- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
Golyobis #55900 üzenetére
Én dekor gumival ragasztottam be az előző házam oldal és takaró lemezeit. Nem sokat hozott. Szoktak még filcet is bélésnek használni, ez csendesít, de drága. Viszont nem tudjuk mi is hangos a gépedben. Lehet hűtés variálással is nyerhetsz pár decibelt, vagy a fentebb linkelt gumis felfüggesztéssel. A házon lévő jukak is meg tudják emelni a szélzaj szintet. (Mikor baromi látványosra megcsinálnak egy horro árú házat, aztán a z betűre hajazó lézer-vágott rácslukak áramló levegő fütyül, meg berezonálja az egész házat.
Új hozzászólás Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- NZXT Kraken X73 RGB 360mm vízhűtő!
- Garanciális Corsair Sursa RM750 750W 80 PLUS Gold (CP-9020231)
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest