- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
dgabro #77470 üzenetére
"de én valóban nem találkoztam akkor 3D-s, HDMI ARC stb.. házi-mozi erősítővel az 50 ezres kategóriában"
Szerintem most sem fogsz. Ezek az erősítők még túl fiatalok ahhoz, hogy 50e-ért meg lehessen venni őket.
Legalábbis az újonnan 150-200 ezerbe kerülők közül.Egy 200e FT-os erősítőt 6-7 éves korában tudod 40-50 körül megvenni, de 2007-ben még nem volt minden erősítőben 3D, ARC, DLNA. stb.
Alább kellene adni szolgáltatásban, vagy színvonalban mindenképp szerintem. -
Norbi 72
veterán
válasz
dgabro #77460 üzenetére
Alapvetően egyetértek veled,de kérdeznék valamit:
Van 200 ezred mozira,és tanácsot kérsz,két lehetőség lehet:Újonnan belépő cucc,vagy használtan 2,3 kategóriával feljebb lévő cucc.Melyiket választanád?
Itt senki se akar rosszat a másiknak,pont ellenkezőleg.Ha megveszed a fapados cuccot,nagy valószínűséggel-ha rákaptál a mozizás izére-nagyobbra szeretnéd cserélni.Eladás,értékvesztés,ami nem kicsi,stb.Ha rögtön jó minőségű használttal kezdesz,akár hosszú évekre megoldottad ezt a kérdést.És ha eladod,kevesebbet buksz rajta.Ez az én véleményem.
A plazmás résszel teljesen egyetértek.
-
törölt tag
válasz
dgabro #74052 üzenetére
Semit nem adnak, és a kácsás kábellel jársz jobban.
Milyen erősitő, és milyen tévé? Mert ha mindkettőtámogatja az ARC-t akkor nem kell optikai: mindkettőn engedélyezni kel és akkpr elmaradhat az optikai, ehez high speed kábelnek kell lenie a kető közöt. digy-is ugyis kell tehátmivel alig drágáb igy ilyant vegyél, 3d-re olyan is kelll a médiajátszóhoz is.
És jól irod: minden forrást az erősitőre onan a tévére.. -
Csabroncka
addikt
válasz
dgabro #73541 üzenetére
Néz körbe, avx-en még garanciás 9-es sorozatú Pioneert! Volt fent korábban VSX-921 40-50 ezer között! Ami most fent van 820 S sem rossz választás.
Nagyjából úgy képzeld el, hogy az erősen belépők 3x, 4x, 5x aztán jön egy nagy minőségi ugrás (és ez a sztereójukra is igaz!!!) 8x, 9x, 10x, itt megint jön egy nagy ugrás, de ez már a közép kategória!
Szóval ah tudod menj el, hallgasd meg próbáld ki, alkudd le 50-re és vidd haza!
Ja igen a korábban említett 3-as és 4-es szériákat hangban alázza, még a laikusok számára is!
-
törölt tag
válasz
dgabro #73527 üzenetére
viszont Pióbol 5xx alá nem mennék, ha a hang számit (pedog rámkereshetsz elég sokszor ajánlok belépőket) És kérdezz rá hogy elég sokan régi és használt erősitőket vesznek mert elmenek jópár évig hibamnentesen.,.. Onkyo ajánlásról is azért állok e mert egyre több HDMI hiba hallható róla, ha ez elmulik viszaveszem az ajánlhatók közé részemről.
-
Norbi 72
veterán
válasz
dgabro #73518 üzenetére
Mindenképp érdemes a belépő fölött legalább egy kategoriával gondolkodni.Picit több erő,tér,sokat számít.
Sanci az nem 1.4-es,ha jól tudom.
A kicsi Polkok már rettenetesen durván szólnak,kb.120 órával bennük,pfff,kezdek letérdelni...
(#73522) Sanci38 Akkor rendben,hirtelen nem néztem utána.
-
slick-adam
aktív tag
válasz
dgabro #73473 üzenetére
elsö hsz-ban le vannak irva mik a jo belepö szintu masinak. en spec. denon x500 helyett x1000-est vennek (100-110e).
hangfalat meg majd ajanlanak a többiek, mit keressel 30-40-ert hasznaltan. vagy valami teljesen mas megoldast.
vehetsz egybe cuccost is, jobb lesz, mint a tv hangja, de azzal nem hozod ki a maximumot a penzedböl. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- E-roller topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest