- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
válasz
CHIPman #77903 üzenetére
A kádtöltő mosdó csaptelepeken van egy útváltó szelep, amit külön is lehet kapni különféle menet végződésekkel és egy darab cső nem volna jó ?
Automata zuhanyváltó
-
válasz
CHIPman #77903 üzenetére
A rettentő ronda megoldás helyett nem opció a hattyúnyakú csaptelep? Egy Ilyen vagy ilyen . Nem tudom, milyen helyen van, de ebből létezik flexibilis is. Ha kintre kell, akkor én csinálnék egy alacsonyabban lévő töltőcsapot (ha vascső, akkor GEBO csapoló idommal, ha ötrétegű, akkor kulcsossal, ha réz, akkor meg fized meg a burzsujságot a szerelőnél
), egy egyszerű kerti csappal, és még emelgetni sem kell a vödröt. Ha meleg is kell, akkor kettőt
macilaci78: SILENCE! Erről beugrott a hasbeszélő Jeff Dunham, és leghíresebb stand-up előadása
Új hozzászólás Aktív témák
- Seasonic Vertex GX-1000 Gold - Új
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- 3 hónapos Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum +21 hónap garancia!!!
- Corsair szövet tápkábel szett (Type-5 PSU Cables Starter Kit, Red/Black)
- ID-Cooling FX360 INF WHITE univerzális CPU vízhűtés fehér garanciával
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest