- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- OneOdio OpenRock X - a koncertterem ajtaja nyitva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a: ez a várható EU-s ár és színválaszték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakosh
tag
Hoppá, kiderült, hogy rosszul voltak kiírva a Scythe adatai. A 800rpm-eshez az 500-as "számai" voltak megadva. Így már van jobb is. Az lenne a kérdésem, hogy számít-e 2dB különbség (12 vs. 14)? Vagy ezt legfeljebb akkor hallom ha egymás után hallgatom őket? Most egy Noiseblocker XK1-et néztem ki, de ez kevesebb levegőt szállít (60m3 vs. 74m3). Melyiket vennétek? Minőségben van különbség?
-
hakosh
tag
Jó cucc, csak egy picit drága + a felfogatása is problémás, mert bár 14cm-es a venti mégis csak a 12cm-esek helyére lehet bepakolni.
Ami nagyon jónak tűnik az a Scythe Kaze Slip Stream. Igazából meg is venném, de nem LED-es. Általában ez ugye inkább előny, de az amit lecserélnék (Aerocool ház gyári ventije) kéken világít és tökre nem zavaró. Sőt, tetszik isSzóval arra gondoltam, hogy hátha van olyan ami világít, de a számokat nézve van olyan mint a Scythe.
-
hakosh
tag
Üdv!
14cm-es ventit keresek. Kinéztem egy Noctua NF-P14-et, de kis utánaolvasás után kiderült, hogy nem túl jó, viszont most nem tudom, hogy mi legyen. LED nélküli vagy kék LED-es jöhet szóba. A fő szempont a zaj, a légszállítás kevésbé kritikus. Mi lehetne a nekem megfelelő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Revolut
- Elemlámpa, zseblámpa
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Gamdias RGB új beépíthető ventillátor 6hó jótállással!
- BE QUIET! Silent Wings Pro 4 140mm PWM fekete (3db)
- Lian Li SL-INF 120mm aRGB ventilátor hármas csomagban
- Corsair iCUE QL120 RGB PWM 3-pack (CO-9050104-WW)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest