- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
válasz
kovi703 #26627 üzenetére
Én ennyit nem adnék ki Zensor-ért. Ha türelmes vagy, nézed az akciós cuccokat pl. MM-okban, meg a használt piacot, sokkal jobbat (vagy olcsóbban) hozhatsz össze. + nem tudom a Pio jó döntés-e, nem vagyok benne biztos. Nem tudom mi a fontosabb, mozi, zene? Kábelekre is a 30e még elég sovány.
Szar dolog ennyi elköltött pénz után elégedetlenül fülelni a cucc hibáit. (meg hogy mi "maradt még benne" ami nem jön ki...)Én is kezdő vagyok, de az elmúlt egy évben azért némi tapasztalatra tettem szert saját hibákból... Bár túl nagy mellényúlás nem volt szerencsére amin sokat buktam volna.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
kovi703 #26506 üzenetére
És ha azt mondom, hogy az új szettet pár éve 140-50-ért meg lehetett venni? Sőt... tavasszal 182ért vettem? Akkor is nagyon akciós a 230?
Persze ha Neked megér annyit nem akarlak lebeszélni, csak azt mondom, hogy azt nem nevezném akciósnak... inkább amolyan alapár mostanság.
-
Oldfighter
senior tag
válasz
kovi703 #26219 üzenetére
A Polkhoz képest visszalépés.
Az a helyzet, hogy nehéz szívvel lehetne újonnan, különálló komponensekből összeállított cuccokat ajánlani ekkora kerethez.Próbálkozz mondjuk egy kis Marantz-al és monitorhansugárzókból összeállított hangrendszerrel. A hét elején pont erről volt szó, valaki ilyen rendszert állított össze magának.
Nézz szét te is még a Streamaudionál, Dynavoice, Proson fronton. Nagyon kedvező áruk van ahhoz képest, hogy minőségileg remek értéket képviselnek. -
Oldfighter
senior tag
válasz
kovi703 #26205 üzenetére
Új modelleknél mindenféleképpen minőség illetve teljesítményromlás lesz a vége, de egyáltalán nem jelentős, hiszen ez az összeállítás is a középkategóriát "súrolja".
Valamelyik összetevőt én beáldoznám a használt piacról szánt termékre.
Más. Nem volt rossz ez az Emlékmás, remek kis pörgős mozi.
Sajnos a három hangsávos változat utolsó negyed órája kiakasztotta a Popi A-210-et, mert újfent előjött az akadozás. Pedig új frissítés van fönt, ISO-kat is kicsomagolom.....
Szóval be kellett szereznem a Mont félét, hogy megnézzem a film végét.Igaz, itt meg az eredeti hangnál fekete képernyő fogadott. A h*lye Cine ízé miatt.
-
Krampesz
tag
válasz
kovi703 #26167 üzenetére
Elhangzott tapasztalatok alapján árát éri.
Ha mindenből újban gondolkodsz, akkor erősítőból valami 100k-s kategória, pl Pioneer VSX 826, sub pedig Polk PSW 110
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest