- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quetz
őstag
válasz
NomadND1 #20584 üzenetére
A qued airloc szereléséhez célszerszám szükséges. Mivel azt valószínűleg nem akarod külön megvenni 300 font körüli összegért, ezért marha pontosan kell előre meghatároznod, hogy milyen hosszú kábelekre lesz szükséged. Amit aztán ha elszámolsz, akkor költhetsz még egy halom pénzt...
Célszerűbb lenne azt javasolni, hogy kb-ra lemérni a szükséges hosszt, ráhagyni pár métert és helyben méretre vágni és dugózni a kábeleket.Az átlag felhasználónak pedig megfelelő választás a 2.5mm2-es qed kábel 1000Ft/m áron, de találni ilyen méretben olcsóbb portékát is.
-
zsoika
addikt
válasz
NomadND1 #20579 üzenetére
Na most igazat szóltál!
Antonio: jól gondolod...avr-t hamarabb veszel használtat ès hsz-t újat. Arra figyelj hogy új listaár szerinti avr -hez, 2x összegű új listaárú hsz illik + sub. Tehát ha 300eft az új hsz szettre szánt összeg akkor inkább 80eft legyen a használt avr(erősítő)
Szerk: gondold át milyen ficsörök,szolgáltatásokat szeretnèl használni...majd nèzz szèt a használt piac on ès gyere vissza. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
NomadND1 #20570 üzenetére
Nincs a korongvásárlással semmi baj, sőt én még a "kölcsönzőkben" is fizettetnék a néppel .... nem várom el, hogy bármi is ingyen legyen és legalább annyit megyek moziba (4fő a család) amennyit "kölcsönzök" .... a lényeg az "egyensúly" ....
.... de korábban nem ez volt a "lényeg", de látom technikai járatlanságodat "mókás" tereléssel próbálod helyrehozni .... hajrá, szeretek hülyeségeket olvasni ....
-
zsoika
addikt
-
Antonio
senior tag
válasz
NomadND1 #20545 üzenetére
Köszönöm az ajánlásokat!
Gondoltam, hogy valaki megjegyzi majd a 3D-t.
tudom olvastam a cikkeket ... a márkák állnak el vele stb.
bár a csúcs készülékek még tudják (?). Mondjuk engem csak passziv3d érdekelSzerintem még csak most fognak pár éven belül újra igazán beindulni (igez, lehet teljesen más rendszerben), Avatar 2 (3-4-5 ...) majd 2020 tól ban biztos megint lökést ad.
De ha van elérhető 3D-t támogató termék ugyanazért az árért miért ne venném meg ... ?
persze IMAX mindig jobb ... de jó móka 3d otthon is -
Antonio
senior tag
válasz
NomadND1 #20541 üzenetére
A TV még egy régi Samu csak FHD. Ami lesz az minimum 4k /passzív 3D
Erősítőnek használt kisebb Marantz NR1606-NR1608 közt amit találok jó áron vagy NR1506 vagy újabb.
5.1 elég de tudja/átengedje 4K/ HDR /3D stb tartalmakat (tehát nem szükséges sokcsatornás de formátumok kezelésében azért friss legyen). Mivel a szoba "aktív része" 16 nm körül van. elég kisebb erőlködő. Persze ha találok jutányos áron erősebb jobbat akkor az leszDe a fő kérdésem, hol és mikor van létjogosultsága a Mediaplayernek? Ha teszem azt pl a TV nem ismerné fel az adott kép formátumot akkor MP tuti tudja? Közben megjött erre is a köszi!
-
Norbi 72
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest