- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
-szabi- #65233 üzenetére
Nem minden esetben. bitstream, raw, auto és passtrough esetén megy át konverzió nélkül, PCM-ben kikódolja és minden pcm-ben megy át ha más is kiválasztható ,pl Dolby digital, akkor enkódolja a gép és minden dolby digitalban megy, ha elég erős a proci akkor mindez real time formában... PCM az alapformátuma a hangoknak, tömöritetlen, de a FLAc, MP3 is pcm-ként fog megjelenni, tehát a lejátszó kikódolja.
-
Valkűr
addikt
válasz
-szabi- #65179 üzenetére
Ebben a leírásban nem szerepelnek az elvárásaid, véleményt kértél én reagáltam. Ezek után jössz azzal, h ezt meg azt nem tudja. Nem is írtad, h ezek feltételek lennének. Egyéb iránt csak elkalandoztam, a lényeg a hangsugárzók minőségén volt. Én csak mutattam egy lehetséges alternatívát... Próbáltalak jobb irányba terelni.
-
törölt tag
válasz
-szabi- #65206 üzenetére
Valóban nem tudja, de ezt a gyári vagy ha hivatalos oldalon szoktuk megnézni, a x1000 kiváltsága amit szeretnél...
Tömöritett zene digitális uton jut be, erősitő kódolja ki, csak észreveszi hogy nem LPCM-el van dolga.
Ez tudna majdnem mindetn ami neked kell. Anyi hogy a Flac-ot vagy bármit egy olcsó médiajátszóról vinnéd át. Viszont a te választásodtól mérföldekkel jobb hangot kapnál és alkudni tudsz. -
Valkűr
addikt
válasz
-szabi- #65183 üzenetére
Nem a helység mérete itt a lényeg. Ez is csak egy álló doboz, ugyan akkora helyet foglal. De ha ez a te igényeidet kielégíti akkor vágj bele, bár hidd el ezzel tévútra lépsz, és csak pénzkidobás lesz a subwooferrel együtt.
A soundbar azoknak van akik a tévé vagy bármi más kisméretű eszköz hangját szeretnék feldobni. Ami erősítőt kinéztél az se egy csoda, de mindenképp egy komolyabb hangsugárzószettet érdemelne. A reális érték olyan 100 ezres kategória lenne ez mellé. HA nincs ennyi pénzed akkor először vegyél 2 frontot amit majd tovább építgetsz...
Vagy vegyél egy komplett szettet, ami mellé majd csak sub kell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- AudioQuest Boxer SUB kábel - 2 m (197cm)
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- FiiO K9 AKM DAC/AMP szinte új közel 2év garanciával eladó
- FiiO FT3 350ohm-os fejhallgató szinte új 22 hónap garanciával eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest