- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali,
szuleimnek lett egy uj TV: Sony Bravia KDL 32W706B. Szep meg jo, de halk. Ehhez keresnek en egy hazimozi szettet. Nem kell DVD lejatszo meg hasonlok, csak hangilag adjon tobbet, mint a beepitett cucc. Ilyen sounbar dolog nem erdekel...
Mit ajanlatok max 35 000 forintig?
-
válasz
pFEFErohni #80504 üzenetére
Szia,
Hasznalt nem erdekel es az arat jol irtam
-
Hali,
nem találtam jobb topikot és úgy gondolom illik ide a kérdésen. Szóval adott egy Metz Clarea 55 Media TV és ehhez akarok egy házimozi rendszert.
A szoba kb. 35 m2, 5.1-es rendszert szeretnék (azt hiszem)... javarérszt filmezésre, de éppenséggel zenére is.
A keretem csúcsa 3000 Euro. Ebből szeretnék valami jót... lehet kompakt is, vagy egyénileg összeállított, de nem vagyok otthon ezen a téren.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest