Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz #09634560 #71052 üzenetére

Köszönöm a választ! :R Én is így tudtam, hogy a core egy mezei DTS jel a kompatibilitás megtartása végett.
    Ez volt a lényeg, amire kíváncsi voltam, és ami teljesen egybevág a saját tapasztalataimmal is: "Régi erősitőd analóg Multichannel bemenetén ugyanugy HD lesz a megfelelő jel mint ha az erősitő dekódolja ki.Tehát a minőség lehet ugyanolyan vag job is, ez függ kábelezés, lejátszó szoftver dekódere, erősitő tipusa....."
    Tehát egy jó analóg szett is ugyanazt a HD élményt képes nyújtani analóg hangkártyával és egy jó analóg erősítővel, mint egy HDMI-s megoldás. :R

(#71053) szunya1: Bedugja a HDMI-t közvetlenül a megjelenítőeszközbe (projektor, TV) a hangeszköznek beállítja az analóg hangkártyát, ami analógon be van kötve az erősítőbe.

(#71056) eboostr: Egy jóminőségű Jack-RCA kábelel az erősítő 5.1-es Line-in bemenetére. :K
    Sajnos nekem csak egy olcsó Genius fadobozos integrált erősítős 5.1 szettem van (a 6000-es Home Theater, 30 000 forintos árához képest gyönyörűen szól amúgy, sajnos jobbra nem futotta) az az említett módon van bekötve. Úgyhogy a HD élmény nekem inkább stereoban a fejhallgatómon van, de ott igencsak hallani a difit pl. egy sima DTS és a HD-MA között ezzel a hangkarival, vagy a lossless FLAC és egy 320-as MP3 között.

Új hozzászólás Aktív témák