- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zafi
tag
Köszönöm az eddigi válaszokat
Folyt. köv. belépő szint. de most inkább iszok még 1 sört és elgondolkozok miért nem vagyok milliomos
-
Zafi
tag
válasz
Nemir Ombe #124840 üzenetére
Értem. Ez a 'menj el hallgasd meg' ez mindig olyan lutri. Ezt az én lakásomban lehetne eldönteni! És isten igazából nem tudom hol lehetne meghallgatni ezt a kombot.
Azért írtam ide mert gondoltam ti jobban tudjátok! -
Zafi
tag
válasz
Nemir Ombe #124837 üzenetére
Fogalmazunk másként! Szóval feleslegesen költenék el kb 250-300k Ft-ot olyan nagy javulás nem lenne?? Kivéve az extra dolgoktól wifi, m.mikrofon...... stb
-
Zafi
tag
válasz
Nemir Ombe #124835 üzenetére
Ezért írtam csak http://www.edigital.hu/Hangfal-szett/WHARFEDALE-QUARTZ-Q7/Q1/QC1-5.0-hangsugarzo-szett-fekete-szinben-p444792.html Sajnos nem tudok 1 hangfal szett minden egyes komponensére százezreket költeni! Most akkor ez így is annyit ér mint pl. 100k bármilyen hangfal szett???
-
Zafi
tag
válasz
Nemir Ombe #124833 üzenetére
Ja ezt sem írtam 100-120k
pl. egy ilyen WHARFEDALE QUARTZ Q7/Q1/QC1 5.0 -
Zafi
tag
válasz
Nemir Ombe #124831 üzenetére
Oké köszönöm akkor nem komplikálom a dolgot.Hangfal ügyben tudsz valamit ajánlani?
-
Zafi
tag
válasz
Norbi 72 #124828 üzenetére
Jó oké. Bár nem írtam le pontosan, de pl. beállítás van mérőmikrofon vagy nincs ha van akkor tényleg hasznos-e, hangzás, stb stb. Tehát, hogy 140-160k környékén mit érdemes venni!?Meg a meg lévő hangfalhoz jó e még 1 komolyabb erősítő? Vagy ha nem akkor milyen márka és tipus irányában induljak?Ja most egy Kenwood KRF-V4060D van.
-
Zafi
tag
Sziasztok!
Szeretnék 1 új h.erősítőt venni. Pioneer VSX-830-re gondoltam, de szeretnék biztosra menni, ezért kérdezlek titeket! Hasonló árban ill. tudásban van e jobb? Egyenlőre egy magnat 990 szett van+ magnat aktív 30-as mély.
Előre is köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest