- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
törölt tag
-
jos3ph
tag
(#37838) kaci70
Nekem M3-as dobozaim vannak, egy M35, M33, M2C2, MS sub. Maximálisan megvagyok velük elégedve. Nagyon jó minőség, elérhető áron. Szedtem is már szét, és láttam, hogy nem spórólták ki belőle az anyagot. Csak ajánlani tudom, ha csak sztereóba szeretnéd használni, akkor is megálja a helyét, hatalmas mélyet ad le.
(#37829) BBéci
Évekig nyúztam egy WD MYBOOK HOME EDITION-t hibátlan találmány, szerintem elég dizájnos, és ebben a típusban van e-sata, és firewire is, ami lényegesen gyorsabb az USB-nél. Akát PC-re kötve, akár médialejtászróra kötve, érzékeli a kikapcsolást. Nekem személyszerint macerás volt mindig kábelezni, külön táp, meg adatkábel, mondjuk én cipeltem mindenhová, de ahogy olvasom neked nem erre kell, így nagyon jó választás lehet.
(#37833) m3gtr
Nem, nem azért. A monitorok oldaltbetekintési szögénél, vibráltak, látható volt, miközben a szembeni monitor nem vibrált. Az én szemem nem bírja a vibrálást, régen volt egy CRT monitor itthon, és az is vibrált alacsony frekin, és attól meg a fejem fájt. Analógra voltak kötve d-sub vitte át a jelet a TV-nek. Egyszerűen pocsék minőség volt. 3 monitort kell elképzelni, monitoronként egy PC-t, és volt egy 4. PC ami mindent vezérelt, és ahonnan a program futott. Volt egy Hundai müszerfal, üléssel, és ez volt ha jól emlékszem 7 millió forint. Még a szaga is új volt. De valami írtó pocsék volt ott ülni, és vezetni.
Jamo... Vicceltek? Műhelybe sem tennék belőle háttérzenének. Akkor már inkább egy bögreszett... Sosem voltam róluk jó véleménnyel. Egyszer jártam a METRO-ban nézelődni, és ott a hifis részlegnél, nem láttam mást mint JAMO hangfalakat EUR raklapra téve fent a magasban egy sálgopolcon, volt belőle több típus is. Hát így kell egy profi hangfalat kínálni?... Abból a látványból is csak az jött le számomra, hogy egy nagyon alsó kategória.
[ Szerkesztve ]
-
vmatyko
tag
válasz #09634560 #37860 üzenetére
mármint a táp vezetékét? - az nem cserélhető.
Digitálisan van összekötve az erősítő és a pc.
Végignézegettem a dugókat. mindent kihúzogattam és akkor is búg amikor csak a mélynyomó van az áramra kötve. Az viszont megfigyelhető hogy amikor rákötöm a hosszabbítóra a monitort vagy az erősítőt akkor kicsit más hangszínben búg...
-
medek3
aktív tag
válasz #09634560 #37858 üzenetére
Értem. Pedig eléggé tuti, hogy végre van egy olyan oldal ahol iso ban vannak a bluray ek csak kevés a letöltő ill. feltöltő. Hiába na, nálunk még gyerekcipőben jár. Sokaknak nincs fölös 40 gb egy filmre, pláne ha még a nete is lassú. Mire vissza osztja már az örökzöld kategóriába tartozik a film.
-
7
addikt
A fórumon tiltott minden warez-jellegű hozzászólás. Ez itt ráadásul off is, úgyhogy legyetek szívesek ejteni a témát!
-
xtremetuning
addikt
Úgy látom, ki lettünk ekézve. Sorry a modtól.
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Hugrabug
csendes tag
A Sub vágási frekvenciát hogy lehet beállítani? Ha az erősítőn a frontot 80Hz-re állítom (tehát csak a 80Hz feletti hangok fognak szólni) akkor a mélynyomót automatikusan 80Hz-re (vagyis a 80Hz alatti hangok fognak szólni) állítja az erősítő?
És ezt mire kell állítani?:
LPF of LFE:
ez most alul vagy felülvágása a subnak? Itt melyikre kell tenni: 80Hz, 100Hz, 120Hz, Bypass (ez a Bypass mit jelent?)
előre is köszönöm a válaszokat. -
tomej
aktív tag
"Ennyi pénzért már van jobb.. Misson, Proson, Kef, és még a többi, amiről itt a hozzáértőbbek tudnak."
És ezek közül melyik nem Kínai gyártmány? A KEF-nek pl. még a tulaja is kínai...
-
hackeeeee
Jómunkásember
És fülre melyik a jobb, szebb hangú, szerinted, a KEF, vagy a Jamo?
Furcsamód túl sok olyan hsz-t még itt nem láttam leírva, hogy ne vegyél KEF-et, mert kínai, gagyi...
Azért a "minőségi Jamo" kijelentéstől nekem kicsit lúdbőrzik a házam..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Relaxing
tag
Szaisztok!
Egyszerű kérdésem lenne, Denon AVR 1311-hez szabad -e megvenni egy Bose Acoustimass 10-et?
Esetleg ajánljátok-e a Denon DHT-1311XP házimoziszettet?Bakker - micsoda gubanc!
-
exile
tag
JBL E szériás polc hangszórókat használtan lehet még kapni valahol? Kerestem mindenhol, de elég gyatra a kínálat. Konkrétan E20 vagy E30 érdekel. Abból is 2 pár + hozzá való center. Sub ládát majd később.
-
zolyka1205
csendes tag
válasz #09634560 #36225 üzenetére
Na megkaptam az erősítőt és tudtam hogy nem fog menni simán az a gondom hogy a beállításokat nem tudom elérni mert hiába dugtam rá a TV re nincs kép HDMI legalsó csatlakozóba
http://prohardver.hu/tema/hazimozi_erosito_milyet_melyiket/hsz_36225-36225.html
[ Szerkesztve ]
"Igaz hogy a munka még nem ölt meg senkit,de hát miért kockáztasson az ember."
-
robi0604
őstag
válasz Relaxing #37894 üzenetére
Ahhoz a Bose szetthez inkább egy HK-t választanék és minimum a 255-et, de egy nagyobb Denon se rossz, viszont ezt a szettet felejtsd el zenére.
zolyka1205
Próbáld ki egy másikba és ellenőrizd, hogy az erősítő kimenetére kötötted e biztosan.
exile
Újonnan már elég nehéz, mivel tudomásom szerint kifutott.
[ Szerkesztve ]
Minek veszel Ferrarit, ha 50-nel közlekedsz...
-
Relaxing
tag
válasz robi0604 #37898 üzenetére
Szia,
A HK 255-ös 7.1-es amire nemigazán van szükségem. A Denon 1311-es teljesítménye nekem elég lenne (árban is) egyedüli bajom , hogy nem hallottam még ilyen Bose cuccot szólni. Neten égbe-világba dicsőítik a Bose-t. Probálgatni viszont elég drága kiadás, még használtam is.Viszont inkább csak filmeket nézek , zene másodlagos kérdés..
Bakker - micsoda gubanc!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest