- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
-szabi- #65233 üzenetére
Nem minden esetben. bitstream, raw, auto és passtrough esetén megy át konverzió nélkül, PCM-ben kikódolja és minden pcm-ben megy át ha más is kiválasztható ,pl Dolby digital, akkor enkódolja a gép és minden dolby digitalban megy, ha elég erős a proci akkor mindez real time formában... PCM az alapformátuma a hangoknak, tömöritetlen, de a FLAc, MP3 is pcm-ként fog megjelenni, tehát a lejátszó kikódolja.
-
Valkűr
addikt
válasz
-szabi- #65179 üzenetére
Ebben a leírásban nem szerepelnek az elvárásaid, véleményt kértél én reagáltam. Ezek után jössz azzal, h ezt meg azt nem tudja. Nem is írtad, h ezek feltételek lennének. Egyéb iránt csak elkalandoztam, a lényeg a hangsugárzók minőségén volt. Én csak mutattam egy lehetséges alternatívát... Próbáltalak jobb irányba terelni.
-
törölt tag
válasz
-szabi- #65206 üzenetére
Valóban nem tudja, de ezt a gyári vagy ha hivatalos oldalon szoktuk megnézni, a x1000 kiváltsága amit szeretnél...
Tömöritett zene digitális uton jut be, erősitő kódolja ki, csak észreveszi hogy nem LPCM-el van dolga.
Ez tudna majdnem mindetn ami neked kell. Anyi hogy a Flac-ot vagy bármit egy olcsó médiajátszóról vinnéd át. Viszont a te választásodtól mérföldekkel jobb hangot kapnál és alkudni tudsz. -
Valkűr
addikt
válasz
-szabi- #65183 üzenetére
Nem a helység mérete itt a lényeg. Ez is csak egy álló doboz, ugyan akkora helyet foglal. De ha ez a te igényeidet kielégíti akkor vágj bele, bár hidd el ezzel tévútra lépsz, és csak pénzkidobás lesz a subwooferrel együtt.
A soundbar azoknak van akik a tévé vagy bármi más kisméretű eszköz hangját szeretnék feldobni. Ami erősítőt kinéztél az se egy csoda, de mindenképp egy komolyabb hangsugárzószettet érdemelne. A reális érték olyan 100 ezres kategória lenne ez mellé. HA nincs ennyi pénzed akkor először vegyél 2 frontot amit majd tovább építgetsz...
Vagy vegyél egy komplett szettet, ami mellé majd csak sub kell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Milyen autót vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Brave
- További aktív témák...
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- LG NanoCell 50NANO759PR
- OLED65C43LA 3 ÉV GYÁRI GARANCIA !!!
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Samsung QE55QN95A 55" 4K HDR Neo QLED 2 év Garancia!!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest