajánlani?Inkább gitárzenéket hallgatok a legtöbbet, diszkózene kizárva
Olcsó érdekelne, elfogadható hangzással.Miket tudnátok ajánlani?Nem vagyok tisztában az árakkal, ezért kérem a segítségeteket! -
BBéci
legenda
válasz #93966848 #36089 üzenetére
Olyan olcsó HD-s erősítő nincs, ami igazán jó minőségben szólaltatná meg a gitárzenét. Sőt 200000 forint alatt sincs. Viszont használt, HD nélkülit kapsz 60-70000 körül, aminek a hangjától olvadozhatsz. Nemrég hallgattam a Latin című CD néhány számát, én is szeretem a gitárzenét. Sok éve Jose Feliciano koncertjén is ott voltam az Erkel színházban.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
törölt tag
Köszi a gyors választ!!HD-t úgy értettem, hogy TrueHD, DTS-HD, ha rosszul fogalmaztam volna.Van pár BD lemezem, de még sose hallgathattam meg őket igazi HD hanggal
Megy egy olyan hülye kérdésem lenne, hogy egy egydobozos hm hangfalait ráköthetném a hm erősítőre, amíg nem lesznek meg a hangfalak? Persze úgy, hogy ne legyen semminek se baja.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz bajnokpityu #36096 üzenetére
Vagy talán nem érdemes hd-s erősítőt venni?Hát ez így nagyon drága, mert még hangfalak is kellenek..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bajnokpityu #36096 üzenetére
Pl. az AVR-1311? Itthon elvileg ~70k az új ára, dehát ugye bolt függő.
Vagy, AVR-1312? Ez meg ~90k körül mozog.
Én azon gondolkodom, hogy a 1306-ot majd egyszercsak le kellene már cserélni 1311-re.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
válasz hackeeeee #36098 üzenetére
köszi!erről vélemény?
-
bajnokpityu
félisten
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.