- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PhaetonV10
tag
Még egy kérdés. Ez meg ér e 25 ezret, illetve ha valaki ismeri a márkát mit gondol róla? Szerintem ezzel tudom a legköltséghatékonyabban kibővíteni a meglévő mini hifimet mert a benne lévő két 16 cm es "mély" nem az igazi.
-
PhaetonV10
tag
Sziasztok. Az a kérdésem lenne, hogy asztali erősítőre rá köthetek e egy autóba való passzív mély ládát?
-
PhaetonV10
tag
Vajon mennyire felelne meg nekem egy ilyesmi? Vagy rossz minosegu lehet a hangszoro? Mert nem tunik valami tul jonak ez az egesz. Bar a kinezet mellekes maximum eldugom. http://www.electronic-star.hu/Skytec-SPB-10-Aktiv/Passziv-10-PA-Hangfalak-600W_i29202.htm
-
PhaetonV10
tag
Sziasztok. Holnap választhatok két mélynyomó közül, egyik 25 cm es nyitott a másik 30 cm es zárt. Ugyan annyiba kerülnek, kérdés az lenne h ha a zártat veszem és nem tetszik a hangja ki fúrhatom e nyitottra?
Mert elvileg a zárt rock zenénél szol jobban én viszont technot me rap et nyomnék rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged