- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepszi
tag
válasz
Tamoo
üzenetére
Az elmúlt pár hónapban ezt az utat jártam be:
3808+concept: mozi jó, zene műfaj függő, akkusztikus szépen szól, rockra kevés
3808+720ae végfoknak+concept: nem volt túl nagy változás (zene 3808 dacjával)
3808+720+dacmagic+concept: no végre valami, végre van benne valami zenei (3808 így nem kell zenéhez)
3808+720+dacmagic+MA: mozi is jó, zene dinamikus, mélyebbre is megy, nekem elég részlet van benneEkkor jött, hogy kellene két hdmi kimenet, és ha már új vas, akkor legyen valami komolyabb, hátha zenén is tetszeni fog, és akkor elég egy erősítő. Ez eddig nem jött be.
Mozin most, hogy Ragadozó állított rajta, fasza lett, de még nem tudom merre tovább.
Ha megmarad a denon zenére, akkor lehet túlzás csak procinak a pio76.
Bár egy proci+3csatornás végfok sem lenne olcsóbb.Esetleg egy arcamot vagy csúcs denont kipróbálnék tetszik-e zenén.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Tamoo
üzenetére
"Szerintem Ő párhuzamosan akar sztereót és AVR-t használni."
Ha ez biztos, abban az esetben én is a 720-as eladása mellett voksolnék.
Láttam én is az eladó Puccini párost, ami azért nem "mindennapi" márka. De mondom igazad van, csak egy elég ritka modellt adtál meg tippként, ami igazán a fehér hollóhoz hasonlítható, a használt piaci felbukkanását illetve gyakoriságát illetően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (ELKELT)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő