Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ebit
addikt
válasz
shalafi66 #22759 üzenetére
"I]Érdemes lenne nem beleszólni abba, amiről fogalmad nincs.
Egyrészt idegesítő, másrészt fölösleges, csak az én időmet rabolod vele, amíg érdekel és egyáltalán foglalkozom az egésszel. Nekem végülis nem fáj, ha valaki butaságokat ír egy fórumban.
Mondjuk, hogy most utoljára korrigálok. "Nem valószínű, hogy a te szövegkörnyezetből, kiforgatott elmélkedésre bárki kíváncsi, én biztos nem.
Szerintem, szálljál le a földre, kevesebbet szerényebben nyilatkozzál ,nem valószínű, hogy neked szükséges más gyártókat, javítókat , fórumtársakat folyamatosan minősítened.
Leírod a konkrét kérdésre vonatkozó álláspontodat, és akit érdekel elolvassa.
Később beszéljünk róla,amikor rendelkezel néhány évtizedes gyakorlattal, mely alapján talán a saját tapasztalatodat felhasználva tudod minősíteni a hangszóró gyártás nemzetközi folyamatát, termékeit.Jelenleg a te véleményed nagyon sok esetben hiteltelen de ezt már több fórumon is közölték veled.
Javaslom próbálj némi önuralmat tanúsítani, csendben fejleszd a termékeidet, a vállalt javításaidnál tartsad a határidőt, és ha ezeket megvalósítottad, sikeres is lehetsz az életben.
Jelenleg, úgy tűnik, hogy te rabolod a saját idődet, vagy ennyire ráérsz.?
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Yettel topik
- Androidos fejegységek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows XP
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest