- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
bANDYka
tag
Sziasztok,
TV-zéshez és zenehallgatáshoz TV-n keresztül jelenleg egy tökalap Genius fadobozos hangfalat használok amit szeretnék upgradelni. Valamilyen belépő szintű sztereó hangfalban gondolkodom, esetleg 2.1-ben. Aktív is jó, de lehet erősítővel is a lényeg hogy az egész 100-150e Ft-ba beleférjen. Soundbar is szóba esetleg, de ezekről nem sok jó hallottam/olvastam. Mit ajánlanátok?
köszi!
András[ Szerkesztve ]
seeing is believing...
-
bANDYka
tag
válasz #09634560 #38304 üzenetére
Semmi gond, az ajánlott topikban azt írták nem foglalkoznak belépő szinttel, így valószínű hogy nem kapok választ
Azért jött jó pár tipp amin el tudok indulni mert halvány lila gőzöm nem volt merre induljak egyáltalán, ezeket köszönöm. Utánaolvasgatok és kérdezek ha szükséges.
seeing is believing...
-
bANDYka
tag
Sziasztok,
úgy néz ki megvan a kiszemelt, Dali Zensor 5 felé hajlok, kérdésem az lenne hogy tudtok-e erősítőt ajánlani hozzá? Később esetleg szóba jöhet 5.1 bővítés de nem kritikus csak sztereó az erősítő hogy ha szereti ezt a típust. Ha esetleg valaki ugyanilyet birtokol kíváncsi lennék mivel hajtja meg és mik a tapasztalatai?
Még egy kérdés hogy néztem egy ilyet ami már erősen budget felett van de kíváncsi lennék a véleényetekre hogy egy halandó zenehallgatónak megérheti egy az árkülönbséget, főleg hogy használt.
Előre is köszi a válaszokat!
Andrásseeing is believing...
-
bANDYka
tag
válasz bANDYka #38500 üzenetére
Még egy kérdés. Jött több ajánlás sztereó és házimozi irányba is. A kérdésem az lenne hogy mi a jobb, mondjuk építek egy rendszert kezdek egy Dali Zensor 5-tel meg egy erősítővel később pedi esetleg bővítek, vagy inkább vegyek egy komplett szettet mondjuk egy Onkyo HT-S5805 vagy egy HARMAN KARDON AVR-171S + HKTS 16 5.1?
Hangminőségben mi a különbség? Nem lényeg az 5.1 inkább a zenehallgatás lenne a fő priorítás. Dali Zensor 5-ös csak használtba férne bele a büdzsébe ahogy nézegetem, ellenben a fenti házimozi szettek újak lennének erősítővel 5.1-ben (monjuk ez még mindig nem prio .
Danke!
seeing is believing...
-
bANDYka
tag
Leginkább classic rock és lassabb hangvitelű, basszus intenzív downtempo chilleket és ambient zenéket hallgatok, ehhez a hangvilághoz kellene a hangfal. A zenehallgatással kapcsolatos igényem szerintem az itt jelenlévőkhöz képest alacsony, mivel jelenleg egy Genius fadobozost használok (Genius SP HF1200A) így az upgrade reményeim szerint mindenképpen fel fog érni egy audioorgiával.
Egyre inkébb nézem ezt azt írják jók a basszusai, szép nem plasztikus a hangja, de overbudget így egyben, használtan pedig sehol nem találok két frontot, ami beleférne. Erősítőre kb 50-et szánnék, így hangfalpár 150 és erősítő 50, 200 körül megállna.
Ha tegyük fel megvenném újan a fentit 5.0 akkor ahhoz lenne erősítő 50-ért vagy felejtős?
seeing is believing...
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Bitcoin topic
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Androidos tablet topic
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Ukrajnai háború