- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolaas
senior tag
válasz
Halfer #24364 üzenetére
Jesszus. Már megest jamo. Igaz nem hozzám szólt, de akkor sem bírom ki
Ami jamo az fos szar ésatöbbi. Baromira rossz megminden. Mitmondjak még? 240-ért vettem 1 jamo Concert 11-t. Na az jó. Árát is éri. ---Ezt nem én mondtam.pityutól hallottam. A Jamo mióta más a gyártó sajnos baromira letért arról az ösvényről ami addig jellemezte. Mondok egy példát.
Cimborámmal mentünk hallgatni 1 jó kis mozira való cuccot...a dobozok vmi jamok voltak. Ami egészen megdöbbentett, levettük a selymeket a frontokról és a 2 oldalon nem egyforma hangszórok voltak a 2 oldalon. ezek után inkább meg sem szólaltam, max csak hümmögtem.Ha véletlen félreírtam az csak a hijetlen frissen(ma) kifőtt birsalma pálinkámnak köszönhető....
egyébkéntis minden szombat történik vmi amiért be kell baszni
-
Patice
nagyúr
válasz
Halfer #12106 üzenetére
Attól, hogy optikai kábellel összekötötted az erősítőt és a PC-t még nem fog azonnal szólni, mert a PC "nem tudja", hogy neki most az optikait kéne használnia.
Manuálisan be kell állítani, hogy mikor (mivel) használja a digit kimenetet.
Ha azt akarod, hogy az integrált hangkártya is szóljon (pl. kis PC hangszórók vannak a monitor mellett), akkor a filmet lejátszó programban kell átállítani csak, hogy alapértelmezett hangeszköze a digit kimenet legyen (legördülő menüben ott kell lennie, ha rendesen fel vannak rakva az alaplapi driverek).
Ha azt akarod, hogy minden hang az erősítőre menjen, akkor az operációs rendszer beállításai közt kell megadnod, hogy az elsődleges hangeszköz a digit kimenet legyen.
Ha ezek megvannak, akkor a lejátszóban szintén beállítandó, hogy a hangot változtatás, vagy dekódolás nélkül küldje ki az erősítőnek (bitstream v. passtrough), mert úgy jobb hangminőség érhető el, ha ezt az erősítő végzi és nem fogsz folyton hangproblémákba ütközni a gépeden.
(Ha a lejátszó programban nem tudod kiválasztani a digit kimenetet hangeszköznek, vagy nem tudja dekódolás nélkül kiküldeni a hangot, akkor válts lejátszó programot. Media Player Classic - Home Cinema például.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- ZIDOO médialejátszók
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged