Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
Már egy ideje használom, magasan a legjobb az open ear kategóriában ez az ultra gagyi.
Oladance, Shokz, stb sehol nincs, már elő se vettem őket mióta ez megvan.Amúgy jók ezek ha hallanod kell a környezetedből valamit, iroda, futás és hasonlók. Persze, nem egy Focal az, ami ellen helyt kell állnia, de egy Focallal nem is mész ki futni és tekerni.
-
Plug Life
senior tag
Biztos jó valakinek, de én nem értem a nyitott „earbuds”-szerű cuccok célját. Ahová ilyen mini mobil fülhallgató kell, ott valószínű sok környezeti zaj lesz (utca, tömegközlekedés, edzőterem, iroda stb.) Otthon csendben jó minőségben zenét hallgatni meg rendes nagy nyitott fejhallgatón jó (pl. Sennheiser HD650 kategória)...
-
Predatorr
őstag
Ultragagyi. Persze biztos akad, aki ára miatt megveszi. Ma már kb. minden sbc-s szar is „HiFi Audio certified”, meg a többi plecsni, mint 300cd/m² monitorokon a HDR. Hatóságok meg nézik, mint rendőr a zebrán előttem áthajtó kocsisort.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az OpenRock X nyitott fülhallgató kifejezetten sportolási célra tervezve. Levegőrezgéses hangsugárzók, állítható fej, hosszú üzemidő.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Dolce Gusto
- Tenisz topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest