- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
total90 #105699 üzenetére
Annyiért egy 6-7 éves, használt házimozi erősítőt tudnál venni, amihez kellenek hangdobozok, kábelek.
Ha még nem tetted, meg, akkor olvasd el a jobb felső sarokban található szöveget!
A fejhallgató kimenet hangminősége olyan pocsék, hogy vallatni lehet vele, nem alkalmas erősítésre.
PC-s szettekkel sem foglalkozik ez a topik. -
törölt tag
válasz
total90 #80509 üzenetére
szivesen ajánlanék de euróban nem vagyok othon..
De nem tudom hol a lakhelyed de megfontolandó egy EMotiva elő-végfok páros Focal vagy ELAC 2xx vagy jobb hangfalszettel Skandináv államokban pedig Primare SSp22 vgy 23 DAli Helicon vagy Mentor szettel és Velodyne SPL ultra mélynyomó. -
mp54
senior tag
válasz
total90 #80512 üzenetére
Gondold át....
Én most tértem át sztereóról házimozira és minden használt...Ráadásul az angol e-bay-ről (Mo-ra szállítással!)
Neked ott van a német e-bay, az még olcsóbb!!! Kb. fél áron vásárolhatsz, ezért már SZERINTEM és sokan mások szerint is érdemes a garanciát feladni.
De nekünk, használt cuccot előnyben részesítőknek szükségünk is van RÁD, mert majd pár év múlva Tőled (is) lehet féláron vásárolni... -
pFEFErohni
tag
válasz
total90 #80509 üzenetére
Pedig megfontolandó... Én is így álltam hozzá és 520ból összeraktam újonnan egy 5.1es rendszert! Ha használtakat vettem volna, akkor körülbelül a Te elképzelésed szintjét értem volna el, ami cirka 900k.... Németbe (gondolom ott veszed) meg még lehet jobb dolgokat is tudnál vásárolni használtból mint itthon... Én mondjuk nem nagyon értek hozzá, nekem is az itteni topiklakók segítettek!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest