- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
CartmanLand0 #61802 üzenetére
Feltételezésem szerint - más nem nagyon lehet - az LFE csatorna kimenő jelszintjét. Kenwood erősítő utoljára a 2000-es években volt a kezeim között, nem emlékszem a menüjére.
-
BBéci
legenda
válasz
CartmanLand0 #61800 üzenetére
Nincs optimális érték, ahány rendszer, annyiféle lehet.
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
CartmanLand0 #61571 üzenetére
Sikerült közben. TVn kellett állítanom, PCM volt beállítva ...
-
hunaqua
addikt
válasz
CartmanLand0 #61568 üzenetére
Amennyiben 5.1 filmet nézel akkor Dolby Digital-t , vagy amennyiben tartalmazza akkor DTS-t kell választani.
-
mikrofon
veterán
válasz
CartmanLand0 #61406 üzenetére
Erre van egy közgazdasági kifejezés: Giffen-javak
De ez nem összekeverendő azzal, hogy akár hogyan is nézzük a minőségnek ára van, mert a technológia, a tudás, az alapanyag, a gyártási minőség, pontosság, hibakeresés, ellenőrzés, fejlesztés esetén a végeredmény minősége ahogy nő úgy nő az adott rész bekerülési költsége is..... -
Dorian
félisten
válasz
CartmanLand0 #61406 üzenetére
Ez a fórumok sajátossága, a téma tök mindegy, mindegyiknél ugyanaz. A topikok törzstagjai jellemzően a téma fanatikusai, akik így a saját lieblingjüket erősen túlgondolják. Tényleg tök mindegy a téma, a háztartási gépesben a Miele alatti gépekre nem is érdemes ránézni, az autógumisban ha 4 évnél régebbi a gumid akkor életveszélyes őrült vagy, a kutyásban ha nem szuperprémium tápot adsz akkor lelketlen állatkínzó, a nőzős topikban mindenki szupermacsó, a politikában meg valamelyik oldal szerint biztosan hazaáruló vagy, ha középen állsz akkor mindkettő szerint
Ez egy ilyen játszótér, egyszerűen vállat és gyököt kell vonni, és kész.
-
válasz
CartmanLand0 #61250 üzenetére
Szia!
Ha van az erősítőn külön kimenet akkor igen, de alapból nem.
Inkább cseréld le jobbra, ha nem vagy elégedett a hangjával. -
bnorci71
addikt
válasz
CartmanLand0 #61248 üzenetére
nem az a bi-wire kábelezéshez van
-
Hattori1986
csendes újonc
válasz
CartmanLand0 #61170 üzenetére
Sajnos ez nagyon jellemző a belépő rendszerekre, sőt még magasabb kategóriákra is.
Próbálj együtt élni vele, ha nem megy, akkor cseréld, de mindenképp hallgasd meg elötte, mert még pl [ennek] is erősen dobozhangja van, pedig nem gyenge darab. -
CartmanLand0
senior tag
válasz
CartmanLand0 #61169 üzenetére
Közben megoldottam :D Borzalmas hangja van szegény Genius centernek ... a két Akai mellett olyan doboz hangja van hogy rossz hallgatni
-
Lorantz24
csendes tag
válasz
CartmanLand0 #61147 üzenetére
-
Buckey
őstag
válasz
CartmanLand0 #61144 üzenetére
Én [ilyent] vettem, a magassága beállítható, így a centert alá lehet tenni.
-
bnorci71
addikt
válasz
én is kerestem olyasmit amit a tv hátsó szabványos tartóhoz lehetne csavarozni és a hangdoboz felül lenne de nem találtam, piaci rés
Marad DIY megoldás, óccsóbb is lesz, csak időm nincs rá most meg el van dugva hátra szerencsétlen center, mert elől a soundbar vana surround hangfalak állványának ma elkészült a talapzata
most lehet folytatni a szárral és a polc résszel -
válasz
Nekem is meg kellett emelnem a TV-t, mert a center kicsit belelógott a képbe és az ott lévő érzékelőkbe. Sokáig néztem rendes TV magasítókat, de egyrészt brutál mód drágák, csúnyák, illetve a súly limitjük sem volt megfelelő a 65"-hoz.
Így végül a legolcsóbb megoldást választottam: IKEA LACK falipolc -
Gino20
őstag
válasz
Center szembe szóval valamit barkácsolnod kell. Polc? [link]
Vagy a TV-t konzollal falra kicsit magasabb pozícióba és elé/alá?
-
BBéci
legenda
válasz
Emeld meg a tévét! Vagy szereld falra, vagy tegyél valamit a lábai alá!
-
gab1ka
senior tag
válasz
CartmanLand0 #61118 üzenetére
Jól kötötted össze.A Genius hangfalszetten is a megfelelő bemenetet választottad ki? Az erősítődön a jelek szerint eddig a két meglévő hangfalad full range-ként működött sztereoban.Ezt át kell állítanod, azaz tedd őket small-ra, meg ahol erre lehetőség van add meg a menükben hogy van mélynyomó is immár a rendszerben, ezt ő nem fogja tudni csak attól hogy beledugsz egy analóg kábelt.Ha ezeket elvégzed akkor elvileg működni fog és jöhet a többi hangfal rákötögetése, természetesen majd azokat is be kell állítgatni hogy center rear left stb stb..
-
Dorian
félisten
válasz
CartmanLand0 #9932 üzenetére
A hallgatási helytől mért távolságukat add meg
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
CartmanLand0 #6570 üzenetére
Sima rca-rca kábel is megfelel,de ajánlott “normális” árnyékolású szubkábel legalább egy pl. inakustik star.
Joshi:
1000-2000 Ft/m árú kábelnél felesleges “komolyabbat” venni,ezek a dobozok nem a részletető képességükről hiresek. (de olyat vegyél aminek tetszik a hangja (ergo:meghallgatás ajánlott) mármint ha hallasz köztük különbséget,ha nem hallasz akkor azt vedd amelyik szimpatikusabb)
-
BBéci
legenda
válasz
CartmanLand0 #6539 üzenetére
Volt egészen jó a Kenwoodok között, de ezt csak olvasmányaim alapján mondom, mert az egy, amit hallottam, az nem tetszett.
-
BBéci
legenda
válasz
CartmanLand0 #6536 üzenetére
Volt nálam néhány, másoknál is hallottam, igen, annyira rosszak.
-
BBéci
legenda
válasz
CartmanLand0 #6533 üzenetére
Azokhoz a hangdobozokhoz nem kell jobb erősítő, de center- és háttérsugárzó sem ártana, ha házimozizni akarsz.
Tyéknyixet csak az ellenségeimnek... -
BBéci
legenda
válasz
CartmanLand0 #6531 üzenetére
Bő 15 éve, 2000 novemberében teszteltem, akkor 75000 forintba került, az árát megérte, a hangja teljesen rendben volt.
Viszont 2016-ban, amikor a filmek között többségben vannak a DTS hangsávúak, nem ajánlom annak az erősítőnek a megvételét még olyan potom pénzért sem, amennyiért kínálják. Ha számodra nem fontos a DTS, akkor passz.
Milyen hangdobozokat kötnél rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen videókártyát?
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- ASUS routerek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest