- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
Aktív témák
-
xtremetuning
addikt
válasz bajnokpityu #35700 üzenetére
Asszem a lényeget értetted...
Integra most indult hazafelé tőlem. Erre járt és teszteltünk egy picit...
[ Szerkesztve ]
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
python1
veterán
válasz xtremetuning #35701 üzenetére
Jól ment a teszt?
Már mint Integrának gondolom tetszett.
Majd egyszer én is megejtek egy kis látogatást,ha lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz python1 #35702 üzenetére
most értem haza
keresem a szavakat.. nehéz megtalálni a megfelelőket.
ciki vagy sem, bevallom, életemben nem láttam meg hallottam még ilyet.
frenetikus volt, most is a hatása alatt vagyok..
érted, hallod ahogy a sting tenyerével, vagy kézfejével üti azt a nemtom minek hívjuk hangszert a koncertjén!!! beszarsz.. nem vagyok botfülű, de ez betette a lécet..xtreme: szólj ha netán valami házimozi estet tartasz, viszem a sört, meg a családi pincészetből a bort, úgyis csak buszra kell felszállnom hozzád, és már ott vagyok
köszönöm szépen mégegyszer, aztán amit beszéltünk, akkor induljunk el azon a pályán, az egy reális és még talán megfinanszírozható út[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
BBéci
legenda
válasz t-bali3 #35696 üzenetére
A szóbanforgó Arcam páros újonnan 1,2-1,3 millióba került, amit most használtan 450000 forintért lehetett volna elhozni. Hangban a mostani 1,2 milliósok sem jobbak.
Avulásról szó sincs, csupán a használt árak csökkenéséről.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
kimi02
őstag
A Dune nem jelzi ki a hang bitrátáját ?
-
Integra
titán
alapvetően 1000-2000 ft között van a legtöbb. persze megy ez jóval feljebb is a múzeálisaknál, de ez utóbbiakat csak nagyon különleges alkalmakra veszi, ajándékozza, issza meg az ember. nem vagyunk nagyok, nincsen politikai hátszél sem, így kis, pénz kis foci. ellenben a minőségből nem adunk alább
-
bajnokpityu
félisten
úgy látom, megvan a köv tali helyszine?
eladó topping dac
-
BBéci
legenda
válasz Integra #35715 üzenetére
Ne kérdezd meg, mert kedvenc Egri Korona Borház Turánom 640 Ft/0,75l a közeli CBA-ban, inkább maradok annál. Imádom, napi 1-2 üveggel meg tudnék belőle inni, annyira finomnak tartom. A régi Medoc Noir szinte tökéletes mása.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Integra
titán
elég durva az a 640ft szerintem, ehhez nem tudok mit mondani, hogy hozták ki, de pl most én is a metro-ban 830-ért vettem akciósan egy villányi barikoltat és meglepően finom. ez ár körül már valóban van minőségi asztali bor, én is alapvetően ezeket iszom, ha vörösről van szó. akadnak húzósabbak, főleg villányból, de megőrülök a malbec-ért is... nagy gyengém
-
BBéci
legenda
válasz Integra #35717 üzenetére
Az EKB webáruházában 990 forintért lehet kapni, a CBA néha elkövet efféle furcsaságokat.
Vettem már ugyanezt a Turánt 1300-ért is a Bor-ász üzletben.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
bajnokpityu
félisten
válasz xtremetuning #35682 üzenetére
rakok a tűzre, ne aludjon el
tök jól összefoglalták egy DIY fórumban,ahol hálókábelekt gyártanak.
pár éve még azon vitáztak a hifisek,h van-e hangkülönbség az ICk között.megjegyzem,ma placebosnak tituláltak megint, h mit variálok az ICkkel...
tényleg bunkó tudok lenni, de nem értem. ezek tényleg olyan dolgok,hogy letét ellenében hazaviszed,és vagy jobb,vagy nem.ha nem,visszafizetik ennyi. de hogy azon vitázni,h hülye,aki elindul a kábelbótba...eladó topping dac
-
Integra
titán
igen, ilyen lehetséges, több variációban is, de mi ilyen árat nem tudnánk kigazdálkodni, ahhoz valahol alább kellene adni és az a minőség rovására menne. ilyen árakkal nem lehet versenyezni. legalábbis mi nem tudunk.
-
xtremetuning
addikt
válasz bajnokpityu #35719 üzenetére
Vannak a multiméteres emberek, akik sosem fogják tudni megvenni a kábelt, de legalább megmagyarázzák, hogy miért nem. Gondolom jobb így aludni...
Én meg nem akarom megmérni, elég ha élvezem a mindennapjaimban....ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
válasz bajnokpityu #35712 üzenetére
Pont mondtam Integra után a nejnek, hogy talit fogok szervezni....finoman szólva le lettem hülyézve . (Ma nincs jó napja).
De még nem vetem el az ötletet.......ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
python1
veterán
válasz xtremetuning #35722 üzenetére
Csoportos házimozi terápiára gondoltál?
De ha varró vagy főző tanfolyamot mondtál volna neki lehet,hogy nem szolt volna rá semmit.
-
bajnokpityu
félisten
válasz xtremetuning #35721 üzenetére
félreértettél.
egymást buzditják, ki milyen tápkábelt készitett,és milyen lett.
kajak nem mérnek semmit,csak élvezik a hatást.ők,akik olyan dacokat készitenek, amit pl láttál képen.mértek már eleget.tűzhely fölött lágyitják a rezet, meg csillámszalagot használnak,meg mittomén.volt aki megpróbálta mérni, aztán rájött,h mérési hibaezért csináltam egy-két tömör 2.5es drótot is tegnap.hát igy elsőre én nem tapasztaltam azt a hatást,amit meséltek,h többet számit, mint egy IC,de ettől még nem hajintottam ki az ablakon.
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
én párom 2-4 hét múlva szül,egy ideje le lettem tiltva a meghivásokról.
Egy hónap távlatából is bocsi Dorian.
Én is csak úgy vagyok eltűrve a kábeleimmel,h közben épül a babaágyeladó topping dac
-
xtremetuning
addikt
válasz bajnokpityu #35724 üzenetére
Te értesz félre. Én nem a DIY srácokról írtam, hanem az ellenző táborról, akik nem akarják hallani, mert nem tudják megmérni. Nekem szimpi a DIY hozzáállás.
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Integra
titán
majd legközelebb, adagolni kell az ilyeneket szépen lassan mértékkel
-
t-bali3
senior tag
Alap kérdés gondolom, de miért van A és B front speaker csatlakoztatási lehetőség a házimozi erősítőkön?
-
robi-k
őstag
Nem hagy nyugodni, hogy a szobaátrendezése nélkül (ez most megoldhatatlan) hogyan tudnám egy kicsit tompítani a sarokba szorított rendszerem interferenciáját és jobban szétszórni a hangot.
Ezért tovább kutakodtam a neten, és találtam 2 nem is rossz ötletet a szobaakusztika javításához, amelyekből én az első verzióval szemezek, talán építek valami hasonlót
[link]
[link] -
BBéci
legenda
válasz robi-k #35729 üzenetére
A basszuscsapda tud nagyon hasznos, de káros is lenni a hangzásra, mindkettőre tudok példát. Érdemes kísérletezni vele.
De ugye azt is látod az első linken, hogy a hangdobozok mennyire szabadon vannak elhelyezve, semmi nincs körülöttük?!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
xtremetuning
addikt
válasz Gál István #35731 üzenetére
Live in Berlin
-
Gál István
senior tag
válasz xtremetuning #35732 üzenetére
Az nekem is megvan, imádom. Megnéztem már vagy 10 alkalommal.
-
xtremetuning
addikt
válasz Gál István #35733 üzenetére
10 ??? Én eddig vagy 150. És kétszer élőben...
-
Gál István
senior tag
válasz xtremetuning #35734 üzenetére
Sajnos időm nem engedi annyiszor, pedig jó lenne. Élőben...
[ Szerkesztve ]
-
medvezsolt
senior tag
Sziasztok,
Melyik webshopban érdemes vásárolni ha házimozit akar valaki?
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
BBéci
legenda
válasz medvezsolt #35736 üzenetére
Amelyikben kapható mindaz, amit gondos mérlegelés után kinéztél madnak.
Addig semmit ne vegyél, amíg ki nem próbáltad, meg nem hallgattad![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
robi-k
őstag
válasz medvezsolt #35736 üzenetére
Pl: www.streamaudio.hu - több berendezést (erősítő, médialejátszó, hangfal) meg lehet hallgatni élőben, és a rendszer felépítésével az egyéni igényekre szabva tudnak szaktanácsot is adni
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz xtremetuning #35682 üzenetére
Szia!
Itt vagyok, igen kicsit eltüntem. Említettem már, hogy esküvőkre járok fotózni, így nekem a nyár erről szól. De most már igérem vissza térek közétek
Mi újság amúgy, volt valami fejlesztés az otthoni rendszerben? -
xtremetuning
addikt
válasz muzsikpeti #35739 üzenetére
Áááá dehogy.....
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz xtremetuning #35740 üzenetére
Na mesélj!
Csak azt ne mond, hogy az utopiákat lecserélted -
xtremetuning
addikt
válasz muzsikpeti #35741 üzenetére
Azt csak akkor cserélném, ha nagyobbra tudnám, de az nem mostanában lesz.
Tehát a kiszolgáló egységeken javítottam... új kábelek (majdnem mindet lecseréltem), új állványok, új mély(ek) új sztereó lejátszó és erősítő...csupa apróság, ami egyben mégis sokat nyom a latban......ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz xtremetuning #35742 üzenetére
Ez a jó, hogy mindig lehet javítani a hangon, olykor kis dolgokkal is. Bár a kábel szerintem az egyik legnagyobb dolog, mármint a hangra gyakorolt hatása. Szerintem néha nagyobb a javulás egy kábel cserével mint egy komponens cserével.
Milyen kábelek lettek?
És milyen sztereó erősítő?Most voltam egyik ismerősömnél és töltöttem el nála néhány órát kellemes hallgatózással. Martin logan és mark lewinson, krell sacd lejátszó rendszerével.
-
xtremetuning
addikt
válasz muzsikpeti #35744 üzenetére
Elrod Power System EPS2 és EPS3 - Transparent felsőbb kategóriája - Harmonic Tech Magic Reference - Stealth Audio
Bladelius Ask - Bladelius Embla Silent Player
Finite Elemente állványok...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
GEO001
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy mi a külömbség a Yamaha rx-v471 és rx-v467 erősítők között. Árban hasonlóak és ezek közül tervezem vásárolni a befutót. Gondolom a típus szám alapján a 471 újabb kiadású.
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
"Az élet csak egy pillanat. De ez a pillanat elég, hogy örökkévaló dolgokat cselekedjünk..." - E. Bersot
-
cekkk
veterán
válasz xtremetuning #35745 üzenetére
Szép kis dolgokat vásároltál
Meg kérdezhetem, hogy nálad a hátsókhoz milyen hangfal kábel megy? -
xtremetuning
addikt
-
cekkk
veterán
válasz xtremetuning #35748 üzenetére
Nem vagy elégedett vele? -
xtremetuning
addikt
Már mindent kidobtam - eladtam, ami VDH. Szeretném Transparentre cserélni.
Célba van véve Focal Micro Utopia avagy Focal Electra 1008 Be hátra a Polkok helyére azt már nem szeretném mással hallgatni. Lehet sznob vagyok, de ez van....ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Viccrovat
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Panasonic FZ sorozat
- Honda topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest