- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz dombi81 #15488 üzenetére
Igen, összekötöd, pcn beallitod hogy az optika kimenet legyen az alapértelmezett, ha minden hangot at akarsz vinni a házimozi szettre.
Es a pcrol akarsz filmezni?
Ha igen, akkor meg szükség lehet erre a beállításra is.
[link][ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz dombi81 #15490 üzenetére
Pcn a vezérlő pult, hangbeallitasoknal.
Ha 'áll' 5.1et akarsz, azt szerintem a házimozi szetten kell beallitanod.
Olyat keress a hazimozin hogy Dolby pro logic vagy ilyesmi.
Ez esetben a hazimozi szét 'dobja ' az összes hangfalra a hangot.
Az optikan az a hang megy at, ami a tartalomban van.[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Nemir Ombe
addikt
-
dave118
senior tag
válasz dombi81 #35893 üzenetére
Gondolom új vagy még ebben a topikban, úgyhogy gyorsan írok is mielőtt jön a videó
Igen, megéri lecserélni. DE nem az általad linkelt holmira! Olvasd el gyorsan az összesítőt, gondold ki mennyi pénzed lenne, amit bele tudnál tenni a dologba, fogalmazd meg az igényidet, írd le nagy vonalakban a helyszínt/körülményeket ahol használnád és ezek után fogunk tudni ajánlani jó megoldást!
[ Szerkesztve ]
... Ami ami, az az.
-
zsoika
addikt
válasz dombi81 #35896 üzenetére
Nekem sa ht870 -esem volt és az meglepően jól szólt, de ugyanaz a baja mint a 990-esnek....az hogy nincs digitális(optikai) bemenete.
Szerintem a 900-as gyengébb de azon van optikai bemenet tehát tudsz rá küldeni külső forrásból 5.1 hangsávot, míg a 990-re csak analóg csatlakozású sztereót és abból csak dolby prologic 2 vel tudsz virtuális (egyébként egészen jó) 5.1-et.[ Szerkesztve ]
-
-
BBéci
legenda
válasz dombi81 #36189 üzenetére
Létezik, meglehetősen nagy a választék.
Miért van olyanra szükséged?(#36190) Gigi01
Jó ötlet.
Van CD-játszóm, 1993-ban vettem és rendszeresen összehasonlítom a nálam megforduló készülékekkel a hangját. Analóg és optikai kimeneten is. A 300000 forint az a határ, amikkel simán felvette a versenyt, illetve jobbnak bizonyult az öreg jószág. Érdekes, a Cambridge Audio CXU analógon jobban szólt, viszont a CXUHD HDMI-n elmaradt tőle, analóg kijárata nincs.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz dombi81 #36192 üzenetére
[link], [link], [link], [link].
Azt kérdeztem, mi a csudának akarsz arra a Panasonic izére aktív hangdobozokat csatlakoztatni?
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
VoidXs
Topikgazda
válasz dombi81 #36199 üzenetére
Esetfüggő, nem úszod meg teszt nélkül. Rengeteg albumot tudok mindkét esetre mondani, és még egy előadó albumai közt se konstans, hogy melyik lenne jobb az újrakiadások illetve mastering pipeline miatt.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest